Uvandt

Som dere kanskje har merket, så har ikke bloggen blitt oppdatert de siste dagene. Dette beklager jeg veldig. Jeg er ikke vandt med å ha blogg for tiden, og jeg kommer av og til ikke på den før sent på kvelden, å da er det verken lett å ta bilder til den, eller finne på noe kreativt å skrive. De siste dagene har det hendt ekstra mye, og dermed har jeg ikke kunnet fokusere på bloggen. Men nå er jeg her, å slik vil det være fremover!

I dag er det dritt vær her i Stavanger, så jeg kommer for det meste til å holde meg inne. Har tenkt å få vasket litt klær og ryddet litt på rommet, også senere må jeg ta meg en tur til kjøpe senteret å få skaffet en gave til mamma, etter som at det er morsdag i morgen. Hun sier aldri hva hun ønsker seg, så det er alltid et problem å finne noe. Kom veldig gjerne med forslag i kommentarfeltet :) Jeg vet jeg skal kjøpe noen blomster, men har lust å gi noe utenom det også.

Men da får jeg bare sette i gang med rommet. Det ser virkelig ikke ut nå, så noe må gjøres. Jeg er utrolig fornøyd med rommet mitt etter vi pusset det opp, og i lang tid etter det holdt jeg det ryddet hele tiden. Dessverre har jeg vert litt vell lat den siste tiden...

Kan nesten ikke tro at det en gang har sett slik ut.

Kjæresten min er på UKM i dag og deltar med et band på skolen, det er et stykke borte, og jeg hadde ingen å dra med, så da får jeg krysse fingrene for dem her hjemme. Hvis de kommer videre skal de spille her i Stavanger, så det skal jeg vertfall få med meg.


Lykke til gutten min!

- Amanda
  • 07.02.2015 // 14:34 // Blogg


4

the future life

07.02.2015 // 14:46

ha en god helg :)

Gå gjerne inn på bloggen, besøk gjerne Facebook siden vår, trykk liker og del. Vis du er i mot mobbing :)

Du finner link til Facebook siden på bloggen under; Facebook

- Takk

beautymode

07.02.2015 // 15:23

Elsker veggen din, den var så søt! Ha en fin helg videre:-)

Julie

07.02.2015 // 15:33

Så flott design, header og fine bilder! :) Stå på videre, lillevenn! Dette blir nok bra

Egeo

07.02.2015 // 15:39

Jeg skal snart fly fra Bergen til Stavanger, og jeg er så redd flyet ikke skal gå :S

Lag et kort og bak en kake :) Ha en nydelig dag

NY KOMMENTAR:

hits