10 ting du ikke skal føle skyldfølelse for


1. Å VÆRE SINGEL - Selv hva facebook, twitter og folk rundt deg får deg til å tro, så er det ikke noen lov mot å være singel. Gå rundt å vær den feilfrie deg og vær glad for det du har. Det er viktig å kunne være glad med seg selv, selv den dagen man får en kjæreste. Det er både opp turer og nedturer med både det å være singel og å være i et forhold. Om du er singel får du mer tid til venner, og du får oppleve det å gå på en bar, bli kjent med nye mennesker, og vel ja, kanskje oppleve et heftig "one night stand". Det å dra på en bar for å møte nye folk blir mye mer unaturlig om man allerede er i et forhold. Så gjør det beste ut av situasjonen du er i. + Så får du jo ha hele dobbeltsengen for deg selv om du er singel.


2. SI NEI TIL PLANER MED NOEN - Alle trenger litt alene tid. Derfor skal det kunne være helt okei å si til noen at det ikke passer å finne på noe i dag. Vi burde også venne oss til at om noen sier dette til oss, så trenger man ikke alltid spør om hvorfor. Alle har rett til litt tid for seg selv, og hvis noen sier at det ikke passer, så gjør det jo ikke det, uansett hva grunnen er. Så slapp av, det betyr ikke alltid at de har noe i mot deg eller at de ikke liker å være med deg, men bare at de trenger litt alene tid. Du blir ikke til en dårlig venn om du sier nei til å finne på noe en gang i blant.


3. SPISE DESSERT - Sukker og søtsaker er kanskje ikke så godt for kroppen og helsen, men noe det er godt for er humør og sinn. En sjokolade eller en kake en gang i bland hjelpe på humøret og det hoder deg ung. Å kunne gå på te selskap nor man er eldre å le og spise kaker må da føles utrolig godt. Så spis den kaken med et smil og ikke tenk for mye på hva som er i den.


4. IKKE ALLTID HA ET RYDDIG ROM - Det er forståelig at om man skal ha gjester, så vil man ha litt system. Men et rom skal jo se brukt ut også, det skal jo se ut som at noen bor der. Jeg mener ikke at man skal kaste fra seg søppel over alt, men man trenger ikke å legge alle blyantene på pulten på en bein rekke heller. Selv føler jeg meg mer hjemme på rommet mitt om det ikke er helt perfekt ryddet.


5. POSTE EN SELFIE PÅ EN GOD HÅR DAG - Man kan jo ikke gi komplementer til seg selv, så hvorfor ikke legge ut en selfie slik at andre kan det. De dagene man har brukt litt innsats på å se bra ut, så liker man å få komplementer til det, det er en helt vanlig menneskelig ting. Så hvis alle føler det slik, hvorfor skal det da være "teit" å legge ut en selfie en gang i blant? Det viser jo bare at man er fornøyd med seg selv og at man er en selvsikker person. Spør dere meg, så er det en type person jeg ville hatt noe å gjøre med.


6. BRUKE MYE PENGER PÅ EN TUR - Det er viktig å gjøre ting for seg selv en gang i blant. Om man har brukt mye tid og krefter på å spare penger, så blir jo det man bruker pengene på, premien for alt arbeidet. Så hvorfor ikke bruke disse pengene på den fantastiske turen du har drømt om så lenge? Om du bor for deg selv, så endre du kanskje opp med å spise en litt kjedelig middag de første ukene etter turen. Men, du får jo sitte å spise denne middagen mens du tenker på den fantastiske turen du har opplevd. Money can buy happiness, somethimes.


7. SE TV-SERIER/FILMER SOR ER BEREGNET FOR YNGRE - Barndoms minner er noe som er viktig å holde fast på. Det hjelper oss å holde oss yngre i både sinn og kropp. Så ikke vær flau over å stoppe innom en av dine tidligere favoritt kanaler og se de programmene du en gang så 100 ganger, men som du nå liksom er "for gammel for".

8. SOVE LENGE ISTEDEN FOR Å GJØRE NOE PRODUKTIVT - Det er selvsagt ikke sunt å drøye det for lenge flere dager i strekk, for da ender man bare opp med å være trøtt hele tiden. Jeg må si jeg selv er litt skyldig for dette, men nå har det seg slik at det er sommer. Man skal ikke alltid våkne til en alarm, for å bli ferdig med å vaske badet så fort man står opp. Det e sunt å sove til man våkner av seg selv en gang i bland.


9. Å IKKE VILLE VÆRE VENN MED NOEN LENGRE - Vi kan legge skylden litt på facebook her, for der er det slik at om man legger til noen som venn, så ligger de på vennelisten og der blir de. Det er ikke meningen at alle du kjenner og er venn med skal være en del av livet ditt for all tid. Ikke sløs bort tiden din på folk du egentlig ikke vil ha noe å gjøre med. Ikke bruk tid på å late som om du er glad i noen, når du egentlig misliker utrolig mye med dem. Det tar opp alt for mye av energien din, og det trekker ned på deg i flere år senere. Så bruk heller energien på dem du faktisk er glad i og bryr deg om.


10. Å GRÅTE - Vi er ikke roboter, vi er mennesker, og for mennesker er det helt normalt å gråte. Det er sunt å gråte. Så om du er lei deg for noe, eller utrolig glad over noe, så er det lov til å felle en tåre eller to, eller 100 om det er det som skal til.

Håper dette var til hjelp på noen som helst måte :)

Liker dere innlegg som dette? Dere kan gå inn på kategorien amanda gir råd for flere lignende innlegg.

- Amanda


16

Madelene

06.07.2014 // 18:50

Så fine ting! det er helt sant❤️

Julie Lillesæter

06.07.2014 // 18:58

Så bra innlegg ! :)

Ta gjerne en titt innom bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar og :)

mittlivsomnine

06.07.2014 // 20:06

uenig i nr 1 og 9, men ellers enig ;)

Maria

06.07.2014 // 20:26

Så fin blogg du har :-)

Gratis bloggdesign

06.07.2014 // 20:31

Mye bra her

Madelen

06.07.2014 // 21:05

Kjempe fin blogg! Enig i alt! Ta gjerne turn innom bloggen min:)

Lady Johanna

06.07.2014 // 22:19

Ja kanskje litt enig :) https://www.youtube.com/watch?v=Tyvmo34VPxk
Veldig enig med deg :)

Maria Bergheim

06.07.2014 // 23:49

fint innlegg!

Elise Mariel

07.07.2014 // 00:11

Supert innlegg og kul blogg, stå på videre!

minmeening

07.07.2014 // 00:20

så utrolig inspirerende innlegg. virkelig innponert:)

Toril Finvik

07.07.2014 // 01:01

Tusen takk, har blogget før, men valgte å starte opp en blogg på nytt igjen :)

Skal ta meg en titt på bloggen for å få litt inspirasjon! Ha en fin kveld videre :)

Lea Isabel Wingstad Nerheim

08.07.2014 // 14:16

elsker sånne her innlegg!!:)

Amanda

08.07.2014 // 14:22

Lea Isabel Wingstad Nerheim: Så bra, det kommer et lignende senere i dag også, så kanskej du tar turen innom igjen da? :)

Emma Synnøve

08.07.2014 // 23:51

elsker sånne innlegg! skriver du virkelig alt det selv?

Amanda

08.07.2014 // 23:53

Emma: Plukker opp inspirasjon fra andre steder slvsagt, og mye går på quotes som jeg liker og ting jeg står for :)

NY KOMMENTAR:

hits