10 ting jeg hater

NB! Dette innlegget inneholder kun gamle bilder! - Kan føre til synsskader.

1. Folk som spammer facebook 24/7 - Facebook bjunner å bli mindre og mindre populært, og jeg mener det ikke lengre er stedet for å skrive statuser, hvertfall ikke hver dag. Skaff dere twitter, der er det sosialt lovlig å oppdatere veggen sin hver halvtime.

2. Folk som sier noe som jeg ikke hørte og når jeg sier "hæ?" så sier de "bare glem det" - Det må være det mest irriterende jeg vet om, hvertfall hvis de har sakt det sånn tre ganger og mumlet like mye hver gang.


3. Mat - Jeg aner virkelig ikke hvorfor, men jeg hater mat. Nesten hver gang jeg spiser, ender jeg opp med å tvinge maten i meg. Jeg skjønner ikke hvorfor vi er skapt slik at vi MÅ ha mat for å kunne overleve. Jeg synes det heller skulle vert slik at om man er sulten og noe frister så kan man spise, men ellers så trenger man ikke. 

4. Edderkopper - Tipper denne er utrolig vanlig, så jeg trenger ikke forklare meg.

5. Folk som er så fast hengt inn i musikksmaken sin at de virkelig NEKTER å høre på noe annet - Det er så irriterende, liksom hvis det er noen som ikke liker Justin Bieber eller 1D og noen andre setter det på, så begynner de å dekke seg for ørene å synge "lalala" for å overdøve musikken. Jeg tenker bare "kom igjen da, voks opp".


6. Uhøffelige folk - Hvis vi sammenligner norske med engelske, så er det nesten litt sykt hvor frekke de fleste norske er. Jeg synes det er slik at man holder døren oppe for noen som kommer etter oss, vinker eller sier "hei" om man går forbi/møter noen man kjenner og at man sier "unskyld" og "takk" hver gang man skal. Kall meg gammeldags, men jeg liker det best sånn. Om man smiler til noen man går forbi, kan det snu en en dorlig dag til å bli en god for dem, man vet aldri.

7. Når jeg har mye energi sent på kvelden/natten - Akkurat nå når jeg skriver dette er klokken 04.10 og jeg er ikke trøtt i det hele tatt. Det irritertrer meg noe synk, for jeg vet at da kommer jeg til å sove lenge i morgen, også får jeg ikke like mye ut av dagen som jeg skulle ønske.

8. Reklamen som kommer før youtube filmene - Hvem faen kom på den ideen liksom. TV bjunner å bli mindre og mindre populært, fordi det er snart mer reklame enn programmer, og nå velger de å sette inn reklame på youtube. Og hvis det er noe som er verre en det igjen, så er det de reklamene det ikke går ann å skippe etter 5 sekunder -.-

9. Når jeg dommer meg utrolig ut i offentlighet - Hvertfall hvis jeg ender opp med å gå lenge etterpå å tenke over det.


Det er faktisk en morsom historie til dette. Jeg og Tiril var å fisket en gang da hun var med meg på hytten. Jeg satt oppå den tre "planken" dere ser der, og jeg tenkte ikke over at jeg satt litt høyere enn det resten av bakken var. Da jeg lente armen bak for å støtte meg (på det jeg trodde var bakken på samme høyde som planken) stokk jeg, for det føltes ut som om jeg aldri traff bakken. Et øyeblikk der var jeg sikker på at jeg var på vei ned i sjøen og pulsen steg fortere enn noen gang. Også endte jeg opp som dette. Litt sykt at Tiril akkurat tok bilde egentlig.

10. Når folk tar utrolig stygge bilder av meg - Spessielt når de ender opp med å legge de ut på facebook på bursdagen min. Ja, dere har vert så heldige å få sett flere av de i dette innlegget. Det er flere.

- Nobody's perfect -

- Amanda
  • 14.06.2014 // 14:30 // Amanda


3

Liv Solveig

14.06.2014 // 14:31

har du lyst på en ny header? da kan du gå inn på bloggen min, å lese innlegget som er helt nederst under kategorien "gratis header", så lager jeg en til deg!

Amanda

14.06.2014 // 14:43

Liv Solveig: Klarer fint å lage headere selv, grunnen til at jeg har en så enkel nå er fordi jeg har ingen bilder jeg er fornøyde med ;)

Tiril

15.06.2014 // 08:10

ÅÅ eg huske det skjedde på hyttå :D

NY KOMMENTAR:

hits