5 ting jeg ville tatt med til en øde øy

1. Daniel ofc.

2. Masse mat som har lang holdbarhetstid.

3. Bikini.

4. Såpe.

5. Fiskestang.

(Dropper mobilen kun fordi det mest sansynlig ikke er dekning der).

Bon voyage!

- Amanda

 • 0

 • 30.06.2014 // KL. 23:04
Sang som passer humøret mitt i dag

Avril Lavigne - Darling

Har lært den på piano (stolt)
- Amanda

 • 0

 • 18.06.2014 // KL. 19:08
Mine uvaner

Min aller største uvane som jeg alltid har hatt, er at jeg diskuterer utrolig mye. Det er noe jeg virkelig hater med meg slev og ofte når jeg begynner, tenker jeg bare "Hold kjeft Amanda, ingen bryr seg". Det fører bare til krangling og sure miner...

En annen uvane jeg har er at mobilen min er i hånden min 24/7, enten jeg sjekker den eller ikke. Jeg har aldri lyd på den en gang, fordi jeg kjenner den vibrere i hånden eller lommen uansett. Når noen sender meg melding svarer jeg som regel med en gang, også ender jeg opp med å bare sitte å se på mobilen til de svarer igjen. Aner ikke hva jeg hadde gjort uten mobilen min. Da den forje mobilen min ble stjålet måtte jeg gå to dager uten før jeg fikk en ny, og de to dagene satt jeg med pappa sin mobil hele tiden. Jeg hadde den til og med me meg på skolen.

More addictive then smoke...

Min siste uvane er noe jeg har hatt problemer med siden jeg var liten. Og jeg tror den er veldig vanlig blandt mange. Nemelig, biting av negler. Jeg hater det og har stesset med å slutte siden, så lenge leg kan huske. Jeg synes lange negler er sååå fint, og har så lyst å kunne ha det hele tiden. Nå den siste tiden har jeg komt på en teknikk som funker ganske ok da. Det er at hver gang det frister å bite negler, så biter jeg kun en, og alltid den samme. Det fungerer, men ser nokså dumt ut når en er mye kortere enn resten. Gleder meg til den dagen jeg klarer å la være å bite noen av de i det hele tatt.

Dette var mitt første innlegg fra mobilen, så unskyld hvis det er noen skrivefeil eller om det ser litt mindre ryddig ut enn vanlig :)

Hva er dine uvaner?

- Amanda

 • 0

 • 17.06.2014 // KL. 17:44
Noe jeg angrer på

2012. Jeg hadde en bestevenninne. Den beste av de alle. Vi gjorde alt sammen og var med hverandre 24/7. Vi var så like at vi bare så på hverandre og den ene viste hva den andre tenkte på, var det noe løye, så lo vi hysterisk og ingen andre forstod en dritt. Jeg tenkte på mye rare ting, som at gifler minner veldig om gafler. Da jeg nevnte det til henne sa hu "JA! Det har jeg også alltid tenkt!" Det var alltid de merkeligste tinga, men vi tenkte sååå likt. Hvis det skjedde noe, hadde vi ofte den samme kommentaren, som vi brølte ut i kor. Vi sa halve setninger og den andre begynte å le, for vi viste hva resten var. Det var et helt spesielt vennskap. Vi var med hverandre hele tiden, og det hendte en gang at folk trodde vi var, hva skal man kalle det.. litt mer enn bare venner.. men ehh...

Vi var bare så nære.

Hvis jeg ikke var hos henne, så var hun hos meg. Eller, så hang vi på kjøpesenteret, men vi kjøpte aldri noe. Jeg kunne si alt til henne og hun sa alt til meg. Det var så lett å snakke med henne, fordi hun forsto meg alltid, etter som hun følte det samme.

Men, da vi sluttet på ungdomskolen, jeg fikk kjæreste, hun fikk kjæreste. Så mistet vi helt kontakten. Jeg så henne sjeldent og vi snakket lite. Jeg begynte å få depresjonsproblemer, ikke bare fordi jeg savnet det, men også fordi når jeg hadde det vondt, så hadde jeg ikke en venninne å snakke med det om. Jeg angrer så ufattelig mye på at jeg ikke prøvde bedre på å holde kontakten med henne. Hun var som en søster for meg. Og plutselig en dag var hun nesten en fremmed.

Men nå de siste ukene har jeg fått henne mer og mer tilbake. Vi er nærere enn noen gang før. Kanskje fordi vi innså hvor mye vi mistet da vi mistet hverandre. Vi snakker om alt og mer og vi er med hverandre hele tiden igjen. Jeg angrer på all den tiden vi har mistet og vi hadde det vondt begge to, fordi vi begge trengte hverandre. Jeg er mye mer positiv når jeg har henne. Jeg har det bedre, og jeg ser at hun har det bedre også.

Glad i deg Lilly ♥ Vet du er en av mine veldig få faste lesere :*

Bitch please.

Hvis det er noen som oser selvsikkerhet, så er det Lilly, og jeg elsker måten det påvirker meg på. Jeg mener...

...Hvor mange jenter har nok selvtillit til å bli skrevet "Fat" på seg å kunne gå rundt med det?


Finnes ingen finere, søtere og snillere ♥


Because randomness is our religion ♥

♥♥♥

(Sa det skulle være et innlegg om deg) :*

- Amanda

 • 2

 • 16.06.2014 // KL. 15:54
Mine favoritt blogger

Jeg leser egentlig ikke så mange blogger, så dette blir ikke et så spessielt innlegg. For det meste liker jeg å lese bloggene til folk jeg kjenner, og to av de leser jeg fast.

Madelene

Desverre har Madelene ein liten blogg pause nå, men det er verdt det å ta turen innom bloggen hennes å se forde. Hun er til og med den som fikk meg til å få lust å lage blogg igjen, så hadde det ikke vert for henne og bloggen hennes, så hadde dere ikke lest dette nå. Hun blogger om alt fra hverdag til mote og legger ofte ut filmer. Dere burde også kjekke ut youtube kanalen hennes :)

Eirin

Eirin går i klassen min og blogger desverre ikke så mye for tiden (skal kjefte på henne for det), fordi hun er en bra blogger. Jeg og Eirin har lagd flere filmer i lag og ønsker å lage enda flere framover. Hun blogger om alt mulig og er utrolig flink til å ta bilder. Jeg har hjulpet Eirin med designet hun har på bloggen, og vi satt faktisk nesten en hel skoledag og holdt på med det. Det sier litt om hvor mye vi har å gjøre på skolen.

De to neste bloggene har jeg ikke lest så lenge, men de har gitt meg et godt førsteintrykk og jeg kommer til å følge med videre på bloggene deres.

Åse


Jeg liker veldig godt bildene hennes og bloggen er interesang å lese. I tillegg har hun et fint og stilrent design, hvor jeg selv ble inspirert av headeren da jeg lagde min.

Mathilde

Grunnen til at jeg falt for bloggen til Mathilde med en gang var fordi den mindte meg utrolig om en blogg jeg leste fast før. Jeg husker ikke hva den bloggen heter, og irriterer meg over det. Jenta som skrev den bloggen het Martine, så det var ikke så annerledis navn heller. Men jeg var glad for at jeg fant denne bloggen. Hun tar gode bilder og jeg liker at jeg kjenner meg igjen i flere deler av bloggen.

Ellers ser jeg av og til innom de som ligger på topplisten, men er ikke fast leser av noen av de.

- Amanda

 • 1

 • 15.06.2014 // KL. 04:12
Mitt favoritt sitat

Mitt favoritt sitat er faktisk av Albert Einstein, tro det eller ei. Det er lenge siden jeg leste det og jeg liker det like godt i dag. Sitaten er da:

"Everybody is a genius. But if you judge a fish by it's ability to climb a tree, it will live it's whole life believing that it is stupid."

For dere som kanskje ikke skjønte det helt, så sier han at, man kan ikke dømme noens "smarthet" utifra noe vi vet de ikke har peiling på. For eksempel, jeg er ikke "dum" selv om jeg ikke vet hva alle våpenen i GTA heter, fordi jeg har nemmelig absolutt null erfaring med det (host host.. Daniel).


Jeg bare eeelsker sitater! Så hvis dere har noen som dere liker, så skriv dem i kommentarfeltet :D

- Amanda

 • 0

 • 12.06.2014 // KL. 10:08
Sminken jeg bruker

Til huden:

Bronzer fra Loreal     Consealer fra Loreal     Pudder fra IsaDora     Børste fra ecotools kjøpes på the body shop     Børste fra Lindex

Øyenbryn:Pinsettet er spesiallaget for øyenbryn og jeg kjøpte den på Apotek 1, elsker den!     Øyenbrynspennen ser jeg ikke så mye av lengre i og med at den er spisset så mye, men tror den er fra Loreal

Øyne:
Svart eyeliner fra IsaDora, bruker den ikke like ofte som resten     Hvit eyeliner fra H&M, bruker den på vannlinjen under øyet, det fremhever øynene g gjør at de ser større ut     Maskara fra Max Factor er maskaraen jeg har brukt den siste tiden og jeg liker den godt, men det begynner å minke veldig på den nå, så den er ikke så god lengre.

Lepper:
Denne leppestiften fra IsaDora er......... Himmelen! Dette er den tregje jeg har, av samme fargen, og jeg elsker den!! Den er av farken 52, veldig naturlig, men samtidig pyntet (perfekt)


Som jeg sa var maskaraen min nesten tom, så i dag kjøpte jeg denne. Har ikke prøvd den enda, siden hver gang jeg kjøper ny maskara kjøper jeg en jeg ikke har prøvd før. Denne er da fra Maybelline og heter Illegal length. Noen som har prøvd den? Fungerer den bra?

- Amanda

 • 1

 • 11.06.2014 // KL. 22:05
Favoritt tv-serier

Jeg elsker å se tv-serier og med en gang jeg er ferdig med en, så starter jeg på en ny med en gang. Jeg kommer hovedsakelig til å skrive om de som ligger øverst på listen min, men jeg legger til en del av de jeg har sett tidligere og har likt.

Tv-serien Friends er definitivt min favoritt. Jeg har virkelig ikke telling på hvor mange ganger jeg har sett alle 10 sesongene, og første gang jeg så de så så jeg alle 10 sesongene på kun 5 dager. Vi var på hytten da og det var bare stygt vær. Pappa hadde kjøpt sesong 1 og 2 til meg, men da jeg var ferdig med å se de etter to dager kjørte vi ut å kjøpte resten av sesongene. Tror ikke jeg sov noe særlig på disse nettene. Serien handler om vennegjengen Monica, Chandler, Rachel, Ross, Pheobe og Joey (skrevet i rett rekkefølge forhold til bildet over). Ross og Monica er søsken, Chandler va venn med Ross fra collage, Rachel var venn med Monica fra collage, og Joey og Pheobe ble kjent med gjengen i senere tid. Det er en komedie, men jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har grått av å se denne serien. Det er så mange fantastiske sener og stunder at jeg her og nå får lust til å se serien enda en gang. Da jeg så siste episoden både lo jeg og grein om hverandre og viste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Føler at jeg kjenner personene og det var så trist å tenke på at det ikke kom til å bli lagd flere episoder.

Friends er noe jeg kommer til å ta med meg hele livet, jeg har lært overaskende mye a det og jeg anbefaler alle å se den. Det starter litt tregt i begynnelsen og de er ikke så gode skuespillere i de første episodene, så ikke døm serien før dere har sett et par episoder og kommet litt inn i hva det handler om og hvem personene er. Jeg legger til en video som viser litt hva serien innebærer. Husk, disse sesongene ble lagd mellom 1994 og 2004, så det er ikke av beste kvaliteten.

Akkurat nå holder jeg på å se Gossip Girl og jeg har akkurat kommet til sesong 4 av 6. Jeg elsker virkelig denne serien og klarer meg ikke mange dager uten. Det skjer ting hele tiden og de er flinke til å holde spenningen oppe. Denne serien er da mest for jenter i og med at det er drama, men det er nok noen gutter som også liker det. Den ligger på netflix og jeg anbefaler alle å se den. Tingen med Gossip Girl er at når jeg ser det får jeg så utrolig lust til å flytte dit, leve slik som de gjør, gå med klærne de bruker og oppleve en skolegang i USA. Men sånn er jeg nesten uansett hva jeg ser, enten det er en serie eller en film. Føler virkelig jeg er født i feil del av verden. Jeg legger ikke til en film med Gossip Girl, i og med at jeg selv ikke har sett hele serien. Er redd for at det dukker opp noen sener som jeg ikke har sett enda.

Den siste serien som er av mine favoritter er Frustrerte fruer, også kjent som Desperate Housewives. Det er en helt fantastisk serie som jeg har sett to ganger. Første gang var da den gikk på tv og jeg følget med  for hver episode. Da det var slutt kjøpte jeg alle sesongene og så de igjen. Serien starter med at en i nabolaget (venninnen til disse friere damene over) begår selvmord. Gjennom hele serien er det denne damen som er fortellerstemmen og vi får sa utrolig mye drama som disse damene gjennomgår. Jeg tror dette er den serien jeg anbefaler mest av disse tre, og jeg anbefaler dere å se alt fra start til slutt. Gaten de bor i "Wisteria Lane" tror jeg er det vakreste stedet jeg har sett. Helt siden jeg første gang så denne serien har jeg hatt lust til å bo der, med de perfekte husene og de perfekte hagene. Ble både skuffet og glad når jeg fant ut at hele gaten er et sett og at det ikke faktisk finnes her i verden. Jeg skal låve dere at en gang i mitt liv kommer jeg til å dra til Universial Studio og se denne gaten med egne øyne.

Jeg fant ikke en særlig bra film som viste frem frustrerte fruer, men denne var nok den beste:

Andre serier jeg har sett som jeg liker veldig godt er:

- The Vampire Diaries. Jeg likte serien utrolig godt i begynnelsen, men etter sesong 3 synes jeg de begynte å overdrive litt og jeg begynte å like den mindre.

- Life Unexpected. Dette er en serie jeg anbefaler alle å se. Den ligger på netflix, men dessverre lagde de bare 2 sesonger, noe som er utrolig leit siden den var så bra.

- One Tree Hill. Til å begynne med er denne serien nokså treig og det skjer ikke så mye i begynnelsen, dermed er det litt vanskelig og komme inn i den. Jeg er glad for at jeg selv har sett den, men det er ikke den jeg anbefaler sterkest.

- Prison Breake. Dette er den eneste serien jeg har sett innen sjangeren action og jeg likte den utrolig godt. Den er kjempe spennende fra første stund og det fortsetter slik gjennom helse serien. Denne anbefaler jeg sterkt til både jenter og gutter.

- Amanda

 • 0

 • 02.06.2014 // KL. 11:53
Må skjerpe meg.

Bloggemotivasjonen har sunket alt for mye i det siste. Det er mye som har skjedd, og bloggen har desverre ikke vert det jeg har prioritert høyest. Jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg femover, men da må nok dere også hjelpe meg litt med å skrive i kommentarfeltet hva dere ønsker å se på bloggen. Jeg vil gjerne bli en god blogger en dag, men frem til nå så tror jeg ikke jeg er så nerme.

For å få litt gang på bloggen tror jeg at jeg skal ta en "30 days challenge". Jeg vet, det er ikke det mest intressange, men da kommer det vertfall ut noe hver dag. Jeg skal selvsagt legge ut andre ting enn det også hvis det skjer noe intresangt, eller hvis jeg kommer på et bra innlegg jeg vil dele med dere fantastiske lesere.


Da får vi se hvordan dette går..

Tenkte også jeg skulle slenge på en video av noen youtubere som var utrolig morsom. Dere trenger ikke vite hvem de er for at den skal være morsom. Så, trenger du en god latter? Da er det bare å trykke play og sette i gang å le!

Hahah ♥

- Amanda

 • 1

 • 28.05.2014 // KL. 22:08
hits