Du spør, jeg svarer!

Okei folk, siden jeg ikke har skrevet en dritt om meg på bloggen, så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde! Spør om alt fra A til Å og gjærne vær litt kreative. Dette er deres sjanse til å bli kjent med meg, utnytt det! Hvis det blir mange spørsmål, så svarer jeg på video! Så spør i vei!

♥ Ungdom er noe bare vi unge har, og som kun de eldre vet å sette pris på ♥

- Amanda

 • 5

 • 29.04.2014 // KL. 22:42
A drop of inspo

"WHEN LIFE GIVES YOU A HUNDRED REASONS TO CRY, SHOW LIFE THAT YOU HAVE A THOUSAND REASONS TO SMILE." 

"BEAUTY IS NOT A STYLE.. IT'S A FEELING." 

"WE HAVE BEEN TRYING TO BE ADULTS SINCE WE WERE 15.

WHEN WE FINALLY REACHED 18, NOTHING CHANGED.

IT WASN'T UNTILL WE WERE LYING ON THE BATHROOM FLOOR

DRUNK AND HIGH IN TWO DIFFERENT STATES

THAT WE REALIZED

AGE IS JUST A NUMBER, AND REALITY IS

LEARNING THERE IS NO SUCH THING AS BEING AN ADULT.

YOU ONLY GROW OLDER, AND IF YOU'RE LUCKY

A LITTLE WISER." 

"DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW."


- Amanda

 • 1

 • 29.04.2014 // KL. 18:09
Ny header!Jeg har laget den i Photoshop.

Hva synes dere?

kjekk også musikkvideoen jeg lagde i helgen:

- Amanda

 • 4

 • 28.04.2014 // KL. 18:05
Photoshoot - My Love

Den 20. Mai har vi vert sammen i et år ♥

Hva synes dere?

- Amanda

 • 10

 • 28.04.2014 // KL. 15:39
Vi lagde musikk video!

Vi hadde i skoleoppgave å lage en musikkvideo, så jeg tenkte å legge ut våres her. Det er jeg og kjæristen min Daniel som spiller i den, og venninnen min Eirin filmet, åsså har jeg klippet den sammen. Håper dere liker den.

Hva synes dere?

Det kommer ut en photoshoot av meg og Daniel i morgen ;)

- Amanda

 • 5

 • 27.04.2014 // KL. 20:34
Photoshop

Det er litt utrolg hva man kan gjøre med photoshop egentlig. Dette er egentlig et bilde av meg der eg bare står og ser serriøst i kameraet også er blåmerkene redigert på i etterkant. Dette var til et skoleprosjekt vi hadde i høst, hvor vi skulle lage mobbekampanje. Vi lagde også en film innen temaet, men den har jeg ikke tilgang til nå, så kanskje den kommer ut sene en annen gang.

Er photoshop noe du vil bli flink til, så anbefaler jeg deg å søke på tutorials på youtube og lære det selv, det er mye lettere enn man skulle trodd.

- Amanda

 • 6

 • 16.04.2014 // KL. 19:34
Rom detaljer

Tenkte jeg kunne legge ut litt bilder fra rommet mitt, desverre er det for rotete til å vise hele, så det får dere se en annen gang. Her er vertfall noen småting.


Denne henger rett over lysbryteren min på rommet, slik at jeg ser den hver dag. God inspirasjon i hverdagen :D


Sminkebodet mitt er noe av det kjæreste jeg eier og det var det første jeg valgte ut da vi pusset opp rommet. Kunne ikke klart meg uten!


Alltid fint å pynte med litt lys ^_^


Bildecollage av bilder som har blitt tatt av meg og Daniel opp gjennom året ♥ Også er hesteskoen for lykke :D


LOVE ♥ Fikk det av søskenbarnet mitt Lene til jul og nå står de fint over sengen min :)


Alltid godt å sette seg mål for fremtiden. Her er en krokke med noen av de tinga jeg ønsker å oppnå. Kansje jeg leser de opp i en videoblogg en gang, hvem vet :)


Mitt alt ♥ Bildet er fra 21.mai, som er dagen etter vi ble sammen.

Jeg kjedet meg veldig en natt da jeg bestemte meg for å skrive alle disse og henge opp de opp på veggen, jeg holdt på i flere timer og var drit trøtt til slutt, men jeg koste meg og ble veldig fornøyd med resultatet. Det nederste til venstre er printet ut da.

Hva synes dere om rommet mitt?

Håper dere likte det og at dere kansje ble litt inspirerte til å pynte litt opp på deres eget rom ^_^

Nå kommer start søsteren min og typen hennes (Camilla og Simen) å henter meg, for jeg skal være sammen med den på Ålgård resten av påsken å passe på noen hunder og noen hester. Gleder meg veldig! Spessielt til at Daniel skal komme inn på fredagen og være sammen med oss til søndagen! Det blir kjempe kos ♥

- Amanda

 • 9

 • 16.04.2014 // KL. 13:44
Litt frukt i hverdagen

Ja, da gjør jeg opp for at jeg var på mcdonalds i går. Jeg dro til butikken, kjøpte masse sunt og godt og lagde meg ein deilig fruktskål. Jeg satte med ned å så paradise mens jeg gomlet det i meg. Passet meg godt i dag, etter som at jeg ikke hadde noen andre planer for dagen.Svaret er ja, jeg måtte legge dette ut på bloggen. Det har seg tydeligvis slik i bloggmiljøet, at hvis man gjør noe som fremstår oss selv på en god måte, så må det ut på bloggen. For å være ærlig likte jeg ikke denne blandingen serlig godt, men jeg sitter igjen med god samvittighet for det. Fordi man har ikke noe vondt av å spise sundt inni mellom. Kommer nok til å finne frem shipsen i kveld da ^_ ^

Hva har dere spist i dag da?

- Amanda

 • 1

 • 15.04.2014 // KL. 19:01
Lille prinsessen <3

Jeg er bare nødt til å sette av et innlegg til lille Ella Tomine ♥ Ella er lillesøsteren til kjæristen min Daniel. Hun kom til verden 9. februar 2014, og jeg husker godt da vi besøkte henne på sykehuset bare noen timer etter hun hadde kommet til verden. Hun er den søteste, fineste lille jenta jeg vet om og det føles som om jeg har fått en liten søster selv. Klarer ikke vente med å se henne vokse opp til en fantastisk jente, men det trenger ikke skje så alt for fort. Allerede føler jeg at hu vokser for fort, men sånn er det vell alltid med babyer ♥

Bildet til venstre tok jeg dagen hu ble født ♥ Bildet til høyre er tatt for ikke så alt for lenge siden og det har jeg som bakgrunn på mobilen min nå! Er hun ikke bare kjempe søt? ♥

Her ligger hun i gitarkassen til Daniel, kanskje hun arver litt av musikktalentet hans ♥

Haha, tror aldri jeg har brukt så masse hjerter i et blogginlegg før ♥

Hva synes dere om den lille prinsessen vår?

- Amanda

 • 3

 • 15.04.2014 // KL. 14:25
Mye har skjedd

Okei, så det ble ikke så mye tid til blogging i helgen som jeg håpet på. Det har skjedd mye, så, det å blogge har deverre ikke vert på toppen av listen. Men, det hadde sin pris:

jaja...

For det første JEG HAR KLIPPET MEG. Og ikke bare den vanlig kjedelige stussingen, men jeg har nemmelig klippet pannelugg. Jeg pleide alltid ha det før, men for ca to år siden bestemte jeg meg for å la den vokse ut. I det siste har jeg følt at håret har vert veldig i veien og det har bare irritert meg, så det var på tide med en forandring.

Mens jeg var der kom søskenbarnet mitt Lene, som mamma og pappa akkurat hadde hentet i byen. Hun bor i Haugesund og det var godt å se henne igjen etter så lang tid. Vi har funnet på mye tull, kjøpt en del sminke og kost oss masse.

Vi skulle jo egentlig ha photoshoot, som jeg sa skulle komme ut i løpet av helgen. Men vi har desverre vert veldig uheldige med været, så vi rissikerte ikke å ha med kameraet ut da :-/

Vi var også en del med typen min Daniel og fant på mye tull, alt fra å bare ligge i sengen å høre på musikk, til å lukte på bind og putte tamponger i nesen xD Lene reiste hjem igjen på søndag og da overnattet Daniel fra søndag til mandag. I går var jeg og Daniel først i sandnes og koste oss på kafé og drakk kaffe. Etter det dro vi til Kvadrat og shoppet litt og spiste masse sunn mat ^_^

Planen var egentlig å ta flere bilder enn bare dette i går, men vi hadde det så kjekt at d ble helt glemt bort.

Hva har dere funnet på i helgen da?♥

- Amanda

 • 3

 • 15.04.2014 // KL. 14:02
tumblr of the week #15
- Amanda

 • 0

 • 13.04.2014 // KL. 13:00
Video - Thank you..

For sånn to uker siden lagde jeg og Eirin denne filmen til et skoleprosjekt, hva synes dere?

- Amanda

 • 1

 • 12.04.2014 // KL. 13:16
Hvordan bli mer selvsikker?

Selvsikkerhet. Enten har du det eller så har du det ikke, sant? FEIL..

Hvis du virkelig vil, så kan du bli mer selvsikker en du noen gang kunne tenket deg. Selv var jeg langt i fra selvsikker da jeg var yngre, og gjennom hele ungdomskolen er jeg sikker på at de fleste så på meg som den rolige og sjenerte jenten. Dette var nok, fordi jeg var det. Bare på det siste halvåret har jeg overasket meg selv over hor åpen jeg har blitt. Jeg har ikke like mye problem med å snakke med fremmede, og i dag bstilte jeg time hos frisøren selv for føste gang.. Ja, jeg er snart 17 år (don't djudge me). Poenget er, hvis du er der jeg en gang var, så skal du få noen råd her til hva du kan gjøre.

Lur deg selv.

"Fake it until you make it." Det er en grunn til at alle sier dette, og det er fordi at til slutt begynner du å tro selv du får det til. Så start med å late som du er selvsikker, over en periode kommer det nok mer og mer til å falle inn naturlig skal du se.

Forandre kroppsspåket ditt.

Dette kan føles utrolig unaturlig for mange, men det har seg slik at måten man framstiller seg når man har god selvsikkerhet er veldig annerledis enn hvis man har dårlig selvsikkerhet. Folk med dårlig selvtsikkerhet ser ofte mer nervøse ut. De står me hendene i lommene, ser ned i bakken og vil helst ikke bli lakt merke til. Så! Ta hendene ut av lommene, rett deg opp, smil og strål ut som den fantastiske personen du en gang vil bli. Når du sitter i en gjeng med folk, ta litt plass. Ikke sitt å klem deg sammen så liten du kan i hjørnet.

Øyenkontakt.

Dette er noe de fleste av oss frykter, og det er skjeldent det ikke er kleint. Ja, jeg snakker om med fremmede.. Kanskje den kjekke gutten du har stalket i paralellklassen den siste måneden. Uansett hvem det er. Lær deg selv å ikke være den første til å se bort hvis du ender opp med å ha øyenkontakt med noen. Altså ikke stirr som en gal creeper heller, men prøv å ikke snu bort blikket. Er det et normalt menneske du har øyenkontakt med, vil mest sannsynlig han/hun se bort etter ikke så alt for lang tid uanstt. Hvis du ender opp med å ha øyenkontakt med en kjekk gutt og han ser at du ikke ser bort, er sjangsen stor for at du får et smil, og kanskje han til og med kommer dort for å snakke. Alt dette bare fordi man sprer god selvsikkerhet.

Smil. Vær hyggelig.

Det har mye å si å framstille seg som en snil og godhjertet person. Man blir kjent med flere folk og om du har snakket med en fremmed på bussen, eller litt ekstra med kassedama, så kan det snu dagen deres fra en dorlig til en god. Og de kommer til å huske deg som en hyggelig person med god selvtsikkerhet. Det er litt merkelig, fordi jo mer du gjør dette, jo mer innser du at det er ingenting å være redd for. De du sakker med er bare mennesker de også og vi er alle likeverdige. Så lenge du ikke snakker med en fremmed som tilbyr deg goderi, en kjøretur til disneyland, eller som stinker alkohol klåkken åtte om morgenen, så er du "good to go."

Fokuser.

Dette er et veldig viktig punkt, og sikkert det folk flest unngår. Når du er i en samtale med noen, noen du kjenner eller noen du nettopp møtte. I det de snakker, fokuser på dem. "Hva er det de egentlig prøver å si til meg?" Du vet godt selv at det er flaut når noen snakker i vei og til slutt spør deg om et spørsmål relatert til det de sa, men du var opptatt med å tenke på noe annet at du ikke fikk med deg hva det var. Ja, det er lov med lærere, we all do it.

Ikke stress.

Når man er nervøs har man en tendens til å snakke fortere, dette har du nok merket når den 20 minutter lange presentasonen din bare ble 10 minutter lang når du framførte den for klassen og du fikk trekk i karakteren fordi den ikke var lang nok. Dere har sett de som er selvsikre. Måten de snakker på, måten de går på.. De tar seg god tid. Når man gjør ting fort er det også større sjangse for at de dommer oss ut vet å gjøre noe feil, eller falle over noe, noe som ikker er serlig behagelig for de med dorlig selvsikkerhet. Så ta deg god tid, og slapp av.

Selvsikkerhet er som alt annet, hvis du virkelig vil oppnå det, så er det bare til å øve. Det er viktig å sette seg mål i livet, ikke bare når det kommer til utdanning og jobb, men også når det kommer til hvem du ønsker å være, og hvordan du ønsker å framstille deg. Tenk deg litt om, vi som er rundt deg, vi vet ikke hva du tenker. Hvis du er kjempe nærvøs over noe, men du gjør ditt beste med å skjule det bak selvsikkerheten, så tror vi på det, det er den delen vi rundt deg ser. Og tro meg, du blir en bedre person av det, du blir gladere og får en helt annen energi blandt andre folk. Bare om man passer på å ikke bli for selvsikker slik at du ender opp med å bli sett på som "atention hora", "selv diggeren" eller noe slik.

Håper det var til hjelp for noen av dere. Hvis dere har noen spørsmål, eller tilbakemelding så er det bare til å skrive det i kommentarfeltet ;)

- Amanda

 • 4

 • 11.04.2014 // KL. 18:00
Photoshoot - Til skole prosjekt

Tok noen bilder av vennene mine Lilly og Andreas her om dagen, siden de skal være paret i en musikkvideo vi skal lage som et skoleprosjekt etter påsken. Det siste bildet skal bli brukt i musikkvideoen :)

Så, hva synes dere?

Det kommer også ut en ny photoshoot i helgen, så FØLG MED! :D

- Amanda

 • 8

 • 11.04.2014 // KL. 14:00
På vei i posten!

For noen dager siden bestilte jeg nye sko fra ebay.. Ja, jeg frykter litt på om det kanskje kan være fake, men jeg vil ikke bruke 700kr på noe som jeg kan bestille for 300kr.

Det jeg gjorde var at jeg gikk i butikken og prøvde skona på, for å se hvilken størrelse jeg bruker, også bestilte jeg dem senere på kvelden. Selv synes jeg dette fungerer bra, med tanke på at man sparer en god del bilder. Jeg ba dem også om å pakke dem inn, slik at jeg slipper å betale toll.

Jeg er en utrolig converse gal jente og dette blir mitt 8ende par. Det er mitt første par som er av den lave varianten, jeg tenkte det passer fint til sommeren. Jeg valgte også en farge som er litt nøytral, med tanke på at de fleste av de andre jeg har ikke er like nøytrale. Også passer jo fargen til alle klær, noe som selvsagt er et pluss.


Hva synes dere?

- Amanda

 • 4

 • 11.04.2014 // KL. 11:25
Video - Lærerene mine

But first let me take a selfie...

HAHAH! Lærerene mine la ut denne på youtube i dag. De er litt spesielle ja xD

- Amanda

 • 6

 • 10.04.2014 // KL. 22:50
Hallo bloggen!

Hei, jeg heter Amanda :)

Jeg er en 16 år gammel jente fra Stavanger som nå skal prøve meg på dette blogg greiene en gang for alle. Jeg tenkte jeg kunne starte bloggen med et innlegg om meg, men nå sitter jeg her å bare lurer på, "hvem søren er jeg?" Nei, det er ikke lett å sette ord på det.

Jeg kunne godt for den vanlige: "Jeg er en glad jente med mye energi som elsker å smile å le, jeg er omringet av søte nydelige folk som gir meg energien jeg har i hverdagen..." eeeeller ikke. For å være ærlig, er jeg ikke i nærheten. Altså noen dager kan jeg være full av energi og le av alt mulig, men noen dager skulle jeg ønske jeg bare kunne ligget i sengen hele dagen og levd på netflix, viaplay, youtube, twitter, tumblr, instagram, snapchat, vine, we♥it, altså alt som finnes av sosiale medier. Dere kan gjerne følge meg oppe i menyen om dere vil :)

Du skjønner, jeg er helt gal etter alt av sosiale medier, hadde ikke klart meg en dag uten. iPhone 5'en min ble stjålet for ikke så alt for lenge siden, og den ene dagen før jeg fikk iPhon 5s'en hadde jeg pappa sin mobil i hånden fra måren til kveld.

Forsidebildet mitt på facebook sier litt da xD

Så var det bloggen...

Det jeg ønsker å opnå med bloggen er... ehh...

Jeg skal vertfall prøve å få ut minst et innlegg hver dag (helst flere).

HVER FREDAG KOMMER DET TIL Å KOMME UT ET INNLEGG AV MER DEN SERIØSE SJANGEREN, JEG SKAL SNAKKE LITT OM "LIVET", KOMME ME RÅD, OG KANSKJE DET KOMMER NOE SOM AKKURAT DU KJENNER DEG IGJEN I. Jeg har lust å kalle disse fredags innleggene for noe, men kommer ikke på noe kreativt. Dere kan gjerne komme med forslag i kommentarfeltet.

Håper du tar turen innom en an gang og ser hva som ligger ute. Jeg kan også presse inn her på slutten at jeg går første året på medielinjen og er feldig glad i det å ta bilder, filme og redigere. Jeg er også glad i å skrive manus, hvem vet, kansje det kommer ut et på bloggen i senere tid. Det gjenstår å se ;)

Hvis dere har noen spørsmål om meg, eller bloggen, så er det bare å skrive i kommentarfeltet så kommer det svar på det før eller siden.

- Amanda

 • 5

 • 10.04.2014 // KL. 22:44
hits