En uke uten kjæresten

Jeg vet hva dere tenker, det er jo ingenting. Det er litt merkelig egentlig, jeg klarer meg ok en uke uten han, men når jeg vet at han er langt borte på ferie, blir der så mye vanskeligere. Jeg savnet han sekundet etter vi sa hade, og det er bare fordi jeg viste at han skulle reise. Han er i Danmark og kommer tilbake på søndag. Det er litt merkelig når man ser noen så ofte, også pluttselig skal de reise. Sist jeg var borte fra han så lenge var sommerferien i fjor da vi var på ferie, så jeg er ikke akkurat vandt til dette.

Men men. Før han dro overnattet han hos meg, så vi fikk gjort mye kjekt sammen den siste tiden. Vi syklet til butikken og kjøpte bær og slikt, sjokolade og sjokolade melk. Vi la alle dynene og putene på golvet på rommet mitt og satt rundt bodet og dyppet bær i smeltet sjokolade, mens vi sankket og spilte "would you rather". Vi hadde den mest koselige kvelden på lenge, det var rett og slett perfekt.

Flaks for meg at han glemte igjen hettegenseren sin da. Jeg har den liggende i sengen min og den luuukter sååå godt, den lukter gutten min ♥

Nå gleder jeg meg bare til han kommer hjem igjen, også håper jeg vi får litt bedre vær her framover, slik at vi kan ha den perfekte sommerferien sammen dette året også!

- Amanda

 • 0

 • 01.07.2014 // KL. 00:09
5 ting jeg ville tatt med til en øde øy

1. Daniel ofc.

2. Masse mat som har lang holdbarhetstid.

3. Bikini.

4. Såpe.

5. Fiskestang.

(Dropper mobilen kun fordi det mest sansynlig ikke er dekning der).

Bon voyage!

- Amanda

 • 0

 • 30.06.2014 // KL. 23:04
Nye bakgrunner!

I går lagde jeg ny bakgrunn til både macen min og til min kjære iPhone 5s. Det er collager satt sammen av bilder av meg og Daniel som jeg lagde i Picmonkey. Grunnen er fordi at Daniel er i Danmakr nå og jeg kommer ikke til å se han før neste onsdag. Jeg savner han ufattelig mye, jeg har ikke vert borte fra han så lenge siden sommerferien i fjor. Kanskje har vi godt av litt avstand, man vet aldri. Dette var da altså resultatene:


Denne har jeg som bakgrunn på Macen min.


Og denne til mobilen ♥

Tror dere ser hvilket som er favoritt bildet mitt.

- Amanda

 • 0

 • 30.06.2014 // KL. 19:05
Snapchat.

Bare et bildet jeg tok tidligere som jeg ville dele med dere. Beklager lite blogging i det siste, men jeg har ikke så mye til overs for bloggen akkurat nå.

- Amanda

 • 0

 • 29.06.2014 // KL. 21:50
Sang som passer humøret mitt i dag

Avril Lavigne - Darling

Har lært den på piano (stolt)
- Amanda

 • 0

 • 18.06.2014 // KL. 19:08
You gotta love them dogs <3

Her er noen bilder va hunden min og hunden til Daniel. Elsker dem begge! ♥


Balder (svart, hunden min) og Bindi (hunden til Daniel) ♥

I'm out'a here..

#hunder #hund #sommer #foto #bilder #blogg #godmorgen #sol

- Amanda

 • 2

 • 18.06.2014 // KL. 12:31
Tennåringer nå til dags

Det er helt sykt hvor ufattelig lite jeg har å gjøre om dagene. Sommerferien min har startet, men alle andre går på skolen. Jeg har lyst å gjøre så mye, men har ingen ideer om hva og lite energi til å gjøre det. I dag skulle det endelig skje noe. Nemmelig grillkos med klassen, som en slags avsluttning, og selfølgelig måtte jeg våkne til å føle meg drit dorlig. Så hele dagen min bestod av parasetter og sovaligging. På kvelden var Daniel her og vi bare snakket og lå å hørte på musikk. Følte meg mye bedre etter det selfølgelig. Men ja, poenget mitt er at jeg har så lyst å kunne blogge om hverdagene mine, siden jeg har så lite ideer til bloggen. Problemet er bare det at det skjer alt for lite.

Har dere noen ideer til hva jeg kan gjøre. Alene eller med venner (kjæristen)?

^^Noen randome bilder jeg tok, dere vet, fordi jeg kjeder meg. La det fuste til som profilbilde på facebook, med teksten: "I just took a shower, fixed my hair, put on my make-up, found the best light in the house, took like a 100 selfies, picked out the best one, and put it out here. Just so you people would think that I always look this good ;)" Det er jo slik det fungerer nå til dags?

Nå skal jeg hvertfall bare ligge i sengen min å se på friends til jeg sovner og håpe på at jeg får noe mer ut av dagen i morgen.

Natta søte leser(e) :*

#tennåringer #selfie #meg #brunette

- Amanda

 • 1

 • 17.06.2014 // KL. 23:10
Mine uvaner

Min aller største uvane som jeg alltid har hatt, er at jeg diskuterer utrolig mye. Det er noe jeg virkelig hater med meg slev og ofte når jeg begynner, tenker jeg bare "Hold kjeft Amanda, ingen bryr seg". Det fører bare til krangling og sure miner...

En annen uvane jeg har er at mobilen min er i hånden min 24/7, enten jeg sjekker den eller ikke. Jeg har aldri lyd på den en gang, fordi jeg kjenner den vibrere i hånden eller lommen uansett. Når noen sender meg melding svarer jeg som regel med en gang, også ender jeg opp med å bare sitte å se på mobilen til de svarer igjen. Aner ikke hva jeg hadde gjort uten mobilen min. Da den forje mobilen min ble stjålet måtte jeg gå to dager uten før jeg fikk en ny, og de to dagene satt jeg med pappa sin mobil hele tiden. Jeg hadde den til og med me meg på skolen.

More addictive then smoke...

Min siste uvane er noe jeg har hatt problemer med siden jeg var liten. Og jeg tror den er veldig vanlig blandt mange. Nemelig, biting av negler. Jeg hater det og har stesset med å slutte siden, så lenge leg kan huske. Jeg synes lange negler er sååå fint, og har så lyst å kunne ha det hele tiden. Nå den siste tiden har jeg komt på en teknikk som funker ganske ok da. Det er at hver gang det frister å bite negler, så biter jeg kun en, og alltid den samme. Det fungerer, men ser nokså dumt ut når en er mye kortere enn resten. Gleder meg til den dagen jeg klarer å la være å bite noen av de i det hele tatt.

Dette var mitt første innlegg fra mobilen, så unskyld hvis det er noen skrivefeil eller om det ser litt mindre ryddig ut enn vanlig :)

Hva er dine uvaner?

- Amanda

 • 0

 • 17.06.2014 // KL. 17:44
Noe jeg angrer på

2012. Jeg hadde en bestevenninne. Den beste av de alle. Vi gjorde alt sammen og var med hverandre 24/7. Vi var så like at vi bare så på hverandre og den ene viste hva den andre tenkte på, var det noe løye, så lo vi hysterisk og ingen andre forstod en dritt. Jeg tenkte på mye rare ting, som at gifler minner veldig om gafler. Da jeg nevnte det til henne sa hu "JA! Det har jeg også alltid tenkt!" Det var alltid de merkeligste tinga, men vi tenkte sååå likt. Hvis det skjedde noe, hadde vi ofte den samme kommentaren, som vi brølte ut i kor. Vi sa halve setninger og den andre begynte å le, for vi viste hva resten var. Det var et helt spesielt vennskap. Vi var med hverandre hele tiden, og det hendte en gang at folk trodde vi var, hva skal man kalle det.. litt mer enn bare venner.. men ehh...

Vi var bare så nære.

Hvis jeg ikke var hos henne, så var hun hos meg. Eller, så hang vi på kjøpesenteret, men vi kjøpte aldri noe. Jeg kunne si alt til henne og hun sa alt til meg. Det var så lett å snakke med henne, fordi hun forsto meg alltid, etter som hun følte det samme.

Men, da vi sluttet på ungdomskolen, jeg fikk kjæreste, hun fikk kjæreste. Så mistet vi helt kontakten. Jeg så henne sjeldent og vi snakket lite. Jeg begynte å få depresjonsproblemer, ikke bare fordi jeg savnet det, men også fordi når jeg hadde det vondt, så hadde jeg ikke en venninne å snakke med det om. Jeg angrer så ufattelig mye på at jeg ikke prøvde bedre på å holde kontakten med henne. Hun var som en søster for meg. Og plutselig en dag var hun nesten en fremmed.

Men nå de siste ukene har jeg fått henne mer og mer tilbake. Vi er nærere enn noen gang før. Kanskje fordi vi innså hvor mye vi mistet da vi mistet hverandre. Vi snakker om alt og mer og vi er med hverandre hele tiden igjen. Jeg angrer på all den tiden vi har mistet og vi hadde det vondt begge to, fordi vi begge trengte hverandre. Jeg er mye mer positiv når jeg har henne. Jeg har det bedre, og jeg ser at hun har det bedre også.

Glad i deg Lilly ♥ Vet du er en av mine veldig få faste lesere :*

Bitch please.

Hvis det er noen som oser selvsikkerhet, så er det Lilly, og jeg elsker måten det påvirker meg på. Jeg mener...

...Hvor mange jenter har nok selvtillit til å bli skrevet "Fat" på seg å kunne gå rundt med det?


Finnes ingen finere, søtere og snillere ♥


Because randomness is our religion ♥

♥♥♥

(Sa det skulle være et innlegg om deg) :*

- Amanda

 • 2

 • 16.06.2014 // KL. 15:54
Jeg lager header til deg!

Ønsker du en ny header på bloggen din, men får ikke helt til å lage en du er fornøyd med? Da har du kommet til rett sted!

Jeg må først og fremst si at grunnen til at min er så simpel nå er fordi jeg ikke har noen bilder jeg er særlig fornøyd med til å lage en.

Alt du trenger å gjære er å sende meg en mail HER!

- Legg til bildene du ønsker å ha med

- Skriv litt om hvordan du ønsker den skal se ut

- Skriv hva du vil skal stå på den (eventuelt ingenting)

- Skriv gjerne hva du ønsker å ha med stor skrift og hva du vil ha med liten skrift

- Om du ønsker en spesiell farge på skriften kan du legge til det, og også gjerne koden til fargen om du har den

- Ønsker du en spesiell font (skrifttype), så må du gjerne skrive det også

Håper jeg kan være til hjelp :)

(Jeg hjelper også med å legge den inn på bloggen om noen ønsker det.)

Jeg legger til noen headere jeg har lagd tidligere, men noen av disse er veldig gamle, og jeg er mer erfaren nå enn det jeg var før, og jeg bruker nyere og bedre redigeringsprogrammer. Noen er i litt dårlig kvalitet, fordi de er tatt med ikke fult så bra kameraer.

Legg igjen en kommentar om du har/skal sende mail :)

- Amanda

 • 5

 • 15.06.2014 // KL. 14:22
Mine favoritt blogger

Jeg leser egentlig ikke så mange blogger, så dette blir ikke et så spessielt innlegg. For det meste liker jeg å lese bloggene til folk jeg kjenner, og to av de leser jeg fast.

Madelene

Desverre har Madelene ein liten blogg pause nå, men det er verdt det å ta turen innom bloggen hennes å se forde. Hun er til og med den som fikk meg til å få lust å lage blogg igjen, så hadde det ikke vert for henne og bloggen hennes, så hadde dere ikke lest dette nå. Hun blogger om alt fra hverdag til mote og legger ofte ut filmer. Dere burde også kjekke ut youtube kanalen hennes :)

Eirin

Eirin går i klassen min og blogger desverre ikke så mye for tiden (skal kjefte på henne for det), fordi hun er en bra blogger. Jeg og Eirin har lagd flere filmer i lag og ønsker å lage enda flere framover. Hun blogger om alt mulig og er utrolig flink til å ta bilder. Jeg har hjulpet Eirin med designet hun har på bloggen, og vi satt faktisk nesten en hel skoledag og holdt på med det. Det sier litt om hvor mye vi har å gjøre på skolen.

De to neste bloggene har jeg ikke lest så lenge, men de har gitt meg et godt førsteintrykk og jeg kommer til å følge med videre på bloggene deres.

Åse


Jeg liker veldig godt bildene hennes og bloggen er interesang å lese. I tillegg har hun et fint og stilrent design, hvor jeg selv ble inspirert av headeren da jeg lagde min.

Mathilde

Grunnen til at jeg falt for bloggen til Mathilde med en gang var fordi den mindte meg utrolig om en blogg jeg leste fast før. Jeg husker ikke hva den bloggen heter, og irriterer meg over det. Jenta som skrev den bloggen het Martine, så det var ikke så annerledis navn heller. Men jeg var glad for at jeg fant denne bloggen. Hun tar gode bilder og jeg liker at jeg kjenner meg igjen i flere deler av bloggen.

Ellers ser jeg av og til innom de som ligger på topplisten, men er ikke fast leser av noen av de.

- Amanda

 • 1

 • 15.06.2014 // KL. 04:12
Meg som fotograf.

Jeg elsker å ta bilder men har desverre ikke lakt så mange av de ut på bloggen enda. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men her er vertfall flere jeg har tatt, noen gamle og noen nyere.

Hva synes dere?

- Amanda

 • 5

 • 14.06.2014 // KL. 18:35
10 ting jeg hater

NB! Dette innlegget inneholder kun gamle bilder! - Kan føre til synsskader.

1. Folk som spammer facebook 24/7 - Facebook bjunner å bli mindre og mindre populært, og jeg mener det ikke lengre er stedet for å skrive statuser, hvertfall ikke hver dag. Skaff dere twitter, der er det sosialt lovlig å oppdatere veggen sin hver halvtime.

2. Folk som sier noe som jeg ikke hørte og når jeg sier "hæ?" så sier de "bare glem det" - Det må være det mest irriterende jeg vet om, hvertfall hvis de har sakt det sånn tre ganger og mumlet like mye hver gang.


3. Mat - Jeg aner virkelig ikke hvorfor, men jeg hater mat. Nesten hver gang jeg spiser, ender jeg opp med å tvinge maten i meg. Jeg skjønner ikke hvorfor vi er skapt slik at vi MÅ ha mat for å kunne overleve. Jeg synes det heller skulle vert slik at om man er sulten og noe frister så kan man spise, men ellers så trenger man ikke. 

4. Edderkopper - Tipper denne er utrolig vanlig, så jeg trenger ikke forklare meg.

5. Folk som er så fast hengt inn i musikksmaken sin at de virkelig NEKTER å høre på noe annet - Det er så irriterende, liksom hvis det er noen som ikke liker Justin Bieber eller 1D og noen andre setter det på, så begynner de å dekke seg for ørene å synge "lalala" for å overdøve musikken. Jeg tenker bare "kom igjen da, voks opp".


6. Uhøffelige folk - Hvis vi sammenligner norske med engelske, så er det nesten litt sykt hvor frekke de fleste norske er. Jeg synes det er slik at man holder døren oppe for noen som kommer etter oss, vinker eller sier "hei" om man går forbi/møter noen man kjenner og at man sier "unskyld" og "takk" hver gang man skal. Kall meg gammeldags, men jeg liker det best sånn. Om man smiler til noen man går forbi, kan det snu en en dorlig dag til å bli en god for dem, man vet aldri.

7. Når jeg har mye energi sent på kvelden/natten - Akkurat nå når jeg skriver dette er klokken 04.10 og jeg er ikke trøtt i det hele tatt. Det irritertrer meg noe synk, for jeg vet at da kommer jeg til å sove lenge i morgen, også får jeg ikke like mye ut av dagen som jeg skulle ønske.

8. Reklamen som kommer før youtube filmene - Hvem faen kom på den ideen liksom. TV bjunner å bli mindre og mindre populært, fordi det er snart mer reklame enn programmer, og nå velger de å sette inn reklame på youtube. Og hvis det er noe som er verre en det igjen, så er det de reklamene det ikke går ann å skippe etter 5 sekunder -.-

9. Når jeg dommer meg utrolig ut i offentlighet - Hvertfall hvis jeg ender opp med å gå lenge etterpå å tenke over det.


Det er faktisk en morsom historie til dette. Jeg og Tiril var å fisket en gang da hun var med meg på hytten. Jeg satt oppå den tre "planken" dere ser der, og jeg tenkte ikke over at jeg satt litt høyere enn det resten av bakken var. Da jeg lente armen bak for å støtte meg (på det jeg trodde var bakken på samme høyde som planken) stokk jeg, for det føltes ut som om jeg aldri traff bakken. Et øyeblikk der var jeg sikker på at jeg var på vei ned i sjøen og pulsen steg fortere enn noen gang. Også endte jeg opp som dette. Litt sykt at Tiril akkurat tok bilde egentlig.

10. Når folk tar utrolig stygge bilder av meg - Spessielt når de ender opp med å legge de ut på facebook på bursdagen min. Ja, dere har vert så heldige å få sett flere av de i dette innlegget. Det er flere.

- Nobody's perfect -

- Amanda

 • 3

 • 14.06.2014 // KL. 14:30
Video - DIY, Memory/Dream jars

Ja, da har jeg sittet her å lagd film til dere klåkken 12 på natten.. Alt for dere fantastiske lesere. Lyser er utrolig dorlig og dermed blir filmen sånn kornete, skal time meg bedre på de neste filmene, så det bler ikke flere filmer av denne kvaliteten vertfall. Men jeg håper dere liker denn ellers.

Hva synes dere?

Har dere lagd noe lignende?

- Amanda

 • 4

 • 14.06.2014 // KL. 01:07
10 ting jeg elsker

1. Sosiale medier - Twitter, tumblr, Youtube, Facebook, Snapchat, Instagram osv..

2. Tv serier - Firends, Gossip Girl, Frustrerte Fruer, The Vampire Diaries osv..

3. Film - Jeg elsker å filme og klippe sammen film!

4. Dyr - Til sammen har jeg hatt 1 hund, 9 kaniner, 5 undulater og masse fisker. Jeg har allerede bestemt meg for hvilken katt jeg skal ha når jeg flytter ut (Rase: Hellig Birma, Kjønn: Jente, Navn: Zelda). Også har jeg ridd i flere år.


Hunden min Balder (13 år) og Katten jeg ønsker meg ^^,

5. Sommer - Jeg fryser utrolig lett, derfor er sommeren virkelig min favoritt årstid. Bading, soling, sommerklær, reising og masse mer!

//tumblr

6. Musikk - Jake Miller, Jason Derulo, Simple plan osv..


Perfekte Jake Miller ♥ HØR MUSIKKEN HANS!

7. Positive folk - Elsker når folk er glade og positive (ikke for positive), men vertfall ikke negative.

8. Interiør - Jeg elsker å se på møbler og pynteting til soveromet, stue, bad og generelt alt egentlig. Gleder meg kjempe mye til å flytte ut og innrede min egen leilighet, og senere hus.


//tumblr

9. Ella - Lillesøsteren til Daniel. Føler jeg har fått en lillesøster selv. Hun er den søteste, finsete, snilleste lille babyen jeg har sett ♥


Og sist, men langt ifra minst

10. Daniel - Verdens aller beste kjæriste som jeg har vert sammen med i over et år nå! ♥

Hva elsker dere?

- Amanda

 • 1

 • 13.06.2014 // KL. 21:10
Nytt design på bloggen

Hva synes dere om det nye designet på bloggen? Jeg har fokusert veldig på å få den samme fargen til å gå igjen flere steder (den som er på bloggnavnet ved headeren), og jeg ble veldig fornøyd med slik det ble. Headeren tror jeg bare er midlertidig, så det kan hende den byttes ut nok så snart :)

Det kan være at designet ser litt annerledis ut på andre pc'er og på mobil, men her ser dere hvordan det skal se ut :)

- Amanda

 • 11

 • 12.06.2014 // KL. 22:06
JEG VIL LESE BLOGGEN DIN!

Det er ufattelig lite blogger jeg liker og som jeg leser fast, og jeg ønsker å lese flere, ikke bare for å ha noe å gjøre, men også for å få inspirasjon til hva jeg kan blogge om. Jeg liker alt fra klær, sminke, inspo, hverdag, bilder, film, jenter, gutter, osv... Så det er bare til å legge igjen bloggen din i kommentarfeltet, så tar jeg turen innom.

Også kommer det ut en ny video på bloggen min i dag, så den kan dere komme innom å se senere. Desverre kommer videoen ut i morgen heller =/ Jeg har brukt mye tid på bloggdesignet i dag og har derfor desverre ikke fått så mye tid til videoen. Hvis dere er nyskjerrige på hvordan videoer jeg lager, så er det bare å gå innom kategorien å se :)

//tumblr

Så.. Hva er bloggen din? :)

- Amanda

 • 19

 • 12.06.2014 // KL. 14:09
Mitt favoritt sitat

Mitt favoritt sitat er faktisk av Albert Einstein, tro det eller ei. Det er lenge siden jeg leste det og jeg liker det like godt i dag. Sitaten er da:

"Everybody is a genius. But if you judge a fish by it's ability to climb a tree, it will live it's whole life believing that it is stupid."

For dere som kanskje ikke skjønte det helt, så sier han at, man kan ikke dømme noens "smarthet" utifra noe vi vet de ikke har peiling på. For eksempel, jeg er ikke "dum" selv om jeg ikke vet hva alle våpenen i GTA heter, fordi jeg har nemmelig absolutt null erfaring med det (host host.. Daniel).


Jeg bare eeelsker sitater! Så hvis dere har noen som dere liker, så skriv dem i kommentarfeltet :D

- Amanda

 • 0

 • 12.06.2014 // KL. 10:08
Jeg er tilbake for fult

Ja, jeg er fult klar over hvor død bloggen har vert de siste to ukene, men nå er jeg tilbake for fult. 30 days challangen fortsetter, og jeg har mye annet i vente også, så det er bare å følge med. Det har skjedd utrolig mye i det siste og derfor har jeg vert lite aktiv på bloggen. Forje uke hadde vi prøveeksamen i media hvor jeg lagde filmen som jeg la ut for ikke så lenge siden (du kan se den her), også måtte vi ha presentasjon om den dagen etter, så det tok en del av tiden min. Ellers har jeg prøvd å gjøre så mye utav det fine været vi har hatt. Og kost meg mye med verdens aller beste Daniel ♥


Deili og kunne kle seg i sommerklær igjen, føler det er umulig å pynte seg når det er kaldt ute. Disse bildene ble tatt ganske sent på kvelden, når Daniel og hunden Bindi følgte meg hjem. Genseren har jeg da stjålet fra Daniel, siden jeg ikke hadde no jakke med meg. Heheh ♥

Merket nå at innleggene min om Daniel inneholder alltid mer hjerter enn vanlig.. jaja, love is in the air ♥

Denne helgen var vi i dåp til lillesøsteren til Daniel (Ella) og vi hadde det utrolig koselig. Desverre var jeg utrolig syk, men jeg klarte meg gjennom dagen. Det var først i går jeg fikk gitt gaven til Ella og da måtte jo noen bilder tas.


Hun er virkelig det søteste jeg har sett!! Jeg ga henne et smykke med stjernetegnet hennes på (vannmannen), og det var det første smykke hun noen gang har brukt. Men Ella syntes at det lilla bondet rundt gaven var mye mer fasinerende enn smykket. Hehe. Grunnen til at jeg valgte å gi henne det er fordi jeg selv har et slikt som jeg har fått lengre og lengre kjede til når jeg har blitt eldre. Så jeg bruker det enda.

- Amanda

 • 3

 • 11.06.2014 // KL. 22:32
Sminken jeg bruker

Til huden:

Bronzer fra Loreal     Consealer fra Loreal     Pudder fra IsaDora     Børste fra ecotools kjøpes på the body shop     Børste fra Lindex

Øyenbryn:Pinsettet er spesiallaget for øyenbryn og jeg kjøpte den på Apotek 1, elsker den!     Øyenbrynspennen ser jeg ikke så mye av lengre i og med at den er spisset så mye, men tror den er fra Loreal

Øyne:
Svart eyeliner fra IsaDora, bruker den ikke like ofte som resten     Hvit eyeliner fra H&M, bruker den på vannlinjen under øyet, det fremhever øynene g gjør at de ser større ut     Maskara fra Max Factor er maskaraen jeg har brukt den siste tiden og jeg liker den godt, men det begynner å minke veldig på den nå, så den er ikke så god lengre.

Lepper:
Denne leppestiften fra IsaDora er......... Himmelen! Dette er den tregje jeg har, av samme fargen, og jeg elsker den!! Den er av farken 52, veldig naturlig, men samtidig pyntet (perfekt)


Som jeg sa var maskaraen min nesten tom, så i dag kjøpte jeg denne. Har ikke prøvd den enda, siden hver gang jeg kjøper ny maskara kjøper jeg en jeg ikke har prøvd før. Denne er da fra Maybelline og heter Illegal length. Noen som har prøvd den? Fungerer den bra?

- Amanda

 • 1

 • 11.06.2014 // KL. 22:05
Video - iPhone reklame

I dag fikk vi oppgaven vår i prøveeksamen. Vi skulle lage noe mediarelatert som hadde med "Eventyr" å gjøre. Dette var det jeg og Eirin lagde:

Hva synes dere?

Skal prøve å legge ut dag 2 av challengen så snart jeg får tid :)

- Amanda

 • 1

 • 03.06.2014 // KL. 20:56
Favoritt tv-serier

Jeg elsker å se tv-serier og med en gang jeg er ferdig med en, så starter jeg på en ny med en gang. Jeg kommer hovedsakelig til å skrive om de som ligger øverst på listen min, men jeg legger til en del av de jeg har sett tidligere og har likt.

Tv-serien Friends er definitivt min favoritt. Jeg har virkelig ikke telling på hvor mange ganger jeg har sett alle 10 sesongene, og første gang jeg så de så så jeg alle 10 sesongene på kun 5 dager. Vi var på hytten da og det var bare stygt vær. Pappa hadde kjøpt sesong 1 og 2 til meg, men da jeg var ferdig med å se de etter to dager kjørte vi ut å kjøpte resten av sesongene. Tror ikke jeg sov noe særlig på disse nettene. Serien handler om vennegjengen Monica, Chandler, Rachel, Ross, Pheobe og Joey (skrevet i rett rekkefølge forhold til bildet over). Ross og Monica er søsken, Chandler va venn med Ross fra collage, Rachel var venn med Monica fra collage, og Joey og Pheobe ble kjent med gjengen i senere tid. Det er en komedie, men jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har grått av å se denne serien. Det er så mange fantastiske sener og stunder at jeg her og nå får lust til å se serien enda en gang. Da jeg så siste episoden både lo jeg og grein om hverandre og viste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Føler at jeg kjenner personene og det var så trist å tenke på at det ikke kom til å bli lagd flere episoder.

Friends er noe jeg kommer til å ta med meg hele livet, jeg har lært overaskende mye a det og jeg anbefaler alle å se den. Det starter litt tregt i begynnelsen og de er ikke så gode skuespillere i de første episodene, så ikke døm serien før dere har sett et par episoder og kommet litt inn i hva det handler om og hvem personene er. Jeg legger til en video som viser litt hva serien innebærer. Husk, disse sesongene ble lagd mellom 1994 og 2004, så det er ikke av beste kvaliteten.

Akkurat nå holder jeg på å se Gossip Girl og jeg har akkurat kommet til sesong 4 av 6. Jeg elsker virkelig denne serien og klarer meg ikke mange dager uten. Det skjer ting hele tiden og de er flinke til å holde spenningen oppe. Denne serien er da mest for jenter i og med at det er drama, men det er nok noen gutter som også liker det. Den ligger på netflix og jeg anbefaler alle å se den. Tingen med Gossip Girl er at når jeg ser det får jeg så utrolig lust til å flytte dit, leve slik som de gjør, gå med klærne de bruker og oppleve en skolegang i USA. Men sånn er jeg nesten uansett hva jeg ser, enten det er en serie eller en film. Føler virkelig jeg er født i feil del av verden. Jeg legger ikke til en film med Gossip Girl, i og med at jeg selv ikke har sett hele serien. Er redd for at det dukker opp noen sener som jeg ikke har sett enda.

Den siste serien som er av mine favoritter er Frustrerte fruer, også kjent som Desperate Housewives. Det er en helt fantastisk serie som jeg har sett to ganger. Første gang var da den gikk på tv og jeg følget med  for hver episode. Da det var slutt kjøpte jeg alle sesongene og så de igjen. Serien starter med at en i nabolaget (venninnen til disse friere damene over) begår selvmord. Gjennom hele serien er det denne damen som er fortellerstemmen og vi får sa utrolig mye drama som disse damene gjennomgår. Jeg tror dette er den serien jeg anbefaler mest av disse tre, og jeg anbefaler dere å se alt fra start til slutt. Gaten de bor i "Wisteria Lane" tror jeg er det vakreste stedet jeg har sett. Helt siden jeg første gang så denne serien har jeg hatt lust til å bo der, med de perfekte husene og de perfekte hagene. Ble både skuffet og glad når jeg fant ut at hele gaten er et sett og at det ikke faktisk finnes her i verden. Jeg skal låve dere at en gang i mitt liv kommer jeg til å dra til Universial Studio og se denne gaten med egne øyne.

Jeg fant ikke en særlig bra film som viste frem frustrerte fruer, men denne var nok den beste:

Andre serier jeg har sett som jeg liker veldig godt er:

- The Vampire Diaries. Jeg likte serien utrolig godt i begynnelsen, men etter sesong 3 synes jeg de begynte å overdrive litt og jeg begynte å like den mindre.

- Life Unexpected. Dette er en serie jeg anbefaler alle å se. Den ligger på netflix, men dessverre lagde de bare 2 sesonger, noe som er utrolig leit siden den var så bra.

- One Tree Hill. Til å begynne med er denne serien nokså treig og det skjer ikke så mye i begynnelsen, dermed er det litt vanskelig og komme inn i den. Jeg er glad for at jeg selv har sett den, men det er ikke den jeg anbefaler sterkest.

- Prison Breake. Dette er den eneste serien jeg har sett innen sjangeren action og jeg likte den utrolig godt. Den er kjempe spennende fra første stund og det fortsetter slik gjennom helse serien. Denne anbefaler jeg sterkt til både jenter og gutter.

- Amanda

 • 0

 • 02.06.2014 // KL. 11:53
hits