F E B R U A R Y

Da har vi startet på februar nok en gang. Kapittel 2 av 12. Tiden hvor dagene blir lysere og fuglene begynner å kvitre igjen. Måneden hvor vi skal vise kjærlighet til vår eneste ene, og vise vår mor hvor mye hun betyr. Og her sitter jeg, oppe klokken halv tre om natten og skriver et blogginnlegg til morgendagen. Jeg føler virkelig jeg kommer meg fremover i livet her.

I flere år nå, føler jeg at dagene mine har bestått av å stå opp, dra på skolen, komme hjem, og være for utslitt til å gjøre noe som helt annet enn å sette meg ned med macen på fanget. Jeg må si jeg har lite energi, men jeg har et lite håp om at nå som dagene blir lysere, og været blir "finere", så får jeg vel en smule mer energi. Jeg er virkelig en sommer person, og klarer ikke vente til den dagen jeg kan slenge på meg en shorts og en t-skjorte, å løpe ned til stranden med håndkleet under armen.

Siden januar nå er over, så kan jeg vel oppsummere dere litt på hva som har hendt. Jeg har jo ikke blogget på en god stund, så da passer det fint med en liten oppdatering.

Den 19.desember 2014 kjøpte vi oss en liten valp, etter som vår tidligere kjære voffe "Balder" gikk bort. Hun heter Lexi og er bare helt nydelig. Hele januar har vi blitt mer og mer forelsket i henne, og mer og mer knyttet til henne. Hun er utrolig søt, og ufattelig flink til å lære ting. Hun er 3 måneder nå, og kan allerede "sitt", "gi labb" og "begg". Hun går kjempe fint på tur, og vi storkoser oss med henne. Det hun har mest problemer med å lære er "nei". Eller, vi er sikre på at hun forstår hva det betyr, men at hun bare velger å ikke høre etter. Hun elsker å leke, og det kan ofte gå litt i overkant med biting og roting. Det ligger rot over alt nå, å hun elsker å leke med alt.... unntatt det som faktisk er lekene hennes. Hun er av rasen Cocker Spaniel i fargen lysebrun/rødlig.

Søsteren min og typen kjøpte seg også en hund den 29.januar, og vi holder ennå på å bli kjent med lille Viva. Hun er også helt nydelig, og hun og Lexi stortrives sammen. Viva er en Sprocker Spaniel, noe som er en blanding av Springer- og Cocker Spaniel. Hun er svart med hvit mage og hvite bak poter.

En annen ting som har hendt er at jeg har blitt nødt til å sette skolen på vent til etter sommeren, og må dermed ta 2.året nok en gang. Dette er mitt eget valg da, etter som at jeg må sette helsen min først nå som den ikke er helt på topp. På grunn av dette kommer jeg vertfall til å ha god tid til bloggen, og jeg skal prøve å sette av så mye tid som mulig til den.

Jeg har på følelsen av at februar blir en god måned. Jeg har endelig fått sjansen til å bruke litt tid på meg selv, bare senke skuldrene og slappe av. Jeg gleder meg utrolig til valentinsdag med Daniel. Vi skal på dobbel date med to venner av oss, å spise på Egon og dra på kino for å se 50 Shades Of Gray.

So February... Bring it on!!

 

- Amanda
  • 02.02.2015 // 15:16 // Blogg


6

marisj

02.02.2015 // 16:00

Det er utrolig koselig og lese bloggen din. Du skriver sånn at jeg bare får lyst til å lese mer og mer. Designet ditt er kjempefint. Jeg blir helt smigret av hunden din og den til søsteren din.

Klem<3

Amanda

02.02.2015 // 16:35

marisj: Koselig me komplimenter på bloggen :) Jeg har jobbet hardt for å få den til å bli som den er. Så det er veldig kjekt at folk liker det.
Klem <3

Egeo

02.02.2015 // 17:44

Nydelig hund! Håper du får det bedre snart, og det er lurt å prioritere helsen. lykke til

Amanda

02.02.2015 // 21:10

Egeo: Så hyggelig! Tusen takk <3 Har blitt fast leser av bloggen din, liker den utrolig godt :D

Egeo

02.02.2015 // 21:12

Å takk for det, jeg er innom din også hver dag. Du har så nydelige bilder

Mailinn Moneel Kiste

03.02.2015 // 22:14

Så fine bikkjer! :)

NY KOMMENTAR:

hits