Må skjerpe meg.

Bloggemotivasjonen har sunket alt for mye i det siste. Det er mye som har skjedd, og bloggen har desverre ikke vert det jeg har prioritert høyest. Jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg femover, men da må nok dere også hjelpe meg litt med å skrive i kommentarfeltet hva dere ønsker å se på bloggen. Jeg vil gjerne bli en god blogger en dag, men frem til nå så tror jeg ikke jeg er så nerme.

For å få litt gang på bloggen tror jeg at jeg skal ta en "30 days challenge". Jeg vet, det er ikke det mest intressange, men da kommer det vertfall ut noe hver dag. Jeg skal selvsagt legge ut andre ting enn det også hvis det skjer noe intresangt, eller hvis jeg kommer på et bra innlegg jeg vil dele med dere fantastiske lesere.


Da får vi se hvordan dette går..

Tenkte også jeg skulle slenge på en video av noen youtubere som var utrolig morsom. Dere trenger ikke vite hvem de er for at den skal være morsom. Så, trenger du en god latter? Da er det bare å trykke play og sette i gang å le!

Hahah ♥

- Amanda

 • 1

 • 28.05.2014 // KL. 22:08
Få med deg mer av hverdagen min!

Det er ikke alle dager jeg kommer til å ha tid til å lage innlegg om hva som skjer i hverdagen min. Men, om dere ønsker, så kan dere følge meg på instagram hvor jeg legger ut bilder nok så ofte.

- Legg igjen din instagram i kommentarfeltet så kan jeg følge deg også :)

- Amanda

 • 0

 • 22.05.2014 // KL. 14:17
Hvem er du?

Har lenge lurt på hvem som egentlig leser bloggen min. Er dere bekjente? Hvor er dere fra? Er dere faste lesere?

Etter jeg la ut innlegget "Please don't kill yourself" har lesertallet steget utrolig på bloggen, og det var hele 22 styk som delte det på facebook. I går så jeg til og med at jeg lå på 9ende plass på topplisten over Stavanger.

Jeg er utrolig nyskjerrig på hvem alle dere er, fordi det er få som legger igjen kommentar og det går ikke ann å se hvem som deler innleggene på facebook.

Det hadde vært koselig om dere hadde lagt igjen en kommentar her, slik at jeg kan se hvem dere er. Jeg tenkte også å starte med "ukens kommentar" hvor jeg anbefaler bloggen til den som legger inn den beste kommentaren gjennom uken. Så husk å legge igjen link til bloggen din også ;)

 

- Amanda

 • 2

 • 21.05.2014 // KL. 15:11
ET ÅR MED VAB GUTT!!!

I dag, den 20.mai 2014 er det et år siden jeg og Daniel ble sammen. Det er helt utrolig hvor fort tiden har gått. Husker så godt den dagen vi ble sammen, og det føles virkelig ikke ut som om det er et år siden. På en måte fikk vi aldri en offisiell dato hvor vi ble sammen, fordi det skjedde så gradvis over lengre tid, og det var aldri en av oss som spurte den andre om vi skulle bli sammen. Vi bare følte mer og mer etter hvert at vi var hverandres. Grunnen til at den 20.mai ble datoen vår er fordi da ga jeg Daniel at armbånd som jeg kjøpte i byen den 17.mai. Vi hadde like, jeg hadde i rosa og han hadde i blå, åsså sto det navnene våre på de. Jeg elsker han virkelig over alt på jord og jeg håper vi har mange flere år sammen forran oss ♥

My storyen min i dag ♥

Vi feiret det med å dra på Egon og spiste god mat. Jeg hadde laks med poteter og salat og han hadde en burger :) Jeg knipset noen bilder med mobilen, så de er ikke av beste kvaliteten. Senere dro vi hjem til meg og så på paradise og koste oss. Også prøvde vi ut GTA5 spillet som jeg fikk av søsteren min i bursdagsgave :)


Dat ass ♥


Vi satt ved samme bordet som vi satt med da vi feiret halvt år, det er vårt faste bord der nå ♥ Bord nr. 424


Her er da gavene våre. Jeg ga han en perfyme som lukter himmeeeelsk og som han tidligere har hatt en test av, så jeg viste at han likte den. Det jeg fikk av han er jeg ikke helt sikker på hva heter, men jeg har ønsket meg det utrolig lenge(uten at han viste om det). Den er festelig samtidig som den pynter opp på rommet. Jeg har aldri sett denne typen som han ga til meg, jeg har bare sett vanlige uten hjerte som bare er grønne eller noe sånn. I tillegg står det jo "I LOVE U" på denne, noe som er veldig spessielt. Grunnen til at jeg aldri har kjøpt en er fordi de koster en del, så jeg ble utrolig glad for den. Også når jeg har fått den av han, så betyr den til og med noe. Vi kaldte den for Trixie, noe som betyr Happy. Grunnen til at vi kaldte den det skjønner dere når dere ser den "in action" den ser bare uuuutrolig happy ut! Nei, den gjør ikke så mye, men jeg ble evig glad. Jeg kan vise den skikkelig i min neste videoblogg.

"Sweet dreams, baby." I whispered and closed my eyes. He wrapped his arms around me, and with his lips against my neck, he whispered "my dreams already came true."  -Skrevet av megselv ♥

Jeg slenger på en video av oss som jeg lagde i fjor, for dere som ikke har sett den før.

Setter stor pris på kommentarer ♥

Har du en kjæriste og hvor lenge har dere vert sammen?

- Amanda

 • 4

 • 20.05.2014 // KL. 22:27
Photoshoot - Studio

Jeg og Eirin tok noen bilder i stuioet på skolen her om dagen. Vi gjorde det bare kjapt i lunsjen, så vi fikk ikke nok tid til å gjøre det skikkelig. Vi ble ikke så fornøyde med lyset på bildene, men jeg legger de ut, så får dere si hva dere mener :)

Hva synes dere?

- Amanda

 • 0

 • 20.05.2014 // KL. 14:21
Video - Tatovering!!

Venninnen min Tiril ble 18 år den 16.mai, og i dag feiret hun det med å ta en tattoo. Jeg filmet litt, og satt det sammen til dere. Klippet den bare kjapt i farten, men håper dere liker den :)

Sangen er "This song saved my life" av Simple Plan, som er en sang som betyr mye for både meg og Tiril ♥

- Amanda

 • 5

 • 19.05.2014 // KL. 18:06
Skulle ønske...

Dette er et innlegg jeg har tenkt lenge på å lage, men aldri har jeg fått gjort det. Der er nemmelig utrolig mange ting her i verden som jeg skulle ønske jeg kunne gjort, og jeg tenkte å dele noen av dem med dere.

Nail Art

Det negative med meg er at jeg har langt i fra en stø hånd. Noe som er et problem for meg når noe av det jeg mest ønsker å mestre er nail art. Jeg er utrolig nøyaktig når jeg gjør alt, men når det kommer til å lage kunst på noe så lite som en negel, kan jeg nesten bare glemme å prøve. Jeg elsker virkelig nail art, og hvis jeg hadde klart det så hadde neglene mine aldri vert blanke. Det er så utrolig fasinerende å se hvor mye som er mulig å gjøre om man bare setter oss inn i det. Desverre har eg heller ikke tolmodigheten til å lære meg noe sånn for når det gjelder å være så nøye, så ser jeg aldri noe fremgang når jeg prøver. Bare det å ta eyeliner over øyet har jeg stresset med siden 8.klasse og fortsatt er jeg elendig til det.

Gitar

Helt fra jeg var liten har vi hatt to gitarer i huset på grunn av at pappa spilte i band da han har yngre. Jeg ser dem stå der så fint hver dag, og hver gang frister det å bare plukke en opp, og spille. Problemet er bare at jeg aldri har sottet med skikkelig inn i å lære det. Da jeg var liten lærte pappa meg litt, men det var bare noen barnesanger som jeg ikke husker lengre. Jeg prøver ofte å finne frem akorder til sanger jeg liker å prøver å spille, men desverre gir jeg opp alt for fort. Jeg snakket med Daniel om det tidligere og jeg spurte om han kunne lære meg å spille den gang vi flytter sammen, for da har vi faktisk tid. Han sa han gjerne ville gjøre det, så vi får krysse fingrene på at jeg en dag klarer det.

Sang

Jeg går rundt å synger hele tiden, og jeg elsker virkelig å synge. Problemet er bare at jeg ikke akkutat har den beste sangstemmen. Da jeg va mindre sa folk oftere at jeg sang fint, og jeg følte virkelig at jeg sang fint. De siste årene har jeg nok desverre mistet det litt. Jeg tror det er litt fordi selvtilliten gikk ned og jeg tårte aldri gi alt lengre. Som mange vet, jo oftere og høyere man synger, jo bedre sang stemme får man. Stemmen min er ikke serlig vandt til å synge og dermed kommer ikke sangen ut helt på den måten jeg ønsker. Det å ha en fin, ren og god sangstemme er noe jeg virkelig skulle ønske jeg hadde.

Reise

Sist, men ikke minst. Jeg eeeelsker å reise!! Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne reist hvor jeg vil når jeg vil. Det er aaaalt for mye her i verden jeg ikke har sett enda som jeg verker etter å se. Jeg har desverre reist alt for lite i livet mitt (etter min mening). Jeg har kun vert i Danmark, Frankrike og England. og alt dette skjedde de siste 5 åra. Foreldrene mine er ikke typiske reise folk og derfor gleder jeg meg virkelig til jeg er voksen selv og har muligheten, og forhåpentlig vis pengene, til å reise mye mer. Jeg vil mest reise til Amerika og se New York, Los Angeles og mye mye mer. Håper til og med jeg en gang bor i Los Angeles. Når jeg ser på filmer og tv-serier og ser måten de lever på, klærna de bruker og maten de spiser, så føler jeg virkelig jeg ble født i feil verdensdel.

Dette var bare noen få av maaange ting "Jeg skulle ønske.."

Hva er dine største ønsker? ♥

- Amanda

 • 1

 • 19.05.2014 // KL. 15:39
God morgen

Da var det mandag igjen og enda en uke må gjennomføres -.- Kjenner at jeg bare gleder meg mer og mer til sommerferien for hver dag som går nå. Det som holder meg oppe denne uken er at jeg ikke kom opp i eksamen, noe som jeg er evig glad for. Alle går rundt å stresser og er virkelig ikke klare og jeg bare slapper av og nyter det. Det eneste i min vei er en liten naturfagsprøve som vi skal ha på onsdag, som jeg egentlig ikke beskymrer meg noe serlig for.

Fremover skal jeg begynne å prøve meg på litt nye og bedre morgenrutiner. Skal våkne 06.00 i stenden for 07.00. Ønsk meg lykke til. Poenget med dette er at hver morgen er jeg den siste til å være klar når vi skal kjøre. Jeg sitter på med mamma og pappa til toget hver dag og de maser like mye på meg hver dag. Det er nemmelig umulig å få meg ut av sengen om morgenen. Dette med å stå opp seks kommer muligens til å gå i en uke, men kanskje ikke det en gang xD

Jeg glemte foresten å si hva som skjedde på fredag sist uke. Først og fremst var jeg hos optikeren og tok en synstest, og jeg trengte både nye linser og briller, så jeg fikk endelig bestilt Ray Ban brillene som jeg har ønsket meg så lenge. Nå klarer jeg nesten ikke vente til de kommer!

Senere på dagen satt jeg og flere venner sammen surpriseparty for venninnen vår Tiril som ble 18år. Vi har planlagt dette lenge, men jeg kunne ikke nevne det på bloggen i tilfelle Tiril så det. Bursdagen ble utrolig vellykket. Naboen (eksen min) hadde også fest med noen kompiser og de hadde drukket en god del. Pluttselig hørte vi det ringte på døren og da vi åpnet satt bare katten til Tiril der og Tiril bare "hei Sissi?" vi skjøndte jo at det var naboene som hadde ringt på. Vi gikk inn i stuen igjen, og der sto det tre helt fremmede gutter som vi aldri hadde sett før. De hadde gått rundt huset og inn tarassedøren. De var der en stund og det var utolig koselig. Han ene begynte å sjekke meg opp, han skulle holde rundt meg og han ga meg blomster som han plukket fra vasen på borde. Han ble ikke så glad når vi sa at, ikke bare hadde jeg kjæriste, men det var til og med han som satt rett ved siden av meg. Amalie tok en del bilder, men jeg har de ikke nå. De kommer kanskje ut en annen dag.

Jaja.. Ellers så kan jeg informere dere om at i morgen, den 20.mai 2014 har jeg og Daniel vært et offisielt par i et helt år. Tiden har virkelig gått fort.


Elsker deg over alt på jord Daniel ♥

Hva skal dere søtinger i dag da?

- Amanda

 • 0

 • 19.05.2014 // KL. 08:00
Nytt design!

Jeg begynte å bli litt lei av det forje designet jeg hadde. Det var ganske nøytralt og ikke så pyntete, så jeg endret på noen småting. Hele designet er laget av megselv, helt fra header til hver minste detalj. Håper dere liker det ♥


Slik ser det da ut nå ♥

Knappene og teksten som ligger øverst er litt spesielle. Ikke bare er de linker, men de endres også når man tar musepekeren over dem.           Slik som her:

 

- Amanda

 • 0

 • 18.05.2014 // KL. 22:08
Min 17.mai

I år var første gang eg går på en skole hvor vi ikke går i tog. Det gjorde egentlig ikke så alt for mye for meg, for jeg har aldri vert den som synes det å gå i tog er det kjekkeste som finnes. Jeg dro ned å så på toget hvor mine tidligere skoler går sammen med Daniel, Lilly og Andreas, og senere kom Nichlas også. Det var koselig og jeg knipset noen bilder, som jeg legger til på slutten. Etter vi hadde sett toget dro vi inn i Madlaleiren og kjøpte is og så litt rundt og hilste på bekjente.

Da vi var ferdige der dro jeg og Daniel hjem til meg hvor jeg byttet til en litt mer konfortabel kjole enn bundaen. Vi dro inn til byen og spiste deilig middag sammen med familien til Daniel. Vi var der utolig lenge, og da vi skulle dra måtte vi vente på bussen i en hel time og den kom aldri (rutene den 17. mai har virkelig null system). Det endte opp med at vi tok en annen buss halle veien og måtte gå resten. På kvelden så jeg og Daniel på Paradise Hotel helt til vi sovnet. Det var en utrolig koselig dag og vi var utrolig heldige med været. Første 17.maien på lenge hvor det ikke regnet.


Lilly og Andy.. For et sødt par ♥


Super sødt når folk henger sløyfer på hundene sine. Denne var definitivt den søteste jeg så i går.


Må si Daniel tar de fineste bildene av meg!


Gosen Skole ♥ Ungdomskolen min


Min tidligere lærer så at jeg tok bilder ♥ Savn Savn Savn!!!! ♥


Fotogene Mathias!


Søteste Madde Padde ♥


Søte søsteren til Lilly!


Inspirerende hvor fornøyde alle småungene ser ut

Det var da det ♥

Hvordan var din 17.mai?

- Amanda

 • 2

 • 18.05.2014 // KL. 19:24
Vakre Stavanger

På skolen holder vi på med et prosjekt hvor man skal ta bilder av ting som ser ut som bokstaver også skal vi til slutt ha hele alfabetet. Jeg gjør da denne oppgaven sammen med Eirin og i går etter skolen holdt vi på med det så lenge at vi ble drit lei. Noen bokstaver er bare helt umulige å finne. Altså hva ser liksom ut som en Æ? Dette er noen av de vi har til nå som jeg liker best:

Hva synes dere?

Mens vi var i byen knipset Eirin en del bilder, så jeg tenkte jeg kunne legge dem ut også, sieden det ikke akkurat har vert så mye bilder på bloggen. Det skal det komme mer av i tiden framover.

Eirin: Se! Ein sparkesykkel!

Jeg snur meg og ser at hun peker kameraet ned i vannet, sparkesykkel i Breiavatnet?

Eirin: Koffer har alle trærnå blader untatt det?

Amanda: Ane ikkje, det e sikkert gammalt eller no sånn..

Viste du at domkirken i Stavanger er den eldste katedralkirken i Norge? Det viste Eirin også :)

Håper dere likte bildene ♥

- Amanda

 • 2

 • 15.05.2014 // KL. 14:30
Please don't kill yourself

Da kommer det et litt mer seriøst innlegg. Dere trenger ikke lese det om dere ikke ønsker, jeg skjønner at det kan være vanskelig for noen. Jeg så en film tidligere i dag av Anna Akana som er en kjent youtuber og en av mine største idoler. I 2007 opplevde hun at søsteren hennes tok selvmord og hun snakker nå om hvordan det var for henne og de andre som var nær søsteren hennes. (Jeg legger videoen til i slutten av innlegget for de som ønsker å se den.)

Anna har alltid fremstilt seg som en utrolig sterk person og det er grunnen til at jeg ser opp til henne så mye som jeg gjør. Hun sier alltid så mye smart og inspirerer meg gjennom hver video hun legger ut. Det at hun nå faktisk griner på en film gjør bare at jeg ser opp til henne enda mer. Det skal utrolig mye styrke til for å tørre å sette opp et kamera og snakke om dette til over 841 000 mennesker. Jeg har sett på videoene hennes i så lang tid at jeg føler jeg kjenner henne, og i det jeg så henne gråte fikk jeg lyst til å bare sitte der med henne for å trøste. Selv om jeg ikke hadde ant hva jeg kunne sakt for å gjøre det bedre.

Jeg er ikke særlig flink til å gi folk råd når det kommer til så seriøse ting. Dette vet jeg fordi jeg selv har opplevd at en veldig nær venn av meg har snakket om at hun ikke ønsker å være her mer. Den klypende følelsen du får i hjertet og den store ekle klumpen du får i halsen når noen nær deg sier noe sånn, tro meg, den vil dere ikke oppleve. Det at noen du er så glad i ikke har det noe godt, nei det stemmer ikke å si det sånn. Det at noen du er så glad i har det så grusomt at de ikke vil leve her mer, det er i seg selv en grusom følelse. Du får et press på deg som du ikke ante fantes, du føler livet til denne personen ligger i dine hender. Hva skal jeg si? Kan noen ord fikse dette? Og hvilke ord skulle det vært? I mitt tilfelle sa til og med denne venninnen at flere ganger hadde hun følt at jeg var den eneste grunnen til at hun enda var her. Jeg ble glad for å høre dette men samtidig utrolig redd og lei meg. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Grunnen til at hun hadde ønsker om dette var jo på grunn av mye depresjon, og etter at jeg viste hun ønsket dette havnet jeg i dyp depresjon. Siden hun var min bestevenn valgte jeg å ikke vise dette for henne. Det siste jeg ville har at hun skulle føle seg verre.

Hun ble mobbet som liten og hadde ikke mange hun kunne stole på og ellers har hun hatt det mye vondt. Jeg har prøvd så godt jeg kan og så lenge jeg kan å være der for henne, både før og etter jeg fikk vite om alt dette hun tenkte på. Men for kun en person er det ikke lett å fikse opp i så store problemer, og det er ikke lett å vite hva man skal si. Poenget mitt er at det å ha slike tanker, eller å faktisk ende opp med å gjøre det, sårer utrolig mange rundt deg på utrolig mange måter og det er kun fordi de elsker deg så høyt.

Venninnen min går nå til psykolog, og jeg er ufattelig stolt over at hun har kommet til der hun er i dag. Jeg elsker henne, uansett om jeg ikke sier det ofte, så gjør jeg det. Jeg håper virkelig at andre som har det som henne blir inspirert til å ta det steget selv. Den beste løsningen er alltid å snakke med noen.

Og til alle dere andre som er i denne situasjonen, eller kjenner noen i denne situasjonen, eller egentlig alle generelt. Jeg anbefaler dere til å se denne videoen og jeg håper det hjelper dere til å se ting på en litt annen måte.

Håper dere ble inspirerte ♥

Hva ønsker dere innlegg om til en annen gang?

- Amanda

 • 0

 • 14.05.2014 // KL. 19:26
Inspiration, se opp

Denne videoen inspirerte meg utrolig da jeg så den i går kveld før jeg la meg. Jeg bare måtte dele den på bloggen!

Hva synes dere?

- Amanda

 • 1

 • 14.05.2014 // KL. 17:56
Stavangers dårligste blogger på twitter

Det må nok være meg. Det har skjedd mye i det siste... Nei, jeg skal ikke lyve, jeg har bare vert for lat til å blogge, men jeg skal skjerpe meg. Det som har skjedd i mellomtiden er at jeg hadde bursdag (7.mai) også har jeg vert syk. Jeg tenker jeg lager en video om ikke så alt for lenge hvor jeg viser dere det jeg fikk til bursdagen. Jeg har også begynt å redigere litt på en film av gamle klipp jeg har, men den ble ikke så alt for bra, så jeg vet ikke om den kommer ut.

Men det er mye annet spennende å se fram til. Jeg og Eirin i klassen min skal begynne å lage flere filmer i lag, jeg og Daniel skal lage flere filmer i lag (challenges, boyfriend tag og masse mer) så følg med videre.

Dette innlegget tenkte jeg at jeg kunne sette av til å se på noen av mine gamle tweets, det er mye tragisk, men også noe bra (tror jeg):^^ Min tragiske humor..

^^ Denne tweeten skrev jeg da jeg satt i kantinen på skolen en gang også så jeg Daniel og noen kompisser av han løpe forbi. Litt sykt at et halvt år etter jeg skrev den tweeten, så ble jeg sammen med han ♥

Hahahaha!!

^^ Ta med dere denne lærdommen videre i livet ;)

^^ So true

#emneknagg

^^ Dette skjer alt for ofte

GODTERI!!!

Moahahah!

Hahaha! xD

Min mening 5.november.. Samme mening i dag! Har sett hele serien to ganger nå, synd de bare lagde to sesonger :(

♥ Inspirerende ♥

Daniel ♥ Min aller beste

My biggest idol

Remember that ;)

Bare generell fakta, har ikke planer om å slå opp.

Ja, pappa e engelsk.

Følg meg på twitter for å få med deg resten og mer: Ammeey ♥

Ble litt flere enn jeg hadde planlagt.

Hva synes du?

Har du noen ønsker til hva jeg skal blogge om fremover?

- Amanda

 • 1

 • 11.05.2014 // KL. 23:31
"Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving."

Da sitter jeg her. Klar til å se Gossip Girl. Med både te og et stykke brownies. Er ikke livet bare hærlig?

Jeg og Daniel lagde brownies i går, så nå koser jeg meg bare litt med noen rester. Jeg har blitt helt hekta på gossip girl i det siste. Er snart ferdig me sesong 2, og jeg begynte å se det i påsken med søsteren min.

Te'en jeg drikker nå er favoritten min "tea Blue Fruit", så akkurat nå har jeg ingenting å klage på.

Jeg screenshotet også noen bilder fra videoen jeg la ut i går, siden jeg har enda ikke hatt et profilbilde hvor jeg har pannelygg. Det ble da til dette bildet:


Hva synes dere?

Quoten i overskriften er da teksten jeg la til sammen med bildet på facebook :)

Ha en fin kveld videre fininger ♥

- Amanda

 • 0

 • 05.05.2014 // KL. 22:15
#quote

Må bare sette av et kort innlegg til dette. Fikk mange dumme spørsmål til spørsmålsrunden, mange basert på rykter. Eirin "hit the nail on the head" me quoten:

 

IF YOU DIDN'T HEAR IT WITH YOU OWN EARS OR SEE IT WITH YOUR OWN EYES

DON'T INVENT IT WITH YOUR SMALL MIND, AND SHARE IT WITH YOU BIG MOUTH ♥

 

 

- Amanda

 • 1

 • 05.05.2014 // KL. 21:26
Videoblogg - Svar på spørsmål #1

Da har jeg svart på spørsmålene som dere stilte meg sist uke. Håper dere liker videoen.

Hva synes dere om videoen?

Er det noe mer dere lurer på til neste gang?

Skulle egentlig dra å trene med Daniel nå, men, etter jeg hadde byttet til treningsklær og var klar til å gå, så fant vi ut at treningsenteret stenger 18.00 på søndager -.- Typisk..

- Amanda

 • 4

 • 04.05.2014 // KL. 18:41
Alt det rare jeg ønsker meg


Den første er ikke så rar da. Det er et par Ray Ban briller (med styrke) som jeg har utrolig lyst på, ja jeg bruker briller (linser). De er av modellen New Mayfarer og jeg bare elsker designet.


For dere som ikke har sett tv serien Friends, så er nok denne genseren veldig uforstålig. Jeg er kjempe fan av serien og har sett alle ti sesongene så mange ganger at jeg kan mesteparten av replikkene utenat. I en av episodene snakker Joey om at noe er et moo point, noe som er en av mange av hans tragiske replikker. "A moo point: It's like a cow's opinion, it doesn't matter. It's moo."


For dere som ikke vet det, så er jeg helt hekta på youtubere. Anna Akana er til og med et av mine største idoler. Plakaten til venstre har jeg kjempe lyst på, og den er til og med signert av youtuberen Tyler Oakley. Genseren til høyre er av Jenna Marbles og linjen "What are this" er fra en sang hun lagde som den ene hunden hennes liksom sang.

Jeg har til og med bamser av hundene til Jenna, som jeg fikk av kjæristen min til jul:

Kermit (den til venstre) er den som ligner mest da.


Og selfølgelig er det noe intreør jeg ønsker meg.                                                       også har jeg lyst på dette iPhone dekselet fra friends.

En slik stol som denne har jeg hatt lyst på kjempe lenge,

men aner ikke hvor jeg kan få tak i en.

 

Til slutt er det to ting som jeg er sikker på at jeg skal kjøpe når jeg flytter hjemmefra, nemmelig en katt og en hund:


Katten jeg skal kjøpe er en rasekatt som kalles Hellig Birma. Den er en innekatt, så det er ikke slik at man slipper den ut, også ser man den igjen om kansje to til tre dager. Den knytter mye sterkere bond til eieren og det er nesten som å ha en hund. De er langhårete med hvit pels på kroppen og en mørkere farge i ansiktet, på ørene, på bena og på halen. Alle har noen fantastiske blå øyne som jeg virkelig har falt helt for. Jeg har lyst på en jente, som jeg vil kalle Zelda ♥


Hunden jeg skal kjøpe er en Golden Cocker Retriver (blandinge av Golden Retriver og Cocker Spaniel). Den ser ut som en valp, men begge disse hundene er fult utvokste. I ansiktet har de trekkene til en Cocker Spaniel, altså de triste øynene og den halvkorte snuten. Jeg må si jeg er helt betatt. Jeg har lyst på en gutt, som jeg vil kalle Handsome ♥

Hva synes dere? Og har dere noen ønsker om hva jeg skal blogge om i senere tid?

Nå skal jeg filme videobloggen der jeg svarer på spørsmålsrunden, så følg med senere når den kommer ut. Jeg liker å være kreativ når jeg redigerer filmer, så jeg håper den er verdt å se. Klikk her for å se en av mine tidligere filmer.

- Amanda

 • 8

 • 04.05.2014 // KL. 13:19
#tumblr

Bloggverden handler en god del om at dere (lesere) skal bli kjent med bloggeren bak bloggen dere leser, i dette tilfellet, meg. Derfor tenkte jeg nå å vise dere noe som er en stor del av hverdagen min. Nettopp, tumblr. Tror ikke det noen gang går en hel dag uten at jeg sjekker tumblr og jeg får utrooolig mye inspirasjon. I mange tildeller får tumblr meg til å se på livet med en mye mer positiv innstilling, men andre ganger det helt motsatte, hvor jeg ender opp med å ligge i sengen og deppe over alt mellom himmel og jord. Alt dette kommer helt ann på hva de jeg følger legger ut. Tumblr er basicly en nettside (og app) hvor man finner bilder og diverse texter. Det kan minne litt om instagram, men det er langt i fra det samme. Jeg satt sammen en collage til dere for å vise noe av det man finner på tumblr:

Spennende? --- Da burde du lage deg en bruker og starte å følge folk, det er bare til å gå innpå tumblr.com og sette i gang. Jeg advarer dere om at det kanskje er litt vanskelig å komme inn i det til å begynne med, men når du først har skjønt konseptet, så er det ingen vei tilbake. Hadde satt stor pris på om du følte meg også, her.

Her er noen bilder og tekster jeg har lagd med hjelp av den inspirasjonen jeg har fått fra tumblr:

♥ You're my favorite hello and my hardest goodbye

Btw, i morgen kommer det ut videoblogg med svar på spørsmålene dere har stilt meg, så kjekk innom i morgen på ettermiddagen/kvelden en gang ;)

Hva synes dere?

- Amanda

 • 1

 • 04.05.2014 // KL. 00:09
hits