5 sannheter / 5 løgner

Okei, da tenkte jeg å gjøre noe litt morsomt. Jeg skal skrive ti "fakta" om meg selv, men kun fem av dem er sanne. Jeg skal prøve å holde dem oppe på et interesant og morsomt nivå og de kommer i helt tilfeldig rekkefølge. Enjoy.


1. Jeg har prøvd røyk mer enn 5 ganger.

2. Jeg har aldri vert gravid.

3. Jeg var en gang så full at jeg spydde på terrasen til naboen.

4. Jeg har aldri kjøpt noe fra kondomeriet.

5. Jeg er bifil.

6. Jeg har hatt sex så mange ganger at jeg ikke har tellingen.

7. Da jeg var liten gikk jeg rundt å sa jeg ville bli livmor, men det jeg mente var jordmor.

8. Jeg har prøvd narkotika en gang.

9. Jeg har aldri vert i India, selv om jeg stammer der fra.

10. Jeg har en gang stjålet over 200kr fra noen jeg ikke kjente.

Morsomt hvis dere legger igjen kommentar med hvilke faktaer dere tror er sanne :)

- Amanda

  • 17

  • 05.07.2014 // KL. 19:36
Den aller første gangen...

Jeg så dette på en annen blogg, og tenkte at det var en fantastisk måte for dere å bli bedre kjent med meg på. Jeg har ikke skrevet noe om meg selv i det hele tatt, men jeg tenkte dette var en kreativ og morsom måte. Så da bare setter jeg i gang.


Første gang jeg jukset på en prøve... Det var i 4. klasse og vi hadde matteprøve. Jeg satt ved seiden av venninnen min Maria, og jeg så at hun hadde gjort feil på en oppgave. Jeg tenkte bare at den oppgaven var så obvious at jeg bare måtte si ifra. Jeg visket så laft jeg kunne til henne og hun hørte på meg og begynte å rette opp i det. Plutselig så jeg læreren strengt gå bort å låste døren til klasserommet. Hun braste mot meg og pulsen min slo i 200. Hun spurte meg strengt "Hjalp du henne nå?". Jeg var livredd og svarte lavt "Ja". Etter det husker jeg ikke så mye av hva som skjedde, men jeg har aldri likt den læreren etter det og jeg har heller ikke tort å jukse noe særlig. Så man kan si at jeg lærte.


Min første BH... Jeg tror jeg var rundt 9 eller 10 år da jeg kjøpte min første bh. Jeg og venninnen min Cecilie var ute å handlet og bestemte oss bare for at vi skulle prøve noen på. Vi fant noen hvite med svarte sommerfugler på og vi elsket dem. Jeg kjøpte en i 65A og trusen til. Jeg var kjempe stolt, men litt skuffet fordi Cecilie trengte en større størrelse enn meg. Jeg har enda bhen liggende her et sted, men gidder ikke begynne å lete etter den.

Mitt første kyss... Ja, jeg løp rundt å kysset folk i barnehagen og har hatt noen venninnekyss da jeg var liten. Men mitt første kyss av en gutt som ikke var i barnehagen, skjedde faktisk så sent som da jeg gikk i 10. klasse. Ja, jeg ventet på den rette. Denne gutten var da Daniel, som enda er kjæresten min i dag ♥ Det første kysset var noe av det kleineste jeg har opplevd. Jeg kjente han ikke såå godt og hadde aldri vert med han alene. Denne kvelden hadde vi vert hos en venninne og vi skulle ta følle hjem. Da vi kom til huset mitt sto vi en stund å snakket, også når vi skulle si hade ga jeg han en klem. Vi sto lenge å så på hverandre uten å si noe. Plutselig ble det et kjapt kyss og jeg traff han helt ut på kanten av leppene, så det var nesten på kinnet. Jeg sa hade rett etter på å gikk inn. Jeg var utrolig flau, og samtidig utrolig sjenert. Jeg hadde chattet med han hver kveld i lang tid og vi begge viste at vi likte hverandre, så det kom ikke helt ut av det blå.


Min første flørt... Jeg gikk i 5.klasse og gikk første året på en ny skole. Det var en gutt i den nye klassen som jeg var betatt av fra første dag. Kevin. Han hadde det kuleste håret og de fineste øynene. Jeg ble mer og mer kjent med han over tid, og til slutt var jeg, han og venninnen vår Maria med hverandre hele tiden. Både meg og Maria likte han, noe som selvsagt var et problem. En dag så sa vi at vi begge likte han, og han sa han likte begge oss også. Han ville ikke velge hvem han skulle bli sammen med, så han sa at jeg og Maria skulle bestemme. Vi ble selvsagt aldri enige, så det endte opp med at vi begge var sammen med han. Noen dager senere chattet jeg med han på MSN og han sa at han likte meg 100% og Maria bare 50%. Det endte med at bare jeg og han var sammen og vi var det en god stund, men det var ikke noe sånn kysseforhold i og med at vi begge var sjenerte.


Min første ordentlige kjæreste... Daniel selvsagt. Er enda sammen med han nå og vi har vert sammen siden 20.mai 2013, altså 1 år, 1 måned og 13 dager. Nå er han i Danmark og jeg savner han kjempe mye. Jeg elsker han virkelig mer enn alt og har aldri følt en slik tilknytning til noen andre før. Vi ler, krangler, koser, griner, planlegger fremtiden vår, kjeder oss og klager på hverandre. Men vi elsker hverandre kjempe mye. Vi er som et ektepar og jeg klarer ikke vente til den dagen vi skal flytte sammen. Dere kan lese om dagen vi hadde vert sammen i et helt år her.

Mitt første kjæledyr... Jeg var 4 år da vi fikk hunden vår Balder. Han er en svart Amerikansk Cocker Spaniel. Vi har han enda og i september blir han 13 år. Da han var liten løp han rundt hele tiden og lekte med alt. Vi kom hjem til at det var dopapir i hele stuen, moll gravd ut av blomsterpottene i stua og bamser som var revet i fillebiter slik at det var bomull over alt. Nå er han mye mer rolig, sover meste parten av dagen og spiser og drikker innimellom. Han har blitt en bestefarhund.

Første gang jeg fikk mensen... Det var i 8.klasse og det var dagen før juleballet. Nei, det kunne ikke kommet på en verre tid. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, hvordan jeg skulle si det til mamma, eller hvor jeg skulle gjøre av meg. Så egentlig, slik de fleste jenter reagerer. Det gikk fint da, men mitt første juleball bestod altså av å gå på do hvert 15. minutt, i frykt om å blø i gjennom.

Håper det var interessant, og hvis det er noe annet om meg dere lurer på, så er det bare å legge igjen en kommentar :)

- Amanda

  • 15

  • 03.07.2014 // KL. 15:49
10 ting jeg hater

NB! Dette innlegget inneholder kun gamle bilder! - Kan føre til synsskader.

1. Folk som spammer facebook 24/7 - Facebook bjunner å bli mindre og mindre populært, og jeg mener det ikke lengre er stedet for å skrive statuser, hvertfall ikke hver dag. Skaff dere twitter, der er det sosialt lovlig å oppdatere veggen sin hver halvtime.

2. Folk som sier noe som jeg ikke hørte og når jeg sier "hæ?" så sier de "bare glem det" - Det må være det mest irriterende jeg vet om, hvertfall hvis de har sakt det sånn tre ganger og mumlet like mye hver gang.


3. Mat - Jeg aner virkelig ikke hvorfor, men jeg hater mat. Nesten hver gang jeg spiser, ender jeg opp med å tvinge maten i meg. Jeg skjønner ikke hvorfor vi er skapt slik at vi MÅ ha mat for å kunne overleve. Jeg synes det heller skulle vert slik at om man er sulten og noe frister så kan man spise, men ellers så trenger man ikke. 

4. Edderkopper - Tipper denne er utrolig vanlig, så jeg trenger ikke forklare meg.

5. Folk som er så fast hengt inn i musikksmaken sin at de virkelig NEKTER å høre på noe annet - Det er så irriterende, liksom hvis det er noen som ikke liker Justin Bieber eller 1D og noen andre setter det på, så begynner de å dekke seg for ørene å synge "lalala" for å overdøve musikken. Jeg tenker bare "kom igjen da, voks opp".


6. Uhøffelige folk - Hvis vi sammenligner norske med engelske, så er det nesten litt sykt hvor frekke de fleste norske er. Jeg synes det er slik at man holder døren oppe for noen som kommer etter oss, vinker eller sier "hei" om man går forbi/møter noen man kjenner og at man sier "unskyld" og "takk" hver gang man skal. Kall meg gammeldags, men jeg liker det best sånn. Om man smiler til noen man går forbi, kan det snu en en dorlig dag til å bli en god for dem, man vet aldri.

7. Når jeg har mye energi sent på kvelden/natten - Akkurat nå når jeg skriver dette er klokken 04.10 og jeg er ikke trøtt i det hele tatt. Det irritertrer meg noe synk, for jeg vet at da kommer jeg til å sove lenge i morgen, også får jeg ikke like mye ut av dagen som jeg skulle ønske.

8. Reklamen som kommer før youtube filmene - Hvem faen kom på den ideen liksom. TV bjunner å bli mindre og mindre populært, fordi det er snart mer reklame enn programmer, og nå velger de å sette inn reklame på youtube. Og hvis det er noe som er verre en det igjen, så er det de reklamene det ikke går ann å skippe etter 5 sekunder -.-

9. Når jeg dommer meg utrolig ut i offentlighet - Hvertfall hvis jeg ender opp med å gå lenge etterpå å tenke over det.


Det er faktisk en morsom historie til dette. Jeg og Tiril var å fisket en gang da hun var med meg på hytten. Jeg satt oppå den tre "planken" dere ser der, og jeg tenkte ikke over at jeg satt litt høyere enn det resten av bakken var. Da jeg lente armen bak for å støtte meg (på det jeg trodde var bakken på samme høyde som planken) stokk jeg, for det føltes ut som om jeg aldri traff bakken. Et øyeblikk der var jeg sikker på at jeg var på vei ned i sjøen og pulsen steg fortere enn noen gang. Også endte jeg opp som dette. Litt sykt at Tiril akkurat tok bilde egentlig.

10. Når folk tar utrolig stygge bilder av meg - Spessielt når de ender opp med å legge de ut på facebook på bursdagen min. Ja, dere har vert så heldige å få sett flere av de i dette innlegget. Det er flere.

- Nobody's perfect -

- Amanda

  • 3

  • 14.06.2014 // KL. 14:30
10 ting jeg elsker

1. Sosiale medier - Twitter, tumblr, Youtube, Facebook, Snapchat, Instagram osv..

2. Tv serier - Firends, Gossip Girl, Frustrerte Fruer, The Vampire Diaries osv..

3. Film - Jeg elsker å filme og klippe sammen film!

4. Dyr - Til sammen har jeg hatt 1 hund, 9 kaniner, 5 undulater og masse fisker. Jeg har allerede bestemt meg for hvilken katt jeg skal ha når jeg flytter ut (Rase: Hellig Birma, Kjønn: Jente, Navn: Zelda). Også har jeg ridd i flere år.


Hunden min Balder (13 år) og Katten jeg ønsker meg ^^,

5. Sommer - Jeg fryser utrolig lett, derfor er sommeren virkelig min favoritt årstid. Bading, soling, sommerklær, reising og masse mer!

//tumblr

6. Musikk - Jake Miller, Jason Derulo, Simple plan osv..


Perfekte Jake Miller ♥ HØR MUSIKKEN HANS!

7. Positive folk - Elsker når folk er glade og positive (ikke for positive), men vertfall ikke negative.

8. Interiør - Jeg elsker å se på møbler og pynteting til soveromet, stue, bad og generelt alt egentlig. Gleder meg kjempe mye til å flytte ut og innrede min egen leilighet, og senere hus.


//tumblr

9. Ella - Lillesøsteren til Daniel. Føler jeg har fått en lillesøster selv. Hun er den søteste, finsete, snilleste lille babyen jeg har sett ♥


Og sist, men langt ifra minst

10. Daniel - Verdens aller beste kjæriste som jeg har vert sammen med i over et år nå! ♥

Hva elsker dere?

- Amanda

  • 1

  • 13.06.2014 // KL. 21:10
hits