I'm back b*tches

Hei igjen :) Da har jeg bestemt meg for å starte opp bloggen igjen. Jeg vet ikke om jeg vil få de samme leserne igjen, men om du er en av dem, hei igjen! For dere som ikke vet hvem jeg er, så kan dere bli bedre kjent med meg innpå "Om meg" i menylinjen øverst. Der ligger det flere innlegg som hjelper dere å bli bedre kjent med meg. For å vite litt om hvordan jeg er som blogger, kan dere gå innpå kategorien "Amanda gir råd", hvor innleggene jeg fikk best kritikk på ligger.

Jeg har laget meg et nytt design, og har også bestemt meg for å hjelpe dere der ute å skape deres eget design. Jeg har lagt til noen hjelpekoder under "Design hjelp", som du finner øverst i menyen min. Det er ikke så mange enda, men kommenter gjerne hva du vil lære å gjøre med designet på din blogg, så skal jeg se hva jeg får til.

For å oppsummere greit hvem jeg er, så er jeg en 17, snart 18 år gammel jente fra Stavanger som elsker å ta bilder, filme, og klippe sammen og redigere alt innen dette. Jeg driver med web design, å alt av design og headere jeg har på bloggen er laget av meg. Jeg elsker å skrive og blogge, så jeg har gledet meg til å ha tid og energi til å starte bloggen opp igjen. Jeg var også tidligere med i en collab kanal på Youtube som het [untitled] (<-- link). Jeg la ut videoer hver mandag, å du finner alle mine videoer i spillelisten "Amanda - Mandag". Der kan dere bli godt kjent med meg. Jeg elsker å lage slike videoer, å har tenkt å starte opp min egen kanal, ettersom vi sluttet med Untitled i høst. Den finner dere her, den heter også Last1, slik som bloggen. Abonner gjerne for å følge med på når den starter opp.

Det var vel egentlig det jeg hadde å komme med nå. Håper dere følger med videre og gir bloggen min en sjangse. Jeg vil også gjerne lese din blogg, så legg igjen en kommentar, så jeg kan ta turen innom.

Hvis dere lurer på noe, eller ønsker å se noe på bloggen i tiden fremover, så legg gjerne igjen en kommentar :)

- Amanda
  • 01.02.2015 // 22:42 // Blogg


4

Amila

01.02.2015 // 22:46

Kjempe fint bilde :)

Silje S. Lopez

01.02.2015 // 22:47

Veldig fint bilde :)

Roberta Pimemtel

01.02.2015 // 23:30

Velkomen tilbake ;-)

Egeo

02.02.2015 // 01:12

Velkommen igjen !

NY KOMMENTAR:

hits