New in

Jeg så at venninnen min Eirin hadde denne og jeg syntes den var utrolig fin, i tillegg til at den var så utrolig praktisk. Jeg har lenge vurdert å kjøpe et deksel som er en mappe som denne, og som man kan ha kortet i, men de pleier alltid å være så store og klumpete. Denne var det helt motsatte, den er lett, tynn og av ekte skinn. Den kostet 299,- på Elkjøp Express, men jeg gjetter de har den på Elkjøp også. Da jeg var på Amfi med Andreas i går og så den, så måtte jeg bare kjøpe den. Og jeg har aldri vert så fornøyd med et mobil deksel før, og tro meg, jeg har mange.

I dag har moren til Daniel bursdag og siden Daniel er borte med faren, så tenkte jeg at jeg kunne gjøre noe snilt. Jeg dro og kjøpte blomster til henne og et kort og ga det til henne som en gave fra meg og Daniel. Hun ble kjempe glad og sa at det virkelig gjorde dagen hennes og at det var kjempe omtenksomt. Bare reaksjonen hennes gjorde dagen min og jeg er kjempe glad for at jeg gjorde det. Hun er jo som familie for meg også :)

Nå skal jeg bare slappe av en stund å se litt på en serie og kose meg med kjeks og en av de få brusene jeg liker, kanskje jeg tar en tur til treningssenteret senere, er ikke helt sikker.

- Amanda
  • 04.07.2014 // 17:33 // Blogg


2

May-Elisabeth

04.07.2014 // 17:40

Utrolig stiligt cover til mobilen! :)

skinnysoon

04.07.2014 // 19:21

Stilig! :D

NY KOMMENTAR:

hits