Den aller første gangen...

Jeg så dette på en annen blogg, og tenkte at det var en fantastisk måte for dere å bli bedre kjent med meg på. Jeg har ikke skrevet noe om meg selv i det hele tatt, men jeg tenkte dette var en kreativ og morsom måte. Så da bare setter jeg i gang.


Første gang jeg jukset på en prøve... Det var i 4. klasse og vi hadde matteprøve. Jeg satt ved seiden av venninnen min Maria, og jeg så at hun hadde gjort feil på en oppgave. Jeg tenkte bare at den oppgaven var så obvious at jeg bare måtte si ifra. Jeg visket så laft jeg kunne til henne og hun hørte på meg og begynte å rette opp i det. Plutselig så jeg læreren strengt gå bort å låste døren til klasserommet. Hun braste mot meg og pulsen min slo i 200. Hun spurte meg strengt "Hjalp du henne nå?". Jeg var livredd og svarte lavt "Ja". Etter det husker jeg ikke så mye av hva som skjedde, men jeg har aldri likt den læreren etter det og jeg har heller ikke tort å jukse noe særlig. Så man kan si at jeg lærte.


Min første BH... Jeg tror jeg var rundt 9 eller 10 år da jeg kjøpte min første bh. Jeg og venninnen min Cecilie var ute å handlet og bestemte oss bare for at vi skulle prøve noen på. Vi fant noen hvite med svarte sommerfugler på og vi elsket dem. Jeg kjøpte en i 65A og trusen til. Jeg var kjempe stolt, men litt skuffet fordi Cecilie trengte en større størrelse enn meg. Jeg har enda bhen liggende her et sted, men gidder ikke begynne å lete etter den.

Mitt første kyss... Ja, jeg løp rundt å kysset folk i barnehagen og har hatt noen venninnekyss da jeg var liten. Men mitt første kyss av en gutt som ikke var i barnehagen, skjedde faktisk så sent som da jeg gikk i 10. klasse. Ja, jeg ventet på den rette. Denne gutten var da Daniel, som enda er kjæresten min i dag ♥ Det første kysset var noe av det kleineste jeg har opplevd. Jeg kjente han ikke såå godt og hadde aldri vert med han alene. Denne kvelden hadde vi vert hos en venninne og vi skulle ta følle hjem. Da vi kom til huset mitt sto vi en stund å snakket, også når vi skulle si hade ga jeg han en klem. Vi sto lenge å så på hverandre uten å si noe. Plutselig ble det et kjapt kyss og jeg traff han helt ut på kanten av leppene, så det var nesten på kinnet. Jeg sa hade rett etter på å gikk inn. Jeg var utrolig flau, og samtidig utrolig sjenert. Jeg hadde chattet med han hver kveld i lang tid og vi begge viste at vi likte hverandre, så det kom ikke helt ut av det blå.


Min første flørt... Jeg gikk i 5.klasse og gikk første året på en ny skole. Det var en gutt i den nye klassen som jeg var betatt av fra første dag. Kevin. Han hadde det kuleste håret og de fineste øynene. Jeg ble mer og mer kjent med han over tid, og til slutt var jeg, han og venninnen vår Maria med hverandre hele tiden. Både meg og Maria likte han, noe som selvsagt var et problem. En dag så sa vi at vi begge likte han, og han sa han likte begge oss også. Han ville ikke velge hvem han skulle bli sammen med, så han sa at jeg og Maria skulle bestemme. Vi ble selvsagt aldri enige, så det endte opp med at vi begge var sammen med han. Noen dager senere chattet jeg med han på MSN og han sa at han likte meg 100% og Maria bare 50%. Det endte med at bare jeg og han var sammen og vi var det en god stund, men det var ikke noe sånn kysseforhold i og med at vi begge var sjenerte.


Min første ordentlige kjæreste... Daniel selvsagt. Er enda sammen med han nå og vi har vert sammen siden 20.mai 2013, altså 1 år, 1 måned og 13 dager. Nå er han i Danmark og jeg savner han kjempe mye. Jeg elsker han virkelig mer enn alt og har aldri følt en slik tilknytning til noen andre før. Vi ler, krangler, koser, griner, planlegger fremtiden vår, kjeder oss og klager på hverandre. Men vi elsker hverandre kjempe mye. Vi er som et ektepar og jeg klarer ikke vente til den dagen vi skal flytte sammen. Dere kan lese om dagen vi hadde vert sammen i et helt år her.

Mitt første kjæledyr... Jeg var 4 år da vi fikk hunden vår Balder. Han er en svart Amerikansk Cocker Spaniel. Vi har han enda og i september blir han 13 år. Da han var liten løp han rundt hele tiden og lekte med alt. Vi kom hjem til at det var dopapir i hele stuen, moll gravd ut av blomsterpottene i stua og bamser som var revet i fillebiter slik at det var bomull over alt. Nå er han mye mer rolig, sover meste parten av dagen og spiser og drikker innimellom. Han har blitt en bestefarhund.

Første gang jeg fikk mensen... Det var i 8.klasse og det var dagen før juleballet. Nei, det kunne ikke kommet på en verre tid. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, hvordan jeg skulle si det til mamma, eller hvor jeg skulle gjøre av meg. Så egentlig, slik de fleste jenter reagerer. Det gikk fint da, men mitt første juleball bestod altså av å gå på do hvert 15. minutt, i frykt om å blø i gjennom.

Håper det var interessant, og hvis det er noe annet om meg dere lurer på, så er det bare å legge igjen en kommentar :)

- Amanda
  • 03.07.2014 // 15:49 // Amanda


15

Liv Solveig

03.07.2014 // 15:52

ønsker du deg ny header? jeg lager headere helt gratis, så kan godt lage til deg! det du må gjøre står på bloggen min!

Linn Therese Dagsland

03.07.2014 // 16:05

God ettermiddag skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god torsdag, og håper du får en fantastisk torsdag :-) Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg :-)

Vil også tipse deg om konkurransen jeg akkurat åpnet på bloggen min der du kan vinne en helt ny, ubrukt kjole fra nelly.com! Den var dessverre for stor for meg, men da kan jeg heller glede deg med den :-)

Stooor klem fra fast leser - vektlofterjenta.com ❤

Amanda

03.07.2014 // 16:08

Linn Therese Dagsland: Du aner ikke hvor kjekt det er å høre at jeg har en faste lesere ♥
Bloggen din så fin og interesant ut, jeg skal følge med litt videre :-)

Karen M

03.07.2014 // 18:08

bloggen din er kjempe bra! :D var kjekt å lese! morsomt med slike innlegg

Amanda

03.07.2014 // 18:59

Karen M: Så kjekt å høre :D

thekillingmoon

03.07.2014 // 19:25

ah, mange fine historier :)

Malin

03.07.2014 // 19:37

Du og kjæresten din ser veldig søte ut sammen! :)

Girloutlook

03.07.2014 // 20:48

Elsker bloggen din💗

Åse

03.07.2014 // 21:36

Utrolig morsmomt innlegg!

Amanda

03.07.2014 // 21:53

Åse: Viste ikke du leste bloggen min :D Jeg er fast leser av din!

Åse

03.07.2014 // 22:22

Å det var hyggelig å høre Amanda! Leser bloggen din en gang i blandt ja, du skriver veldig bra

Emma

08.07.2014 // 00:27

Fine bilder:-)

Emma Synnøve

08.07.2014 // 23:53

hvor kjøpte du den bandanaen på første bilde og hvor mye kostet den? elsker sånne!

Amanda

08.07.2014 // 23:54

Emma: Det er så lenge siden jeg kjøpte den at det kan jeg faktisk ikke huske =/ I tillegg har jeg mistet den nå, så jeg vi ha tak i en ny skikkelig selv, de er ikke så lette å finne lengre :(

Emma Synnøve

08.07.2014 // 23:55

nei, har lett etter sånne, men finner dem ikke :/ de er utrolig søte!

NY KOMMENTAR:

hits