Mine topp 3 sanger

1. Wrapped up - Olly Murs

 

2. Jupiter - Katy McAllister

 

3. Talking to myself - Chiddy Bang

- Amanda

 • 1

 • 11.02.2015 // KL. 22:41
Til skibakken

Jeg tenkte, siden det er en del av dere som drar på fjellet rundt denne tiden, så kunne jeg lage en "vinter inspo collage". Jeg elsker selv å dra på fjellet å gå på slalåm, og i fjor da jeg dro med Daniel, opplevde jeg en enda kjekkere side med det. Vi kommer nok til å ta en dagstur i år også, forhåpentligvis flere. Når man er på ski er det utrolig kjekt å kunne se litt bra ut, så derfor gikk jeg innpå Junkyard.no og fant noen ting jeg virkelig fikk lust på.


Elsker virkelig alt dette, og skulle virkelig ønske jeg hadde hatt råd til alt.

Alt er fra Junkyard.no og de har mye annet fint der også, så jeg anbefaler dere å ta en tur innom å se.

Har du vert på fjellet i år, eller skal du senere?

Hva ønsker du å se mer av på bloggen?

- Amanda

 • 2

 • 11.02.2015 // KL. 18:27
Ella Tomine

I dag, 9.februar, hadde lille Ella bursdag, lillesøsteren til Daniel. Hun er virkelig den søteste lille jenta jeg noen gang har sett! Jeg føler virkelig ikke at det er et år siden jeg så henne for første gang på sykehuset den dagen hun ble født. Har storkost meg med henne hele dette året, og kommer til å gjøre det i alle år fremover. Jeg føler virkelig at jeg har fått en lillesøster selv. Har aldri møtt et barn som ler og smiler like mye som henne og det er en glede å kunne være en del av det. Gratulere med dagen Ella! <3

Bilde nr.1 er fra dagen hun ble født, da vi var på sykehuset å så henne for første gang.

Bilde nr.2 er fra i høst da jeg var på hyttetur sammen med dem, og vi koste oss kjempe masse.

Bilde nr.3 er fra dagen jeg ga henne dåpsgaven hennes. Jeg ga henne et smykke med stjernetegnet hennes på. Det var det første smykket hun noen gang brukte ♥

Bilde nr.4 er fra en dag jeg bare var på besøk hos dem, å hun så så søt ut i stolen hennes, så jeg måtte bare ta et bilde. Det er mange flere av disse, for hun ser alltid så søt og glad ut.

Skrev dette innlegget fra før klokken 00.00 til etter, så det kom dessverre ikke ut på selve dagen hennes, men jeg måtte bare dele det.

- Amanda

 • 1

 • 10.02.2015 // KL. 00:05
Ut på tur aldri sur.

Jeg og søsteren min startet dagen i dag med å ta oss en tur med Lexi og Viva. Været var ikke på sitt beste, men det er bare bra å vende hundene til regn helt fra de er små. Vi gikk langs elven, å de storkoste seg med å se på ender og svaner. Dessverre tok det ikke lange tiden før de begynte å bli leie, så de sutret litt resten av turen. Etter at vi hadde gått en liten runde, gikk vi innom kjøpesenteret og kjøpte oss en hver sin big bite, og satte oss utenfor med hundene og spiste. 

Ettersom det har vert utrolig kaldt her i Stavanger de siste dagene, var det is over hele vannet. I tillegg hadde mye av det blåst opp på land, noe som så litt kult ut.

Etter vi kom hjem badet vi begge hundene, og pakket dem inn i tepper og håndkleder i sofaen. De koste seg utrolig mye, og nå ligger de å sover begge to.

Nå er Daniel her, så vi skal bare "chillan" resten av dagen. Snakkes ♥

Hva vil du se mer av på bloggen?

- Amanda

 • 1

 • 09.02.2015 // KL. 17:14
Gosenrevyen!

I dag var jeg og Daniel å så gosenrevyen. Det er alltid like kjekt å se det, og i år var de utrolig flinke. Jeg merker jeg savner utrolig mye å være med selv, men jeg blir også veldig rørt av å se flere av vennene mine på senen. Dumt at man kun får vert med i to år, jeg hadde ikke sagt nei takk til to til. Jeg angrer også på at jeg ikke prøvde å bli med på mer når jeg først hadde sjansen. Men selve miljøet og samspillet i revytiden er noe helt spesielt som jeg alltid kommer til å ha med meg. Også var det jo der romansen mellom meg og min kjære Daniel startet.

Det er dessverre ikke låv å ta bilder eller filme under forestillingen, så dette var kun det jeg fikk knipset med mobilen. Men jeg legger til linker til to filmer dere kan se, og som jeg virkelig anbefaler alle å se.

Her kan du se en fra TVvest: http://www.tvvest.no/Video/43781/2015/02/06/Se-historien-om-deg-på-scenen også legger jeg til en fra Aftenbladet her:

Det er virkelig et show for seg selv, og jeg er utrolig takknemlig for å kunne bo her i Stavanger, å få opplevd det.

- Amanda

 • 1

 • 08.02.2015 // KL. 22:51
Sniktitt på privatbrukeren min!

For øyeblikket har jeg kun en privatbruker på instagram, og ikke en offentlig. Dette er fordi jeg kun vil dele det meste med de jeg kjenner best. Men jeg tenkte at av og til skal jeg dele noen av bildene med dere her på bloggen. Jeg velger selvsagt kun de jeg selv er konfirtabel med å vise frem, så ikke forvent så alt for mye. Hehe..

Jeg velger å ikke forklare alle bildene nå. Hvis dere lurer på ha noen av dem er, så er det bare til å spørre i kommentarfeltet, også svarer jeg der ;)

- Amanda

 • 1

 • 07.02.2015 // KL. 20:52
Hva vil du se på bloggen min?

Jeg har ikke fult av inspirasjon til hva jeg skal blogge om for tiden, og siden det er dere som skal lese det jeg legger ut, så spør jeg nå dere hva dere vil se mer av. Jeg er med på det meste, og tar gjerne et utfordring. Så om du har noen ideer, legg igjen en kommentar under.

Jeg vet jeg kommer til å legge ut flere filmer fremover. Jeg elsker å filme, og klippe sammen, så det blir bare moro. Om det er noe spesielt dere ønsker å se på film, så skriv også gjerne det i kommentarfeltet. Daniel er også gjerne med, så dere kan involvere han i både ønsket filmer, og ønsket innlegg.

Ha en fin dag videre!

- Amanda

 • 1

 • 07.02.2015 // KL. 17:13
Uvandt

Som dere kanskje har merket, så har ikke bloggen blitt oppdatert de siste dagene. Dette beklager jeg veldig. Jeg er ikke vandt med å ha blogg for tiden, og jeg kommer av og til ikke på den før sent på kvelden, å da er det verken lett å ta bilder til den, eller finne på noe kreativt å skrive. De siste dagene har det hendt ekstra mye, og dermed har jeg ikke kunnet fokusere på bloggen. Men nå er jeg her, å slik vil det være fremover!

I dag er det dritt vær her i Stavanger, så jeg kommer for det meste til å holde meg inne. Har tenkt å få vasket litt klær og ryddet litt på rommet, også senere må jeg ta meg en tur til kjøpe senteret å få skaffet en gave til mamma, etter som at det er morsdag i morgen. Hun sier aldri hva hun ønsker seg, så det er alltid et problem å finne noe. Kom veldig gjerne med forslag i kommentarfeltet :) Jeg vet jeg skal kjøpe noen blomster, men har lust å gi noe utenom det også.

Men da får jeg bare sette i gang med rommet. Det ser virkelig ikke ut nå, så noe må gjøres. Jeg er utrolig fornøyd med rommet mitt etter vi pusset det opp, og i lang tid etter det holdt jeg det ryddet hele tiden. Dessverre har jeg vert litt vell lat den siste tiden...

Kan nesten ikke tro at det en gang har sett slik ut.

Kjæresten min er på UKM i dag og deltar med et band på skolen, det er et stykke borte, og jeg hadde ingen å dra med, så da får jeg krysse fingrene for dem her hjemme. Hvis de kommer videre skal de spille her i Stavanger, så det skal jeg vertfall få med meg.


Lykke til gutten min!

- Amanda

 • 4

 • 07.02.2015 // KL. 14:34
Future home inspo

Jeg bare elsker å se på bilder av intreiør og hus. Jeg begynner alltid å se for meg hvordan jeg vil bo når jeg blir voksen, og hvordan jeg vil innrede. Jeg har også flere ganger vurdert om jeg vil bli arkitekt. Jeg har funnet noen få bilder som jeg vil vise til dere, så jeg bare slenger dem til her.

//tumblr

- Amanda

 • 1

 • 03.02.2015 // KL. 19:06
Jeg vil lese din blogg!

Legg igjen en kommentar med link eller lim inn adressen til bloggen din, så skal jeg ta turen innom. Jeg vil ha flere blogger å lese fast, så kanskje det blir akkurat din :)

- Amanda

 • 30

 • 03.02.2015 // KL. 10:21
F E B R U A R Y

Da har vi startet på februar nok en gang. Kapittel 2 av 12. Tiden hvor dagene blir lysere og fuglene begynner å kvitre igjen. Måneden hvor vi skal vise kjærlighet til vår eneste ene, og vise vår mor hvor mye hun betyr. Og her sitter jeg, oppe klokken halv tre om natten og skriver et blogginnlegg til morgendagen. Jeg føler virkelig jeg kommer meg fremover i livet her.

I flere år nå, føler jeg at dagene mine har bestått av å stå opp, dra på skolen, komme hjem, og være for utslitt til å gjøre noe som helt annet enn å sette meg ned med macen på fanget. Jeg må si jeg har lite energi, men jeg har et lite håp om at nå som dagene blir lysere, og været blir "finere", så får jeg vel en smule mer energi. Jeg er virkelig en sommer person, og klarer ikke vente til den dagen jeg kan slenge på meg en shorts og en t-skjorte, å løpe ned til stranden med håndkleet under armen.

Siden januar nå er over, så kan jeg vel oppsummere dere litt på hva som har hendt. Jeg har jo ikke blogget på en god stund, så da passer det fint med en liten oppdatering.

Den 19.desember 2014 kjøpte vi oss en liten valp, etter som vår tidligere kjære voffe "Balder" gikk bort. Hun heter Lexi og er bare helt nydelig. Hele januar har vi blitt mer og mer forelsket i henne, og mer og mer knyttet til henne. Hun er utrolig søt, og ufattelig flink til å lære ting. Hun er 3 måneder nå, og kan allerede "sitt", "gi labb" og "begg". Hun går kjempe fint på tur, og vi storkoser oss med henne. Det hun har mest problemer med å lære er "nei". Eller, vi er sikre på at hun forstår hva det betyr, men at hun bare velger å ikke høre etter. Hun elsker å leke, og det kan ofte gå litt i overkant med biting og roting. Det ligger rot over alt nå, å hun elsker å leke med alt.... unntatt det som faktisk er lekene hennes. Hun er av rasen Cocker Spaniel i fargen lysebrun/rødlig.

Søsteren min og typen kjøpte seg også en hund den 29.januar, og vi holder ennå på å bli kjent med lille Viva. Hun er også helt nydelig, og hun og Lexi stortrives sammen. Viva er en Sprocker Spaniel, noe som er en blanding av Springer- og Cocker Spaniel. Hun er svart med hvit mage og hvite bak poter.

En annen ting som har hendt er at jeg har blitt nødt til å sette skolen på vent til etter sommeren, og må dermed ta 2.året nok en gang. Dette er mitt eget valg da, etter som at jeg må sette helsen min først nå som den ikke er helt på topp. På grunn av dette kommer jeg vertfall til å ha god tid til bloggen, og jeg skal prøve å sette av så mye tid som mulig til den.

Jeg har på følelsen av at februar blir en god måned. Jeg har endelig fått sjansen til å bruke litt tid på meg selv, bare senke skuldrene og slappe av. Jeg gleder meg utrolig til valentinsdag med Daniel. Vi skal på dobbel date med to venner av oss, å spise på Egon og dra på kino for å se 50 Shades Of Gray.

So February... Bring it on!!

 

- Amanda

 • 6

 • 02.02.2015 // KL. 15:16
Bilder fra studioet

Tidligere i år var jeg og venninnen min innom studioet på skolen og tok noen bilder. Vi prøvde oss på lys og litt forskjellige uttrykk.

Hva synes du?

- Amanda

 • 7

 • 02.02.2015 // KL. 09:26
I'm back b*tches

Hei igjen :) Da har jeg bestemt meg for å starte opp bloggen igjen. Jeg vet ikke om jeg vil få de samme leserne igjen, men om du er en av dem, hei igjen! For dere som ikke vet hvem jeg er, så kan dere bli bedre kjent med meg innpå "Om meg" i menylinjen øverst. Der ligger det flere innlegg som hjelper dere å bli bedre kjent med meg. For å vite litt om hvordan jeg er som blogger, kan dere gå innpå kategorien "Amanda gir råd", hvor innleggene jeg fikk best kritikk på ligger.

Jeg har laget meg et nytt design, og har også bestemt meg for å hjelpe dere der ute å skape deres eget design. Jeg har lagt til noen hjelpekoder under "Design hjelp", som du finner øverst i menyen min. Det er ikke så mange enda, men kommenter gjerne hva du vil lære å gjøre med designet på din blogg, så skal jeg se hva jeg får til.

For å oppsummere greit hvem jeg er, så er jeg en 17, snart 18 år gammel jente fra Stavanger som elsker å ta bilder, filme, og klippe sammen og redigere alt innen dette. Jeg driver med web design, å alt av design og headere jeg har på bloggen er laget av meg. Jeg elsker å skrive og blogge, så jeg har gledet meg til å ha tid og energi til å starte bloggen opp igjen. Jeg var også tidligere med i en collab kanal på Youtube som het [untitled] (<-- link). Jeg la ut videoer hver mandag, å du finner alle mine videoer i spillelisten "Amanda - Mandag". Der kan dere bli godt kjent med meg. Jeg elsker å lage slike videoer, å har tenkt å starte opp min egen kanal, ettersom vi sluttet med Untitled i høst. Den finner dere her, den heter også Last1, slik som bloggen. Abonner gjerne for å følge med på når den starter opp.

Det var vel egentlig det jeg hadde å komme med nå. Håper dere følger med videre og gir bloggen min en sjangse. Jeg vil også gjerne lese din blogg, så legg igjen en kommentar, så jeg kan ta turen innom.

Hvis dere lurer på noe, eller ønsker å se noe på bloggen i tiden fremover, så legg gjerne igjen en kommentar :)

- Amanda

 • 4

 • 01.02.2015 // KL. 22:42
hits