Gosenrevyen!

I dag var jeg og Daniel å så gosenrevyen. Det er alltid like kjekt å se det, og i år var de utrolig flinke. Jeg merker jeg savner utrolig mye å være med selv, men jeg blir også veldig rørt av å se flere av vennene mine på senen. Dumt at man kun får vert med i to år, jeg hadde ikke sagt nei takk til to til. Jeg angrer også på at jeg ikke prøvde å bli med på mer når jeg først hadde sjansen. Men selve miljøet og samspillet i revytiden er noe helt spesielt som jeg alltid kommer til å ha med meg. Også var det jo der romansen mellom meg og min kjære Daniel startet.

Det er dessverre ikke låv å ta bilder eller filme under forestillingen, så dette var kun det jeg fikk knipset med mobilen. Men jeg legger til linker til to filmer dere kan se, og som jeg virkelig anbefaler alle å se.

Her kan du se en fra TVvest: http://www.tvvest.no/Video/43781/2015/02/06/Se-historien-om-deg-på-scenen også legger jeg til en fra Aftenbladet her:

Det er virkelig et show for seg selv, og jeg er utrolig takknemlig for å kunne bo her i Stavanger, å få opplevd det.

- Amanda
  • 08.02.2015 // 22:51 // Blogg


1

christineskun

08.02.2015 // 23:55

Jeg har også vært med i revy, det er som du sier ett veldig bra miljø. Vi hadde en fantastisk tid sammen, jeg er glad jeg fikk sjansen til og være med på det!

NY KOMMENTAR:

hits