Skal ha katt!

Hvis det er noe jeg virkelig ønsker meg mer enn noe annet, så er det en katt. Jeg har til og med begynt å spare, og jeg har bestemt meg for å kjøpe en når jeg flytter ut. Gjerne før om foreldrene mine endrer mening.

Dette er da ikke en hvilken som helst katt, men en Hellig Birma. Det er den vakreste katterasen jeg kjenner til og de ligger på rundt 7000kr. De er hvite, med en mørkere farge i ansiktet, på ørene, på bena og på halen. Den møkere fargen varierer fra katt til katt, samme gjør mengden på den. Jeg har hatt lyst på denne katten i over et år nå og jeg har til og med funnet ut for lenge siden at jeg skal ha en jente og at jeg skal kalle henne Zelda. Jeg klarer ikke vente til den dagen jeg endelig skal kjøpe henne, og jeg håper virkelig ikke det blir lenge til. Her kan du se hvordan rasen ser ut:

Jeg har til og med funnet ut flere ting jeg vil kjøpe til lille Zelda, og jeg vet hvor jeg får tak i alt og hva det koster. Ja, jeg er langt på vei. Sannheten er at jeg er helt gal etter å få tak i denne katten og jeg føler jeg elsker henne selv om hun mest sannsynlig ikke er født enda.

Jeg har lest ufattelig mye om katter og har lært mye. Ut ifra det har jeg funnet frem noen passende ting jeg skal kjøpe. Grunnen til at jeg ikke har valgt en av de store klorestativene med flere huler som ser så fancy ut, er fordi jeg leste at hvis en katt har en slik liten hule å gjemme seg i, så kommer den til å løpe dit med en gang den føler seg truet og klore til om noen kommer for å trøste. Så de skal altså helst ha åpne steder å sove/ligge, og gjerne plassert litt høyt opp, slik at katten føler at den har utsikt over hva som foregår. I tillegg har jeg valgt ting som ser bra ut i en leilighet eller hus.

Ble nok et ufattelig kjedelig innlegg for dere som har 0 interesse for katter, men dette er virkelig en av mine største interesser, så det måtte rett å slett deles på bloggen :)

Miau ♥

- Amanda
  • 02.07.2014 // 12:00 // Blogg


4

LuanapuzloveMF

02.07.2014 // 13:38

Så søt katt Amanda! :D

Amanda

02.07.2014 // 22:52

LuanapuzloveMF: ikke sant! :D

Jenta

08.07.2014 // 12:58

Så koselig at du skal få katt! Jeg synes katter er kjempe søte:)

Elsker bloggen din!

Amanda

08.07.2014 // 14:22

Jenta: Tusen takk!

NY KOMMENTAR:

hits