Ella Tomine

I dag, 9.februar, hadde lille Ella bursdag, lillesøsteren til Daniel. Hun er virkelig den søteste lille jenta jeg noen gang har sett! Jeg føler virkelig ikke at det er et år siden jeg så henne for første gang på sykehuset den dagen hun ble født. Har storkost meg med henne hele dette året, og kommer til å gjøre det i alle år fremover. Jeg føler virkelig at jeg har fått en lillesøster selv. Har aldri møtt et barn som ler og smiler like mye som henne og det er en glede å kunne være en del av det. Gratulere med dagen Ella! <3

Bilde nr.1 er fra dagen hun ble født, da vi var på sykehuset å så henne for første gang.

Bilde nr.2 er fra i høst da jeg var på hyttetur sammen med dem, og vi koste oss kjempe masse.

Bilde nr.3 er fra dagen jeg ga henne dåpsgaven hennes. Jeg ga henne et smykke med stjernetegnet hennes på. Det var det første smykket hun noen gang brukte ♥

Bilde nr.4 er fra en dag jeg bare var på besøk hos dem, å hun så så søt ut i stolen hennes, så jeg måtte bare ta et bilde. Det er mange flere av disse, for hun ser alltid så søt og glad ut.

Skrev dette innlegget fra før klokken 00.00 til etter, så det kom dessverre ikke ut på selve dagen hennes, men jeg måtte bare dele det.

- Amanda

 • 1

 • 10.02.2015 // KL. 00:05
Ut på tur aldri sur.

Jeg og søsteren min startet dagen i dag med å ta oss en tur med Lexi og Viva. Været var ikke på sitt beste, men det er bare bra å vende hundene til regn helt fra de er små. Vi gikk langs elven, å de storkoste seg med å se på ender og svaner. Dessverre tok det ikke lange tiden før de begynte å bli leie, så de sutret litt resten av turen. Etter at vi hadde gått en liten runde, gikk vi innom kjøpesenteret og kjøpte oss en hver sin big bite, og satte oss utenfor med hundene og spiste. 

Ettersom det har vert utrolig kaldt her i Stavanger de siste dagene, var det is over hele vannet. I tillegg hadde mye av det blåst opp på land, noe som så litt kult ut.

Etter vi kom hjem badet vi begge hundene, og pakket dem inn i tepper og håndkleder i sofaen. De koste seg utrolig mye, og nå ligger de å sover begge to.

Nå er Daniel her, så vi skal bare "chillan" resten av dagen. Snakkes ♥

Hva vil du se mer av på bloggen?

- Amanda

 • 1

 • 09.02.2015 // KL. 17:14
Gosenrevyen!

I dag var jeg og Daniel å så gosenrevyen. Det er alltid like kjekt å se det, og i år var de utrolig flinke. Jeg merker jeg savner utrolig mye å være med selv, men jeg blir også veldig rørt av å se flere av vennene mine på senen. Dumt at man kun får vert med i to år, jeg hadde ikke sagt nei takk til to til. Jeg angrer også på at jeg ikke prøvde å bli med på mer når jeg først hadde sjansen. Men selve miljøet og samspillet i revytiden er noe helt spesielt som jeg alltid kommer til å ha med meg. Også var det jo der romansen mellom meg og min kjære Daniel startet.

Det er dessverre ikke låv å ta bilder eller filme under forestillingen, så dette var kun det jeg fikk knipset med mobilen. Men jeg legger til linker til to filmer dere kan se, og som jeg virkelig anbefaler alle å se.

Her kan du se en fra TVvest: http://www.tvvest.no/Video/43781/2015/02/06/Se-historien-om-deg-på-scenen også legger jeg til en fra Aftenbladet her:

Det er virkelig et show for seg selv, og jeg er utrolig takknemlig for å kunne bo her i Stavanger, å få opplevd det.

- Amanda

 • 1

 • 08.02.2015 // KL. 22:51
Sniktitt på privatbrukeren min!

For øyeblikket har jeg kun en privatbruker på instagram, og ikke en offentlig. Dette er fordi jeg kun vil dele det meste med de jeg kjenner best. Men jeg tenkte at av og til skal jeg dele noen av bildene med dere her på bloggen. Jeg velger selvsagt kun de jeg selv er konfirtabel med å vise frem, så ikke forvent så alt for mye. Hehe..

Jeg velger å ikke forklare alle bildene nå. Hvis dere lurer på ha noen av dem er, så er det bare til å spørre i kommentarfeltet, også svarer jeg der ;)

- Amanda

 • 1

 • 07.02.2015 // KL. 20:52
Hva vil du se på bloggen min?

Jeg har ikke fult av inspirasjon til hva jeg skal blogge om for tiden, og siden det er dere som skal lese det jeg legger ut, så spør jeg nå dere hva dere vil se mer av. Jeg er med på det meste, og tar gjerne et utfordring. Så om du har noen ideer, legg igjen en kommentar under.

Jeg vet jeg kommer til å legge ut flere filmer fremover. Jeg elsker å filme, og klippe sammen, så det blir bare moro. Om det er noe spesielt dere ønsker å se på film, så skriv også gjerne det i kommentarfeltet. Daniel er også gjerne med, så dere kan involvere han i både ønsket filmer, og ønsket innlegg.

Ha en fin dag videre!

- Amanda

 • 1

 • 07.02.2015 // KL. 17:13
Uvandt

Som dere kanskje har merket, så har ikke bloggen blitt oppdatert de siste dagene. Dette beklager jeg veldig. Jeg er ikke vandt med å ha blogg for tiden, og jeg kommer av og til ikke på den før sent på kvelden, å da er det verken lett å ta bilder til den, eller finne på noe kreativt å skrive. De siste dagene har det hendt ekstra mye, og dermed har jeg ikke kunnet fokusere på bloggen. Men nå er jeg her, å slik vil det være fremover!

I dag er det dritt vær her i Stavanger, så jeg kommer for det meste til å holde meg inne. Har tenkt å få vasket litt klær og ryddet litt på rommet, også senere må jeg ta meg en tur til kjøpe senteret å få skaffet en gave til mamma, etter som at det er morsdag i morgen. Hun sier aldri hva hun ønsker seg, så det er alltid et problem å finne noe. Kom veldig gjerne med forslag i kommentarfeltet :) Jeg vet jeg skal kjøpe noen blomster, men har lust å gi noe utenom det også.

Men da får jeg bare sette i gang med rommet. Det ser virkelig ikke ut nå, så noe må gjøres. Jeg er utrolig fornøyd med rommet mitt etter vi pusset det opp, og i lang tid etter det holdt jeg det ryddet hele tiden. Dessverre har jeg vert litt vell lat den siste tiden...

Kan nesten ikke tro at det en gang har sett slik ut.

Kjæresten min er på UKM i dag og deltar med et band på skolen, det er et stykke borte, og jeg hadde ingen å dra med, så da får jeg krysse fingrene for dem her hjemme. Hvis de kommer videre skal de spille her i Stavanger, så det skal jeg vertfall få med meg.


Lykke til gutten min!

- Amanda

 • 4

 • 07.02.2015 // KL. 14:34
F E B R U A R Y

Da har vi startet på februar nok en gang. Kapittel 2 av 12. Tiden hvor dagene blir lysere og fuglene begynner å kvitre igjen. Måneden hvor vi skal vise kjærlighet til vår eneste ene, og vise vår mor hvor mye hun betyr. Og her sitter jeg, oppe klokken halv tre om natten og skriver et blogginnlegg til morgendagen. Jeg føler virkelig jeg kommer meg fremover i livet her.

I flere år nå, føler jeg at dagene mine har bestått av å stå opp, dra på skolen, komme hjem, og være for utslitt til å gjøre noe som helt annet enn å sette meg ned med macen på fanget. Jeg må si jeg har lite energi, men jeg har et lite håp om at nå som dagene blir lysere, og været blir "finere", så får jeg vel en smule mer energi. Jeg er virkelig en sommer person, og klarer ikke vente til den dagen jeg kan slenge på meg en shorts og en t-skjorte, å løpe ned til stranden med håndkleet under armen.

Siden januar nå er over, så kan jeg vel oppsummere dere litt på hva som har hendt. Jeg har jo ikke blogget på en god stund, så da passer det fint med en liten oppdatering.

Den 19.desember 2014 kjøpte vi oss en liten valp, etter som vår tidligere kjære voffe "Balder" gikk bort. Hun heter Lexi og er bare helt nydelig. Hele januar har vi blitt mer og mer forelsket i henne, og mer og mer knyttet til henne. Hun er utrolig søt, og ufattelig flink til å lære ting. Hun er 3 måneder nå, og kan allerede "sitt", "gi labb" og "begg". Hun går kjempe fint på tur, og vi storkoser oss med henne. Det hun har mest problemer med å lære er "nei". Eller, vi er sikre på at hun forstår hva det betyr, men at hun bare velger å ikke høre etter. Hun elsker å leke, og det kan ofte gå litt i overkant med biting og roting. Det ligger rot over alt nå, å hun elsker å leke med alt.... unntatt det som faktisk er lekene hennes. Hun er av rasen Cocker Spaniel i fargen lysebrun/rødlig.

Søsteren min og typen kjøpte seg også en hund den 29.januar, og vi holder ennå på å bli kjent med lille Viva. Hun er også helt nydelig, og hun og Lexi stortrives sammen. Viva er en Sprocker Spaniel, noe som er en blanding av Springer- og Cocker Spaniel. Hun er svart med hvit mage og hvite bak poter.

En annen ting som har hendt er at jeg har blitt nødt til å sette skolen på vent til etter sommeren, og må dermed ta 2.året nok en gang. Dette er mitt eget valg da, etter som at jeg må sette helsen min først nå som den ikke er helt på topp. På grunn av dette kommer jeg vertfall til å ha god tid til bloggen, og jeg skal prøve å sette av så mye tid som mulig til den.

Jeg har på følelsen av at februar blir en god måned. Jeg har endelig fått sjansen til å bruke litt tid på meg selv, bare senke skuldrene og slappe av. Jeg gleder meg utrolig til valentinsdag med Daniel. Vi skal på dobbel date med to venner av oss, å spise på Egon og dra på kino for å se 50 Shades Of Gray.

So February... Bring it on!!

 

- Amanda

 • 6

 • 02.02.2015 // KL. 15:16
I'm back b*tches

Hei igjen :) Da har jeg bestemt meg for å starte opp bloggen igjen. Jeg vet ikke om jeg vil få de samme leserne igjen, men om du er en av dem, hei igjen! For dere som ikke vet hvem jeg er, så kan dere bli bedre kjent med meg innpå "Om meg" i menylinjen øverst. Der ligger det flere innlegg som hjelper dere å bli bedre kjent med meg. For å vite litt om hvordan jeg er som blogger, kan dere gå innpå kategorien "Amanda gir råd", hvor innleggene jeg fikk best kritikk på ligger.

Jeg har laget meg et nytt design, og har også bestemt meg for å hjelpe dere der ute å skape deres eget design. Jeg har lagt til noen hjelpekoder under "Design hjelp", som du finner øverst i menyen min. Det er ikke så mange enda, men kommenter gjerne hva du vil lære å gjøre med designet på din blogg, så skal jeg se hva jeg får til.

For å oppsummere greit hvem jeg er, så er jeg en 17, snart 18 år gammel jente fra Stavanger som elsker å ta bilder, filme, og klippe sammen og redigere alt innen dette. Jeg driver med web design, å alt av design og headere jeg har på bloggen er laget av meg. Jeg elsker å skrive og blogge, så jeg har gledet meg til å ha tid og energi til å starte bloggen opp igjen. Jeg var også tidligere med i en collab kanal på Youtube som het [untitled] (<-- link). Jeg la ut videoer hver mandag, å du finner alle mine videoer i spillelisten "Amanda - Mandag". Der kan dere bli godt kjent med meg. Jeg elsker å lage slike videoer, å har tenkt å starte opp min egen kanal, ettersom vi sluttet med Untitled i høst. Den finner dere her, den heter også Last1, slik som bloggen. Abonner gjerne for å følge med på når den starter opp.

Det var vel egentlig det jeg hadde å komme med nå. Håper dere følger med videre og gir bloggen min en sjangse. Jeg vil også gjerne lese din blogg, så legg igjen en kommentar, så jeg kan ta turen innom.

Hvis dere lurer på noe, eller ønsker å se noe på bloggen i tiden fremover, så legg gjerne igjen en kommentar :)

- Amanda

 • 4

 • 01.02.2015 // KL. 22:42
S U M M E R M O R N I N G S

HUSK! Boyfriend taggen som er gående! Link HER, HER og HER!


Nå har jeg ligget ute på solsengen og storkost meg. Jeg virkelig elsker sol og varme, og det er sjeldent at vi opplever det i Norge på det nivået som vi gjør nå. Jeg selv utnytter dette så mye som mulig. Slengte på meg bikinien med en gang og satte meg ute. Over ser dere noe smådigg jeg fant frem og koste meg med. Jeg anbefaler flere å gjøre det jeg har gjort med vannet. Legge det i fryseren kvelden før, og når du tar med vannet ut i solen dagen etter på, så holder det seg iskaldt lenge. Og det er jo utrolig viktig å få i seg mye vann når det er så varmt ute.

Senere tenker jeg å dra en tur til Amfi med Daniel, siden jeg trenger noen lette sommersko som er lette å tråkke ned i, bare for å løpe ned til stranden og slikt. Vi er så heldige og bare bor 2 minutter fra Hafrsfjord stranden (Møllebukten) så vi skal mest sannsynlig ta oss en tur ned der for en dukkert senere :)

Jeg og Daniel skal også få filmet boyfriend tag videoen senere, så om du enda ikke har lagt igjen noen spørsmål, så kan du gjøre det HER.

Ha en fin dag videre i varmen!

- Amanda

 • 7

 • 12.07.2014 // KL. 15:54
Boyfriend tag!!

Okei folkens, vi skal ha en boyfriend/girlfriend tag og vi trenger din hjelp! For dere som ikke vet hva det går ut på, så er det at dere stiller generelle spørsmål, så skal begge vi svare på dem, men vi skal ikke si vårt eget svar, men den andres. Så ser vi hvor godt vi kjenner hverandre. Skriv "Tag:" forran spørsmålene som hører til taggen, fordi vi skal ha vanlig spørsmålsrunde også, hvor dere stiller spørsmål til oss som par. Skriv også gjerne om det er noe annet dere ønsker å se på filmen :)

Filmen kommer ut i løpet av helgen!

- Amanda

 • 21

 • 11.07.2014 // KL. 19:58
Da drar vi...

...til VG-lista!

Har med kameraet, så det kommer bildedryss (kanskje film) senere!

Snakkis!

- Amanda

 • 5

 • 09.07.2014 // KL. 15:46
Se hva jeg har kjøpt!

I går var jeg nede på Amfi med Daniel, og ikke bare kjøpte jeg en ufattelig deilig kaffe mocca, men jeg kjøpte også en selvutløser kontroll. Jeg har ønsket meg en sååå lenge og endelig har jeg en! Denne lille skjønnheten kommer til å gjør det utrolig mye lettere for meg å ta bilder til bloggen, noe som vil si flere innlegg, som vil se glade lesere :) Gjør det for dere vet dere.

Jeg er utrolig fornøyd med den og kommer til å bruke den mye fremover. Jeg ante virkelig ikke at de funket så bra!

Som dere også sikkert ser, så har jeg fikset designet på bloggen. Jeg savnet å ha en sidemeny, så jeg måtte endre litt på det for å få den inn. Men, så fristet det å endre litt mer her og der, også pluttselig fristet det med en ny header også. Jeg satt faktisk oppe i hele natt og holdt på med det, å har enda ikke lakt meg. Er ikke trøtt heller, så jeg tror ikke jeg kommer til å sove noe i det hele tatt. Jeg bare lurer på en liten ting, ser designet slik som dette ut på din maskin? Jeg vet det ikke ser helt likt ut på mobil, men ser det likt ut på alle pc'er?


Tror det er likt hos alle som har mac vertfall, men jeg hadde blitt glad om du kunne lagt igjen en kommentar hvor du skriver hvordan det ser ut hos deg :)

Forresten, se det nydelige bilde jeg tok av lille Ella i går! Hun er virkelig den søteste! Hun har nylig funnet ut at hun har føtter, så nå sitter hun slik og holder på dem hele tiden.

Ooooog det kommer ut et spennende innlegg senere i dag, så følg med :)

Ha en fin dag videre!

- Amanda

 • 29

 • 08.07.2014 // KL. 11:45
.

I dag får jeg sett Daniel igjen for første gang på over en uke. Jeg har savnet han uendelig mye, å klarer ikke vente til han kommer! På grunn av dette kommer det bare til å komme et par småinnlegg i dag :) Men i morgen har jeg planlakt et spennende innlegg derimot, så følg med ;)

- Amanda

 • 0

 • 07.07.2014 // KL. 13:39
New in

Jeg så at venninnen min Eirin hadde denne og jeg syntes den var utrolig fin, i tillegg til at den var så utrolig praktisk. Jeg har lenge vurdert å kjøpe et deksel som er en mappe som denne, og som man kan ha kortet i, men de pleier alltid å være så store og klumpete. Denne var det helt motsatte, den er lett, tynn og av ekte skinn. Den kostet 299,- på Elkjøp Express, men jeg gjetter de har den på Elkjøp også. Da jeg var på Amfi med Andreas i går og så den, så måtte jeg bare kjøpe den. Og jeg har aldri vert så fornøyd med et mobil deksel før, og tro meg, jeg har mange.

I dag har moren til Daniel bursdag og siden Daniel er borte med faren, så tenkte jeg at jeg kunne gjøre noe snilt. Jeg dro og kjøpte blomster til henne og et kort og ga det til henne som en gave fra meg og Daniel. Hun ble kjempe glad og sa at det virkelig gjorde dagen hennes og at det var kjempe omtenksomt. Bare reaksjonen hennes gjorde dagen min og jeg er kjempe glad for at jeg gjorde det. Hun er jo som familie for meg også :)

Nå skal jeg bare slappe av en stund å se litt på en serie og kose meg med kjeks og en av de få brusene jeg liker, kanskje jeg tar en tur til treningssenteret senere, er ikke helt sikker.

- Amanda

 • 2

 • 04.07.2014 // KL. 17:33
Skal ha katt!

Hvis det er noe jeg virkelig ønsker meg mer enn noe annet, så er det en katt. Jeg har til og med begynt å spare, og jeg har bestemt meg for å kjøpe en når jeg flytter ut. Gjerne før om foreldrene mine endrer mening.

Dette er da ikke en hvilken som helst katt, men en Hellig Birma. Det er den vakreste katterasen jeg kjenner til og de ligger på rundt 7000kr. De er hvite, med en mørkere farge i ansiktet, på ørene, på bena og på halen. Den møkere fargen varierer fra katt til katt, samme gjør mengden på den. Jeg har hatt lyst på denne katten i over et år nå og jeg har til og med funnet ut for lenge siden at jeg skal ha en jente og at jeg skal kalle henne Zelda. Jeg klarer ikke vente til den dagen jeg endelig skal kjøpe henne, og jeg håper virkelig ikke det blir lenge til. Her kan du se hvordan rasen ser ut:

Jeg har til og med funnet ut flere ting jeg vil kjøpe til lille Zelda, og jeg vet hvor jeg får tak i alt og hva det koster. Ja, jeg er langt på vei. Sannheten er at jeg er helt gal etter å få tak i denne katten og jeg føler jeg elsker henne selv om hun mest sannsynlig ikke er født enda.

Jeg har lest ufattelig mye om katter og har lært mye. Ut ifra det har jeg funnet frem noen passende ting jeg skal kjøpe. Grunnen til at jeg ikke har valgt en av de store klorestativene med flere huler som ser så fancy ut, er fordi jeg leste at hvis en katt har en slik liten hule å gjemme seg i, så kommer den til å løpe dit med en gang den føler seg truet og klore til om noen kommer for å trøste. Så de skal altså helst ha åpne steder å sove/ligge, og gjerne plassert litt høyt opp, slik at katten føler at den har utsikt over hva som foregår. I tillegg har jeg valgt ting som ser bra ut i en leilighet eller hus.

Ble nok et ufattelig kjedelig innlegg for dere som har 0 interesse for katter, men dette er virkelig en av mine største interesser, så det måtte rett å slett deles på bloggen :)

Miau ♥

- Amanda

 • 4

 • 02.07.2014 // KL. 12:00
En uke uten kjæresten

Jeg vet hva dere tenker, det er jo ingenting. Det er litt merkelig egentlig, jeg klarer meg ok en uke uten han, men når jeg vet at han er langt borte på ferie, blir der så mye vanskeligere. Jeg savnet han sekundet etter vi sa hade, og det er bare fordi jeg viste at han skulle reise. Han er i Danmark og kommer tilbake på søndag. Det er litt merkelig når man ser noen så ofte, også pluttselig skal de reise. Sist jeg var borte fra han så lenge var sommerferien i fjor da vi var på ferie, så jeg er ikke akkurat vandt til dette.

Men men. Før han dro overnattet han hos meg, så vi fikk gjort mye kjekt sammen den siste tiden. Vi syklet til butikken og kjøpte bær og slikt, sjokolade og sjokolade melk. Vi la alle dynene og putene på golvet på rommet mitt og satt rundt bodet og dyppet bær i smeltet sjokolade, mens vi sankket og spilte "would you rather". Vi hadde den mest koselige kvelden på lenge, det var rett og slett perfekt.

Flaks for meg at han glemte igjen hettegenseren sin da. Jeg har den liggende i sengen min og den luuukter sååå godt, den lukter gutten min ♥

Nå gleder jeg meg bare til han kommer hjem igjen, også håper jeg vi får litt bedre vær her framover, slik at vi kan ha den perfekte sommerferien sammen dette året også!

- Amanda

 • 0

 • 01.07.2014 // KL. 00:09
Nye bakgrunner!

I går lagde jeg ny bakgrunn til både macen min og til min kjære iPhone 5s. Det er collager satt sammen av bilder av meg og Daniel som jeg lagde i Picmonkey. Grunnen er fordi at Daniel er i Danmakr nå og jeg kommer ikke til å se han før neste onsdag. Jeg savner han ufattelig mye, jeg har ikke vert borte fra han så lenge siden sommerferien i fjor. Kanskje har vi godt av litt avstand, man vet aldri. Dette var da altså resultatene:


Denne har jeg som bakgrunn på Macen min.


Og denne til mobilen ♥

Tror dere ser hvilket som er favoritt bildet mitt.

- Amanda

 • 0

 • 30.06.2014 // KL. 19:05
Tennåringer nå til dags

Det er helt sykt hvor ufattelig lite jeg har å gjøre om dagene. Sommerferien min har startet, men alle andre går på skolen. Jeg har lyst å gjøre så mye, men har ingen ideer om hva og lite energi til å gjøre det. I dag skulle det endelig skje noe. Nemmelig grillkos med klassen, som en slags avsluttning, og selfølgelig måtte jeg våkne til å føle meg drit dorlig. Så hele dagen min bestod av parasetter og sovaligging. På kvelden var Daniel her og vi bare snakket og lå å hørte på musikk. Følte meg mye bedre etter det selfølgelig. Men ja, poenget mitt er at jeg har så lyst å kunne blogge om hverdagene mine, siden jeg har så lite ideer til bloggen. Problemet er bare det at det skjer alt for lite.

Har dere noen ideer til hva jeg kan gjøre. Alene eller med venner (kjæristen)?

^^Noen randome bilder jeg tok, dere vet, fordi jeg kjeder meg. La det fuste til som profilbilde på facebook, med teksten: "I just took a shower, fixed my hair, put on my make-up, found the best light in the house, took like a 100 selfies, picked out the best one, and put it out here. Just so you people would think that I always look this good ;)" Det er jo slik det fungerer nå til dags?

Nå skal jeg hvertfall bare ligge i sengen min å se på friends til jeg sovner og håpe på at jeg får noe mer ut av dagen i morgen.

Natta søte leser(e) :*

#tennåringer #selfie #meg #brunette

- Amanda

 • 1

 • 17.06.2014 // KL. 23:10
JEG VIL LESE BLOGGEN DIN!

Det er ufattelig lite blogger jeg liker og som jeg leser fast, og jeg ønsker å lese flere, ikke bare for å ha noe å gjøre, men også for å få inspirasjon til hva jeg kan blogge om. Jeg liker alt fra klær, sminke, inspo, hverdag, bilder, film, jenter, gutter, osv... Så det er bare til å legge igjen bloggen din i kommentarfeltet, så tar jeg turen innom.

Også kommer det ut en ny video på bloggen min i dag, så den kan dere komme innom å se senere. Desverre kommer videoen ut i morgen heller =/ Jeg har brukt mye tid på bloggdesignet i dag og har derfor desverre ikke fått så mye tid til videoen. Hvis dere er nyskjerrige på hvordan videoer jeg lager, så er det bare å gå innom kategorien å se :)

//tumblr

Så.. Hva er bloggen din? :)

- Amanda

 • 19

 • 12.06.2014 // KL. 14:09
Jeg er tilbake for fult

Ja, jeg er fult klar over hvor død bloggen har vert de siste to ukene, men nå er jeg tilbake for fult. 30 days challangen fortsetter, og jeg har mye annet i vente også, så det er bare å følge med. Det har skjedd utrolig mye i det siste og derfor har jeg vert lite aktiv på bloggen. Forje uke hadde vi prøveeksamen i media hvor jeg lagde filmen som jeg la ut for ikke så lenge siden (du kan se den her), også måtte vi ha presentasjon om den dagen etter, så det tok en del av tiden min. Ellers har jeg prøvd å gjøre så mye utav det fine været vi har hatt. Og kost meg mye med verdens aller beste Daniel ♥


Deili og kunne kle seg i sommerklær igjen, føler det er umulig å pynte seg når det er kaldt ute. Disse bildene ble tatt ganske sent på kvelden, når Daniel og hunden Bindi følgte meg hjem. Genseren har jeg da stjålet fra Daniel, siden jeg ikke hadde no jakke med meg. Heheh ♥

Merket nå at innleggene min om Daniel inneholder alltid mer hjerter enn vanlig.. jaja, love is in the air ♥

Denne helgen var vi i dåp til lillesøsteren til Daniel (Ella) og vi hadde det utrolig koselig. Desverre var jeg utrolig syk, men jeg klarte meg gjennom dagen. Det var først i går jeg fikk gitt gaven til Ella og da måtte jo noen bilder tas.


Hun er virkelig det søteste jeg har sett!! Jeg ga henne et smykke med stjernetegnet hennes på (vannmannen), og det var det første smykke hun noen gang har brukt. Men Ella syntes at det lilla bondet rundt gaven var mye mer fasinerende enn smykket. Hehe. Grunnen til at jeg valgte å gi henne det er fordi jeg selv har et slikt som jeg har fått lengre og lengre kjede til når jeg har blitt eldre. Så jeg bruker det enda.

- Amanda

 • 3

 • 11.06.2014 // KL. 22:32
Få med deg mer av hverdagen min!

Det er ikke alle dager jeg kommer til å ha tid til å lage innlegg om hva som skjer i hverdagen min. Men, om dere ønsker, så kan dere følge meg på instagram hvor jeg legger ut bilder nok så ofte.

- Legg igjen din instagram i kommentarfeltet så kan jeg følge deg også :)

- Amanda

 • 0

 • 22.05.2014 // KL. 14:17
Hvem er du?

Har lenge lurt på hvem som egentlig leser bloggen min. Er dere bekjente? Hvor er dere fra? Er dere faste lesere?

Etter jeg la ut innlegget "Please don't kill yourself" har lesertallet steget utrolig på bloggen, og det var hele 22 styk som delte det på facebook. I går så jeg til og med at jeg lå på 9ende plass på topplisten over Stavanger.

Jeg er utrolig nyskjerrig på hvem alle dere er, fordi det er få som legger igjen kommentar og det går ikke ann å se hvem som deler innleggene på facebook.

Det hadde vært koselig om dere hadde lagt igjen en kommentar her, slik at jeg kan se hvem dere er. Jeg tenkte også å starte med "ukens kommentar" hvor jeg anbefaler bloggen til den som legger inn den beste kommentaren gjennom uken. Så husk å legge igjen link til bloggen din også ;)

 

- Amanda

 • 2

 • 21.05.2014 // KL. 15:11
Skulle ønske...

Dette er et innlegg jeg har tenkt lenge på å lage, men aldri har jeg fått gjort det. Der er nemmelig utrolig mange ting her i verden som jeg skulle ønske jeg kunne gjort, og jeg tenkte å dele noen av dem med dere.

Nail Art

Det negative med meg er at jeg har langt i fra en stø hånd. Noe som er et problem for meg når noe av det jeg mest ønsker å mestre er nail art. Jeg er utrolig nøyaktig når jeg gjør alt, men når det kommer til å lage kunst på noe så lite som en negel, kan jeg nesten bare glemme å prøve. Jeg elsker virkelig nail art, og hvis jeg hadde klart det så hadde neglene mine aldri vert blanke. Det er så utrolig fasinerende å se hvor mye som er mulig å gjøre om man bare setter oss inn i det. Desverre har eg heller ikke tolmodigheten til å lære meg noe sånn for når det gjelder å være så nøye, så ser jeg aldri noe fremgang når jeg prøver. Bare det å ta eyeliner over øyet har jeg stresset med siden 8.klasse og fortsatt er jeg elendig til det.

Gitar

Helt fra jeg var liten har vi hatt to gitarer i huset på grunn av at pappa spilte i band da han har yngre. Jeg ser dem stå der så fint hver dag, og hver gang frister det å bare plukke en opp, og spille. Problemet er bare at jeg aldri har sottet med skikkelig inn i å lære det. Da jeg var liten lærte pappa meg litt, men det var bare noen barnesanger som jeg ikke husker lengre. Jeg prøver ofte å finne frem akorder til sanger jeg liker å prøver å spille, men desverre gir jeg opp alt for fort. Jeg snakket med Daniel om det tidligere og jeg spurte om han kunne lære meg å spille den gang vi flytter sammen, for da har vi faktisk tid. Han sa han gjerne ville gjøre det, så vi får krysse fingrene på at jeg en dag klarer det.

Sang

Jeg går rundt å synger hele tiden, og jeg elsker virkelig å synge. Problemet er bare at jeg ikke akkutat har den beste sangstemmen. Da jeg va mindre sa folk oftere at jeg sang fint, og jeg følte virkelig at jeg sang fint. De siste årene har jeg nok desverre mistet det litt. Jeg tror det er litt fordi selvtilliten gikk ned og jeg tårte aldri gi alt lengre. Som mange vet, jo oftere og høyere man synger, jo bedre sang stemme får man. Stemmen min er ikke serlig vandt til å synge og dermed kommer ikke sangen ut helt på den måten jeg ønsker. Det å ha en fin, ren og god sangstemme er noe jeg virkelig skulle ønske jeg hadde.

Reise

Sist, men ikke minst. Jeg eeeelsker å reise!! Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne reist hvor jeg vil når jeg vil. Det er aaaalt for mye her i verden jeg ikke har sett enda som jeg verker etter å se. Jeg har desverre reist alt for lite i livet mitt (etter min mening). Jeg har kun vert i Danmark, Frankrike og England. og alt dette skjedde de siste 5 åra. Foreldrene mine er ikke typiske reise folk og derfor gleder jeg meg virkelig til jeg er voksen selv og har muligheten, og forhåpentlig vis pengene, til å reise mye mer. Jeg vil mest reise til Amerika og se New York, Los Angeles og mye mye mer. Håper til og med jeg en gang bor i Los Angeles. Når jeg ser på filmer og tv-serier og ser måten de lever på, klærna de bruker og maten de spiser, så føler jeg virkelig jeg ble født i feil verdensdel.

Dette var bare noen få av maaange ting "Jeg skulle ønske.."

Hva er dine største ønsker? ♥

- Amanda

 • 1

 • 19.05.2014 // KL. 15:39
God morgen

Da var det mandag igjen og enda en uke må gjennomføres -.- Kjenner at jeg bare gleder meg mer og mer til sommerferien for hver dag som går nå. Det som holder meg oppe denne uken er at jeg ikke kom opp i eksamen, noe som jeg er evig glad for. Alle går rundt å stresser og er virkelig ikke klare og jeg bare slapper av og nyter det. Det eneste i min vei er en liten naturfagsprøve som vi skal ha på onsdag, som jeg egentlig ikke beskymrer meg noe serlig for.

Fremover skal jeg begynne å prøve meg på litt nye og bedre morgenrutiner. Skal våkne 06.00 i stenden for 07.00. Ønsk meg lykke til. Poenget med dette er at hver morgen er jeg den siste til å være klar når vi skal kjøre. Jeg sitter på med mamma og pappa til toget hver dag og de maser like mye på meg hver dag. Det er nemmelig umulig å få meg ut av sengen om morgenen. Dette med å stå opp seks kommer muligens til å gå i en uke, men kanskje ikke det en gang xD

Jeg glemte foresten å si hva som skjedde på fredag sist uke. Først og fremst var jeg hos optikeren og tok en synstest, og jeg trengte både nye linser og briller, så jeg fikk endelig bestilt Ray Ban brillene som jeg har ønsket meg så lenge. Nå klarer jeg nesten ikke vente til de kommer!

Senere på dagen satt jeg og flere venner sammen surpriseparty for venninnen vår Tiril som ble 18år. Vi har planlagt dette lenge, men jeg kunne ikke nevne det på bloggen i tilfelle Tiril så det. Bursdagen ble utrolig vellykket. Naboen (eksen min) hadde også fest med noen kompiser og de hadde drukket en god del. Pluttselig hørte vi det ringte på døren og da vi åpnet satt bare katten til Tiril der og Tiril bare "hei Sissi?" vi skjøndte jo at det var naboene som hadde ringt på. Vi gikk inn i stuen igjen, og der sto det tre helt fremmede gutter som vi aldri hadde sett før. De hadde gått rundt huset og inn tarassedøren. De var der en stund og det var utolig koselig. Han ene begynte å sjekke meg opp, han skulle holde rundt meg og han ga meg blomster som han plukket fra vasen på borde. Han ble ikke så glad når vi sa at, ikke bare hadde jeg kjæriste, men det var til og med han som satt rett ved siden av meg. Amalie tok en del bilder, men jeg har de ikke nå. De kommer kanskje ut en annen dag.

Jaja.. Ellers så kan jeg informere dere om at i morgen, den 20.mai 2014 har jeg og Daniel vært et offisielt par i et helt år. Tiden har virkelig gått fort.


Elsker deg over alt på jord Daniel ♥

Hva skal dere søtinger i dag da?

- Amanda

 • 0

 • 19.05.2014 // KL. 08:00
Min 17.mai

I år var første gang eg går på en skole hvor vi ikke går i tog. Det gjorde egentlig ikke så alt for mye for meg, for jeg har aldri vert den som synes det å gå i tog er det kjekkeste som finnes. Jeg dro ned å så på toget hvor mine tidligere skoler går sammen med Daniel, Lilly og Andreas, og senere kom Nichlas også. Det var koselig og jeg knipset noen bilder, som jeg legger til på slutten. Etter vi hadde sett toget dro vi inn i Madlaleiren og kjøpte is og så litt rundt og hilste på bekjente.

Da vi var ferdige der dro jeg og Daniel hjem til meg hvor jeg byttet til en litt mer konfortabel kjole enn bundaen. Vi dro inn til byen og spiste deilig middag sammen med familien til Daniel. Vi var der utolig lenge, og da vi skulle dra måtte vi vente på bussen i en hel time og den kom aldri (rutene den 17. mai har virkelig null system). Det endte opp med at vi tok en annen buss halle veien og måtte gå resten. På kvelden så jeg og Daniel på Paradise Hotel helt til vi sovnet. Det var en utrolig koselig dag og vi var utrolig heldige med været. Første 17.maien på lenge hvor det ikke regnet.


Lilly og Andy.. For et sødt par ♥


Super sødt når folk henger sløyfer på hundene sine. Denne var definitivt den søteste jeg så i går.


Må si Daniel tar de fineste bildene av meg!


Gosen Skole ♥ Ungdomskolen min


Min tidligere lærer så at jeg tok bilder ♥ Savn Savn Savn!!!! ♥


Fotogene Mathias!


Søteste Madde Padde ♥


Søte søsteren til Lilly!


Inspirerende hvor fornøyde alle småungene ser ut

Det var da det ♥

Hvordan var din 17.mai?

- Amanda

 • 2

 • 18.05.2014 // KL. 19:24
Stavangers dårligste blogger på twitter

Det må nok være meg. Det har skjedd mye i det siste... Nei, jeg skal ikke lyve, jeg har bare vert for lat til å blogge, men jeg skal skjerpe meg. Det som har skjedd i mellomtiden er at jeg hadde bursdag (7.mai) også har jeg vert syk. Jeg tenker jeg lager en video om ikke så alt for lenge hvor jeg viser dere det jeg fikk til bursdagen. Jeg har også begynt å redigere litt på en film av gamle klipp jeg har, men den ble ikke så alt for bra, så jeg vet ikke om den kommer ut.

Men det er mye annet spennende å se fram til. Jeg og Eirin i klassen min skal begynne å lage flere filmer i lag, jeg og Daniel skal lage flere filmer i lag (challenges, boyfriend tag og masse mer) så følg med videre.

Dette innlegget tenkte jeg at jeg kunne sette av til å se på noen av mine gamle tweets, det er mye tragisk, men også noe bra (tror jeg):^^ Min tragiske humor..

^^ Denne tweeten skrev jeg da jeg satt i kantinen på skolen en gang også så jeg Daniel og noen kompisser av han løpe forbi. Litt sykt at et halvt år etter jeg skrev den tweeten, så ble jeg sammen med han ♥

Hahahaha!!

^^ Ta med dere denne lærdommen videre i livet ;)

^^ So true

#emneknagg

^^ Dette skjer alt for ofte

GODTERI!!!

Moahahah!

Hahaha! xD

Min mening 5.november.. Samme mening i dag! Har sett hele serien to ganger nå, synd de bare lagde to sesonger :(

♥ Inspirerende ♥

Daniel ♥ Min aller beste

My biggest idol

Remember that ;)

Bare generell fakta, har ikke planer om å slå opp.

Ja, pappa e engelsk.

Følg meg på twitter for å få med deg resten og mer: Ammeey ♥

Ble litt flere enn jeg hadde planlagt.

Hva synes du?

Har du noen ønsker til hva jeg skal blogge om fremover?

- Amanda

 • 1

 • 11.05.2014 // KL. 23:31
"Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving."

Da sitter jeg her. Klar til å se Gossip Girl. Med både te og et stykke brownies. Er ikke livet bare hærlig?

Jeg og Daniel lagde brownies i går, så nå koser jeg meg bare litt med noen rester. Jeg har blitt helt hekta på gossip girl i det siste. Er snart ferdig me sesong 2, og jeg begynte å se det i påsken med søsteren min.

Te'en jeg drikker nå er favoritten min "tea Blue Fruit", så akkurat nå har jeg ingenting å klage på.

Jeg screenshotet også noen bilder fra videoen jeg la ut i går, siden jeg har enda ikke hatt et profilbilde hvor jeg har pannelygg. Det ble da til dette bildet:


Hva synes dere?

Quoten i overskriften er da teksten jeg la til sammen med bildet på facebook :)

Ha en fin kveld videre fininger ♥

- Amanda

 • 0

 • 05.05.2014 // KL. 22:15
Alt det rare jeg ønsker meg


Den første er ikke så rar da. Det er et par Ray Ban briller (med styrke) som jeg har utrolig lyst på, ja jeg bruker briller (linser). De er av modellen New Mayfarer og jeg bare elsker designet.


For dere som ikke har sett tv serien Friends, så er nok denne genseren veldig uforstålig. Jeg er kjempe fan av serien og har sett alle ti sesongene så mange ganger at jeg kan mesteparten av replikkene utenat. I en av episodene snakker Joey om at noe er et moo point, noe som er en av mange av hans tragiske replikker. "A moo point: It's like a cow's opinion, it doesn't matter. It's moo."


For dere som ikke vet det, så er jeg helt hekta på youtubere. Anna Akana er til og med et av mine største idoler. Plakaten til venstre har jeg kjempe lyst på, og den er til og med signert av youtuberen Tyler Oakley. Genseren til høyre er av Jenna Marbles og linjen "What are this" er fra en sang hun lagde som den ene hunden hennes liksom sang.

Jeg har til og med bamser av hundene til Jenna, som jeg fikk av kjæristen min til jul:

Kermit (den til venstre) er den som ligner mest da.


Og selfølgelig er det noe intreør jeg ønsker meg.                                                       også har jeg lyst på dette iPhone dekselet fra friends.

En slik stol som denne har jeg hatt lyst på kjempe lenge,

men aner ikke hvor jeg kan få tak i en.

 

Til slutt er det to ting som jeg er sikker på at jeg skal kjøpe når jeg flytter hjemmefra, nemmelig en katt og en hund:


Katten jeg skal kjøpe er en rasekatt som kalles Hellig Birma. Den er en innekatt, så det er ikke slik at man slipper den ut, også ser man den igjen om kansje to til tre dager. Den knytter mye sterkere bond til eieren og det er nesten som å ha en hund. De er langhårete med hvit pels på kroppen og en mørkere farge i ansiktet, på ørene, på bena og på halen. Alle har noen fantastiske blå øyne som jeg virkelig har falt helt for. Jeg har lyst på en jente, som jeg vil kalle Zelda ♥


Hunden jeg skal kjøpe er en Golden Cocker Retriver (blandinge av Golden Retriver og Cocker Spaniel). Den ser ut som en valp, men begge disse hundene er fult utvokste. I ansiktet har de trekkene til en Cocker Spaniel, altså de triste øynene og den halvkorte snuten. Jeg må si jeg er helt betatt. Jeg har lyst på en gutt, som jeg vil kalle Handsome ♥

Hva synes dere? Og har dere noen ønsker om hva jeg skal blogge om i senere tid?

Nå skal jeg filme videobloggen der jeg svarer på spørsmålsrunden, så følg med senere når den kommer ut. Jeg liker å være kreativ når jeg redigerer filmer, så jeg håper den er verdt å se. Klikk her for å se en av mine tidligere filmer.

- Amanda

 • 8

 • 04.05.2014 // KL. 13:19
Du spør, jeg svarer!

Okei folk, siden jeg ikke har skrevet en dritt om meg på bloggen, så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde! Spør om alt fra A til Å og gjærne vær litt kreative. Dette er deres sjanse til å bli kjent med meg, utnytt det! Hvis det blir mange spørsmål, så svarer jeg på video! Så spør i vei!

♥ Ungdom er noe bare vi unge har, og som kun de eldre vet å sette pris på ♥

- Amanda

 • 5

 • 29.04.2014 // KL. 22:42
Litt frukt i hverdagen

Ja, da gjør jeg opp for at jeg var på mcdonalds i går. Jeg dro til butikken, kjøpte masse sunt og godt og lagde meg ein deilig fruktskål. Jeg satte med ned å så paradise mens jeg gomlet det i meg. Passet meg godt i dag, etter som at jeg ikke hadde noen andre planer for dagen.Svaret er ja, jeg måtte legge dette ut på bloggen. Det har seg tydeligvis slik i bloggmiljøet, at hvis man gjør noe som fremstår oss selv på en god måte, så må det ut på bloggen. For å være ærlig likte jeg ikke denne blandingen serlig godt, men jeg sitter igjen med god samvittighet for det. Fordi man har ikke noe vondt av å spise sundt inni mellom. Kommer nok til å finne frem shipsen i kveld da ^_ ^

Hva har dere spist i dag da?

- Amanda

 • 1

 • 15.04.2014 // KL. 19:01
hits