I N S P I R A T I O N


Ha en fin dag/kveld videre alle dere søte lesere!

- Amanda

 • 9

 • 14.07.2014 // KL. 18:34
S U M M E R M O R N I N G S

HUSK! Boyfriend taggen som er gående! Link HER, HER og HER!


Nå har jeg ligget ute på solsengen og storkost meg. Jeg virkelig elsker sol og varme, og det er sjeldent at vi opplever det i Norge på det nivået som vi gjør nå. Jeg selv utnytter dette så mye som mulig. Slengte på meg bikinien med en gang og satte meg ute. Over ser dere noe smådigg jeg fant frem og koste meg med. Jeg anbefaler flere å gjøre det jeg har gjort med vannet. Legge det i fryseren kvelden før, og når du tar med vannet ut i solen dagen etter på, så holder det seg iskaldt lenge. Og det er jo utrolig viktig å få i seg mye vann når det er så varmt ute.

Senere tenker jeg å dra en tur til Amfi med Daniel, siden jeg trenger noen lette sommersko som er lette å tråkke ned i, bare for å løpe ned til stranden og slikt. Vi er så heldige og bare bor 2 minutter fra Hafrsfjord stranden (Møllebukten) så vi skal mest sannsynlig ta oss en tur ned der for en dukkert senere :)

Jeg og Daniel skal også få filmet boyfriend tag videoen senere, så om du enda ikke har lagt igjen noen spørsmål, så kan du gjøre det HER.

Ha en fin dag videre i varmen!

- Amanda

 • 7

 • 12.07.2014 // KL. 15:54
Boyfriend tag!!

Okei folkens, vi skal ha en boyfriend/girlfriend tag og vi trenger din hjelp! For dere som ikke vet hva det går ut på, så er det at dere stiller generelle spørsmål, så skal begge vi svare på dem, men vi skal ikke si vårt eget svar, men den andres. Så ser vi hvor godt vi kjenner hverandre. Skriv "Tag:" forran spørsmålene som hører til taggen, fordi vi skal ha vanlig spørsmålsrunde også, hvor dere stiller spørsmål til oss som par. Skriv også gjerne om det er noe annet dere ønsker å se på filmen :)

Filmen kommer ut i løpet av helgen!

- Amanda

 • 21

 • 11.07.2014 // KL. 19:58
Video fra VG-lista!

Satt sammen en film for dere fra VG- lista. Beklager for at den kommer ut så sent, men jeg måtte redigere den å slikt da jeg kom hjem, så det ble litt sent.


Litt stas når jeg kjenner lillebroren til Anders Nilsen og han spiller trommer i bandet til typen min :)

Ha en fin kveld videre! Nå skal jeg se straffekonkuransen mellom Argentina og Nederland! :)

- Amanda

 • 7

 • 10.07.2014 // KL. 00:38
Da drar vi...

...til VG-lista!

Har med kameraet, så det kommer bildedryss (kanskje film) senere!

Snakkis!

- Amanda

 • 5

 • 09.07.2014 // KL. 15:46
20 ting du bør slutte å gjøre

Skrev et innlegg som dette for noen dager siden og det så ut som flere av dere likte det, så jeg tenkte å prøve meg på enda et. Dette kommer ikke til å være like utfyllende, men det er 20 punkter i stedet for 10 nå, og det kan jo ikke være et novelle langt innlegg heller.


1. SLUTT Å LØPE FRA PROBLEMENE DINE - Møt dem heller med hodet hevet. Nei, det er ikke alltid like lett. Det er ikke et menneske her på jorden som kan feilfritt håndtere hvert eneste slag som blir kastet på dem. Vi er ikke skapt for å være i stand til å klare å løse problemer med en gang de dukker opp. Vi opplever å bli opprørt, triste, såret, snuble og falle fordi hele hensikten med å leve er å møte problemer, lære, tilpasse, og ut ifra det løse problemene med tiden. Dette er det som til slutt former oss til den personen vi er og blir.

2. SLUTT Å LYVE TIL DEG SELV - Du kan lyve til hvem som helst, men ikke til deg selv. Livet bedrer seg kun om vi tar sjanser, og den første og vanskeligste sjansen vi kan ta er å være ærlig med seg selv.

3. SLUTT Å PRØVE Å VÆRE NOEN DU IKKE ER - Dette mener mange er en av de største utfordringene vi har. Noen vil alltid være penere, smartere, yngre, men de vil sjeldent være bare seg selv. Ikke stress med å endre deg selv. Vær den du er og de rette personene vil elske deg for det.

4. SLUTT Å VÆRE REDD FOR Å GJØRE FEIL - Å gjøre noe, men å gjøre det galt, er minst ti ganger mer produktivt enn å gjøre ingenting. Hver suksess har en sti av fiaskoer bak seg, og hvert nederlag er ledende mot suksess. Når du blir eldre ender du opp med å angre på ting du valgte å ikke gjør mye mer enn det du angrer på ting du faktisk gjorde, men som du gjorde galt.

5. SLUTT Å KLANDRE DEG SELV FOR GAMLE FEIL - Vi kan elske feil person og gråte over de gale tingene, men uansett hvilke ting som går galt, er en ting sikkert, feilene hjelper oss med å møte personen som er riktig for oss, og å oppnå tingene som er riktige for oss. Vi gjør alle feil og angrer på ting i vår fortid. Det er en fakta, men det er ikke din feil, du er ikke din kamp, og du er her NÅ med makt til å forme din dag og din fremtid.


6. SLUTT Å PRØVE Å KJØPE LYKKEN - Mange av de tingene vi ønsker oss er dyre. Men sannheten er, de tingene som tilfredsstiller oss mest er helt gratis; kjærlighet, latter og å sette av tid på våre lidenskaper er eksempler på disse. Og om du ser godt nok rundt deg, så har du alt det.

7. SLUTT Å TENKE AT DU IKKE ER KLAR - Ingen har noensinne fløt seg 100% klar når muligheter byr seg. Fordi de fleste store muligheter i livet tvinger oss til å vokse ut av våre komfortsoner, noe som betyr at vi ikke vil føle oss helt komfortable med det første. Det er bare en del av livet.

8. SLUTT Å KOMME INN I FORHOLD FOR FEIL GRUNNER - Forhold må velges forsiktig. Det er bedre å være alene enn å være i dårlig selskap. Det er ingen grunn til å stresse. Hvis noe er ment å være, vil det skje, til sin tid, med den rette personen, og for den beste grunnen. Ta kun del i et forhold når du er klar og når det er ekte følelser der, ikke når du er ensom.

9. SLUTT Å AVVISE NYE FORHOLD FORDI GAMLE IKKE FUNGERTE - I livet vil du innse at det er en hensikt med alle du møter. Noen vil teste deg, noen vil bruke deg og noen vil lære deg. Men viktigst av alt, noen vil bringe frem det beste i deg. Så ikke avstøt noen kun fordi det ikke fungerte med noen andre. Noen er meningen at skal være en del av livet vårt, andre ikke.


10. SLUTT Å PRØVE Å KUNKURRERE MOT ALLE ANDRE - Ikke bry deg om hva andre gjør bedre enn deg. Konsentrer deg heller om å slå dine egne rekorder. Suksess er en kamp mellom deg og deg selv. 

11. SLUTT Å VÆRE SJALU PÅ ANDRE - Sjalusi er kunsten å telle andres velsignelser i stedet for å telle dine egne. Spør deg selv: "Hva er noe jeg har som mange andre ønsker?"

12. SLUTT Å BÆRE NAG - Ikke lev livet ditt med hat i deg. Da vil du bare ende opp med å skade deg selv mer enn det de menneskene du hater skader deg. Tilgivelse er ikke å si: "Det du gjorde mot meg er greit." Det er å si: "Jeg har ikke tenkt å la det du gjorde mot meg ødelegge min lykke for alltid." Tilgivelse er svaret, just let it go. Husk, tilgivelse er ikke bare for den du tilgir, det er for deg også, det hjelper deg å legge det bak deg og gå videre.

13. SLUTT Å SLØSE BORT TID PÅ Å FORSVARE DEG SELV - Vennene dine trenger det ikke, og fiendene dine vil ikke tro det likevel. Bare gjør det du vet er rett.

14. SLUTT Å PRØVE Å FÅ ALT TIL PERFEKT - Den virkelige verden belønner ikke perfeksjonister, den belønner folk som får det gjort.


15. SLUTT Å LATE SOM AT ALT GÅR FINT NÅR DET IKKE GJØR DET - Det er greit å falle fra hverandre for en liten stund av og til. Du trenger ikke alltid å vise din sterkeste side, og det er ikke nødvendig å stadig bevise at alt går bra. Du bør ikke være opptatt av hva andre tenker heller, gråt hvis du må, det er sunt å felle noen tårer. Jo fortere du slipper det ut, jo raskere vil du være i stand til å smile igjen.

16. SLUTT Å BRUKE TID PÅ FEIL FOLK - Livet er for kort til å bruke tid på folk som suger lykken ut av deg. Hvis noen vil ha deg i sitt liv, vil de gjøre plass til deg og få deg til å føle deg velkommen. Du skal ikke behøve å kjempe for en plass. Husk, de virkelige vennene er ikke de som står ved din side når du er på ditt beste, men de som står ved din side når du er på ditt verste.

17. SLUTT Å SKYLDE PROBLEMENE DINE PÅ ANDRE - I hvilken grad du kan oppnå dine drømmer kommer an på i hvilken grad du tar ansvar for livet ditt. Når du klandrer andre for hva du går gjennom, og ikke tar ansvar selv, så gir du dem makt over den delen av livet ditt.

18. SLUTT Å BEKYMRE DEG - En måte å sjekke om noe er verdt å fundere over er å spørre deg selv: "Vil denne saken ha noe som helst å si om et år? tre år? fem år?" Hvis ikke, så er det ikke verdt det å bekymre seg.

19. SLUTT Å FOKUSERE PÅ TING DU IKKE VIL SKAL SKJE - Dette er noe jeg sliter mye med selv. Fokuser på hva du vil skal skje. Positive tanker er i forkant av enhver stor suksesshistorie. Hvis du våkner hver morgen med tanken på at noe fantastisk vil skje, vil du ofte oppleve at du har rett.

20. SLUTT Å VÆRE UTAKKNEMLIG - Uansett hvor fælt eller godt du har det, så start heller dagen med å være takknemlig for livet ditt. Noen et annet sted kjemper desperat for deres. I steden for å tenke hva du mangler, kan du prøve å tenke på hva du har som mange andre mangler.

Vi er alle skyldige i noen av disse. Den beste tingen å gjøre er å huske hver dag å sette pris på ting og å reflektere litt, selv om det bare er noen få minutter av dagen.

(Beklager at bildene er litt små, endret designet etter innlegget ble lakt ut).

Hvis dere liker innlegg som dette og vil se mer av det på bloggen, så legg gjerne igjen en kommentar. Kanskje jeg kan prøve å ha en fast dag i uken hvor jeg legger ut slike innlegg, hva tenker du? Hvis du vil lese flere innlegg som dette, så ligger de under kategorien Amanda gir råd :)

- Amanda

 • 14

 • 08.07.2014 // KL. 22:45
Se hva jeg har kjøpt!

I går var jeg nede på Amfi med Daniel, og ikke bare kjøpte jeg en ufattelig deilig kaffe mocca, men jeg kjøpte også en selvutløser kontroll. Jeg har ønsket meg en sååå lenge og endelig har jeg en! Denne lille skjønnheten kommer til å gjør det utrolig mye lettere for meg å ta bilder til bloggen, noe som vil si flere innlegg, som vil se glade lesere :) Gjør det for dere vet dere.

Jeg er utrolig fornøyd med den og kommer til å bruke den mye fremover. Jeg ante virkelig ikke at de funket så bra!

Som dere også sikkert ser, så har jeg fikset designet på bloggen. Jeg savnet å ha en sidemeny, så jeg måtte endre litt på det for å få den inn. Men, så fristet det å endre litt mer her og der, også pluttselig fristet det med en ny header også. Jeg satt faktisk oppe i hele natt og holdt på med det, å har enda ikke lakt meg. Er ikke trøtt heller, så jeg tror ikke jeg kommer til å sove noe i det hele tatt. Jeg bare lurer på en liten ting, ser designet slik som dette ut på din maskin? Jeg vet det ikke ser helt likt ut på mobil, men ser det likt ut på alle pc'er?


Tror det er likt hos alle som har mac vertfall, men jeg hadde blitt glad om du kunne lagt igjen en kommentar hvor du skriver hvordan det ser ut hos deg :)

Forresten, se det nydelige bilde jeg tok av lille Ella i går! Hun er virkelig den søteste! Hun har nylig funnet ut at hun har føtter, så nå sitter hun slik og holder på dem hele tiden.

Ooooog det kommer ut et spennende innlegg senere i dag, så følg med :)

Ha en fin dag videre!

- Amanda

 • 29

 • 08.07.2014 // KL. 11:45
Antrekk #070714


Genser Bik Bok // Tights Cubus


Belte Cubus

Enkelt og greit antrekk i dag :) Ha en fin dag videre!

- Amanda

 • 7

 • 07.07.2014 // KL. 14:58
.

I dag får jeg sett Daniel igjen for første gang på over en uke. Jeg har savnet han uendelig mye, å klarer ikke vente til han kommer! På grunn av dette kommer det bare til å komme et par småinnlegg i dag :) Men i morgen har jeg planlakt et spennende innlegg derimot, så følg med ;)

- Amanda

 • 0

 • 07.07.2014 // KL. 13:39
10 ting du ikke skal føle skyldfølelse for


1. Å VÆRE SINGEL - Selv hva facebook, twitter og folk rundt deg får deg til å tro, så er det ikke noen lov mot å være singel. Gå rundt å vær den feilfrie deg og vær glad for det du har. Det er viktig å kunne være glad med seg selv, selv den dagen man får en kjæreste. Det er både opp turer og nedturer med både det å være singel og å være i et forhold. Om du er singel får du mer tid til venner, og du får oppleve det å gå på en bar, bli kjent med nye mennesker, og vel ja, kanskje oppleve et heftig "one night stand". Det å dra på en bar for å møte nye folk blir mye mer unaturlig om man allerede er i et forhold. Så gjør det beste ut av situasjonen du er i. + Så får du jo ha hele dobbeltsengen for deg selv om du er singel.


2. SI NEI TIL PLANER MED NOEN - Alle trenger litt alene tid. Derfor skal det kunne være helt okei å si til noen at det ikke passer å finne på noe i dag. Vi burde også venne oss til at om noen sier dette til oss, så trenger man ikke alltid spør om hvorfor. Alle har rett til litt tid for seg selv, og hvis noen sier at det ikke passer, så gjør det jo ikke det, uansett hva grunnen er. Så slapp av, det betyr ikke alltid at de har noe i mot deg eller at de ikke liker å være med deg, men bare at de trenger litt alene tid. Du blir ikke til en dårlig venn om du sier nei til å finne på noe en gang i blant.


3. SPISE DESSERT - Sukker og søtsaker er kanskje ikke så godt for kroppen og helsen, men noe det er godt for er humør og sinn. En sjokolade eller en kake en gang i bland hjelpe på humøret og det hoder deg ung. Å kunne gå på te selskap nor man er eldre å le og spise kaker må da føles utrolig godt. Så spis den kaken med et smil og ikke tenk for mye på hva som er i den.


4. IKKE ALLTID HA ET RYDDIG ROM - Det er forståelig at om man skal ha gjester, så vil man ha litt system. Men et rom skal jo se brukt ut også, det skal jo se ut som at noen bor der. Jeg mener ikke at man skal kaste fra seg søppel over alt, men man trenger ikke å legge alle blyantene på pulten på en bein rekke heller. Selv føler jeg meg mer hjemme på rommet mitt om det ikke er helt perfekt ryddet.


5. POSTE EN SELFIE PÅ EN GOD HÅR DAG - Man kan jo ikke gi komplementer til seg selv, så hvorfor ikke legge ut en selfie slik at andre kan det. De dagene man har brukt litt innsats på å se bra ut, så liker man å få komplementer til det, det er en helt vanlig menneskelig ting. Så hvis alle føler det slik, hvorfor skal det da være "teit" å legge ut en selfie en gang i blant? Det viser jo bare at man er fornøyd med seg selv og at man er en selvsikker person. Spør dere meg, så er det en type person jeg ville hatt noe å gjøre med.


6. BRUKE MYE PENGER PÅ EN TUR - Det er viktig å gjøre ting for seg selv en gang i blant. Om man har brukt mye tid og krefter på å spare penger, så blir jo det man bruker pengene på, premien for alt arbeidet. Så hvorfor ikke bruke disse pengene på den fantastiske turen du har drømt om så lenge? Om du bor for deg selv, så endre du kanskje opp med å spise en litt kjedelig middag de første ukene etter turen. Men, du får jo sitte å spise denne middagen mens du tenker på den fantastiske turen du har opplevd. Money can buy happiness, somethimes.


7. SE TV-SERIER/FILMER SOR ER BEREGNET FOR YNGRE - Barndoms minner er noe som er viktig å holde fast på. Det hjelper oss å holde oss yngre i både sinn og kropp. Så ikke vær flau over å stoppe innom en av dine tidligere favoritt kanaler og se de programmene du en gang så 100 ganger, men som du nå liksom er "for gammel for".

8. SOVE LENGE ISTEDEN FOR Å GJØRE NOE PRODUKTIVT - Det er selvsagt ikke sunt å drøye det for lenge flere dager i strekk, for da ender man bare opp med å være trøtt hele tiden. Jeg må si jeg selv er litt skyldig for dette, men nå har det seg slik at det er sommer. Man skal ikke alltid våkne til en alarm, for å bli ferdig med å vaske badet så fort man står opp. Det e sunt å sove til man våkner av seg selv en gang i bland.


9. Å IKKE VILLE VÆRE VENN MED NOEN LENGRE - Vi kan legge skylden litt på facebook her, for der er det slik at om man legger til noen som venn, så ligger de på vennelisten og der blir de. Det er ikke meningen at alle du kjenner og er venn med skal være en del av livet ditt for all tid. Ikke sløs bort tiden din på folk du egentlig ikke vil ha noe å gjøre med. Ikke bruk tid på å late som om du er glad i noen, når du egentlig misliker utrolig mye med dem. Det tar opp alt for mye av energien din, og det trekker ned på deg i flere år senere. Så bruk heller energien på dem du faktisk er glad i og bryr deg om.


10. Å GRÅTE - Vi er ikke roboter, vi er mennesker, og for mennesker er det helt normalt å gråte. Det er sunt å gråte. Så om du er lei deg for noe, eller utrolig glad over noe, så er det lov til å felle en tåre eller to, eller 100 om det er det som skal til.

Håper dette var til hjelp på noen som helst måte :)

Liker dere innlegg som dette? Dere kan gå inn på kategorien amanda gir råd for flere lignende innlegg.

- Amanda

 • 16

 • 06.07.2014 // KL. 18:47
My list

Dette er da 20 ting jeg ønsker å gjøre før den dag jeg dør. Jeg sier ikke at jeg skal oppnå alle, men det er noe jeg ønsker høyt.

Den siste er definitift den jeg ønsker meg mest av alle!

Noen av disse du også vil oppleve?

- Amanda

 • 3

 • 06.07.2014 // KL. 15:28
5 sannheter / 5 løgner

Okei, da tenkte jeg å gjøre noe litt morsomt. Jeg skal skrive ti "fakta" om meg selv, men kun fem av dem er sanne. Jeg skal prøve å holde dem oppe på et interesant og morsomt nivå og de kommer i helt tilfeldig rekkefølge. Enjoy.


1. Jeg har prøvd røyk mer enn 5 ganger.

2. Jeg har aldri vert gravid.

3. Jeg var en gang så full at jeg spydde på terrasen til naboen.

4. Jeg har aldri kjøpt noe fra kondomeriet.

5. Jeg er bifil.

6. Jeg har hatt sex så mange ganger at jeg ikke har tellingen.

7. Da jeg var liten gikk jeg rundt å sa jeg ville bli livmor, men det jeg mente var jordmor.

8. Jeg har prøvd narkotika en gang.

9. Jeg har aldri vert i India, selv om jeg stammer der fra.

10. Jeg har en gang stjålet over 200kr fra noen jeg ikke kjente.

Morsomt hvis dere legger igjen kommentar med hvilke faktaer dere tror er sanne :)

- Amanda

 • 17

 • 05.07.2014 // KL. 19:36
Focus

They say, life is like riding a bicycle. To keep your balance, you have to keep moving. We just get a little extra help when we're children.

Alle bildene er tatt av meg. Hva synes dere?

- Amanda

 • 4

 • 04.07.2014 // KL. 19:18
New in

Jeg så at venninnen min Eirin hadde denne og jeg syntes den var utrolig fin, i tillegg til at den var så utrolig praktisk. Jeg har lenge vurdert å kjøpe et deksel som er en mappe som denne, og som man kan ha kortet i, men de pleier alltid å være så store og klumpete. Denne var det helt motsatte, den er lett, tynn og av ekte skinn. Den kostet 299,- på Elkjøp Express, men jeg gjetter de har den på Elkjøp også. Da jeg var på Amfi med Andreas i går og så den, så måtte jeg bare kjøpe den. Og jeg har aldri vert så fornøyd med et mobil deksel før, og tro meg, jeg har mange.

I dag har moren til Daniel bursdag og siden Daniel er borte med faren, så tenkte jeg at jeg kunne gjøre noe snilt. Jeg dro og kjøpte blomster til henne og et kort og ga det til henne som en gave fra meg og Daniel. Hun ble kjempe glad og sa at det virkelig gjorde dagen hennes og at det var kjempe omtenksomt. Bare reaksjonen hennes gjorde dagen min og jeg er kjempe glad for at jeg gjorde det. Hun er jo som familie for meg også :)

Nå skal jeg bare slappe av en stund å se litt på en serie og kose meg med kjeks og en av de få brusene jeg liker, kanskje jeg tar en tur til treningssenteret senere, er ikke helt sikker.

- Amanda

 • 2

 • 04.07.2014 // KL. 17:33
Den aller første gangen...

Jeg så dette på en annen blogg, og tenkte at det var en fantastisk måte for dere å bli bedre kjent med meg på. Jeg har ikke skrevet noe om meg selv i det hele tatt, men jeg tenkte dette var en kreativ og morsom måte. Så da bare setter jeg i gang.


Første gang jeg jukset på en prøve... Det var i 4. klasse og vi hadde matteprøve. Jeg satt ved seiden av venninnen min Maria, og jeg så at hun hadde gjort feil på en oppgave. Jeg tenkte bare at den oppgaven var så obvious at jeg bare måtte si ifra. Jeg visket så laft jeg kunne til henne og hun hørte på meg og begynte å rette opp i det. Plutselig så jeg læreren strengt gå bort å låste døren til klasserommet. Hun braste mot meg og pulsen min slo i 200. Hun spurte meg strengt "Hjalp du henne nå?". Jeg var livredd og svarte lavt "Ja". Etter det husker jeg ikke så mye av hva som skjedde, men jeg har aldri likt den læreren etter det og jeg har heller ikke tort å jukse noe særlig. Så man kan si at jeg lærte.


Min første BH... Jeg tror jeg var rundt 9 eller 10 år da jeg kjøpte min første bh. Jeg og venninnen min Cecilie var ute å handlet og bestemte oss bare for at vi skulle prøve noen på. Vi fant noen hvite med svarte sommerfugler på og vi elsket dem. Jeg kjøpte en i 65A og trusen til. Jeg var kjempe stolt, men litt skuffet fordi Cecilie trengte en større størrelse enn meg. Jeg har enda bhen liggende her et sted, men gidder ikke begynne å lete etter den.

Mitt første kyss... Ja, jeg løp rundt å kysset folk i barnehagen og har hatt noen venninnekyss da jeg var liten. Men mitt første kyss av en gutt som ikke var i barnehagen, skjedde faktisk så sent som da jeg gikk i 10. klasse. Ja, jeg ventet på den rette. Denne gutten var da Daniel, som enda er kjæresten min i dag ♥ Det første kysset var noe av det kleineste jeg har opplevd. Jeg kjente han ikke såå godt og hadde aldri vert med han alene. Denne kvelden hadde vi vert hos en venninne og vi skulle ta følle hjem. Da vi kom til huset mitt sto vi en stund å snakket, også når vi skulle si hade ga jeg han en klem. Vi sto lenge å så på hverandre uten å si noe. Plutselig ble det et kjapt kyss og jeg traff han helt ut på kanten av leppene, så det var nesten på kinnet. Jeg sa hade rett etter på å gikk inn. Jeg var utrolig flau, og samtidig utrolig sjenert. Jeg hadde chattet med han hver kveld i lang tid og vi begge viste at vi likte hverandre, så det kom ikke helt ut av det blå.


Min første flørt... Jeg gikk i 5.klasse og gikk første året på en ny skole. Det var en gutt i den nye klassen som jeg var betatt av fra første dag. Kevin. Han hadde det kuleste håret og de fineste øynene. Jeg ble mer og mer kjent med han over tid, og til slutt var jeg, han og venninnen vår Maria med hverandre hele tiden. Både meg og Maria likte han, noe som selvsagt var et problem. En dag så sa vi at vi begge likte han, og han sa han likte begge oss også. Han ville ikke velge hvem han skulle bli sammen med, så han sa at jeg og Maria skulle bestemme. Vi ble selvsagt aldri enige, så det endte opp med at vi begge var sammen med han. Noen dager senere chattet jeg med han på MSN og han sa at han likte meg 100% og Maria bare 50%. Det endte med at bare jeg og han var sammen og vi var det en god stund, men det var ikke noe sånn kysseforhold i og med at vi begge var sjenerte.


Min første ordentlige kjæreste... Daniel selvsagt. Er enda sammen med han nå og vi har vert sammen siden 20.mai 2013, altså 1 år, 1 måned og 13 dager. Nå er han i Danmark og jeg savner han kjempe mye. Jeg elsker han virkelig mer enn alt og har aldri følt en slik tilknytning til noen andre før. Vi ler, krangler, koser, griner, planlegger fremtiden vår, kjeder oss og klager på hverandre. Men vi elsker hverandre kjempe mye. Vi er som et ektepar og jeg klarer ikke vente til den dagen vi skal flytte sammen. Dere kan lese om dagen vi hadde vert sammen i et helt år her.

Mitt første kjæledyr... Jeg var 4 år da vi fikk hunden vår Balder. Han er en svart Amerikansk Cocker Spaniel. Vi har han enda og i september blir han 13 år. Da han var liten løp han rundt hele tiden og lekte med alt. Vi kom hjem til at det var dopapir i hele stuen, moll gravd ut av blomsterpottene i stua og bamser som var revet i fillebiter slik at det var bomull over alt. Nå er han mye mer rolig, sover meste parten av dagen og spiser og drikker innimellom. Han har blitt en bestefarhund.

Første gang jeg fikk mensen... Det var i 8.klasse og det var dagen før juleballet. Nei, det kunne ikke kommet på en verre tid. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, hvordan jeg skulle si det til mamma, eller hvor jeg skulle gjøre av meg. Så egentlig, slik de fleste jenter reagerer. Det gikk fint da, men mitt første juleball bestod altså av å gå på do hvert 15. minutt, i frykt om å blø i gjennom.

Håper det var interessant, og hvis det er noe annet om meg dere lurer på, så er det bare å legge igjen en kommentar :)

- Amanda

 • 15

 • 03.07.2014 // KL. 15:49
Nytt blogg design!

Har lagd både designet og headeren selv. Hva synes dere? (Det ser litt annerledis ut på mobil enn det det gjør på pc)

Jeg lagde også nytt design til Madelene sin blogg i går. Dere kan gå innpå bloggen hennes for å se det skikkelig.

Tvi tvi

- Amanda

 • 1

 • 03.07.2014 // KL. 08:40
Skal ha katt!

Hvis det er noe jeg virkelig ønsker meg mer enn noe annet, så er det en katt. Jeg har til og med begynt å spare, og jeg har bestemt meg for å kjøpe en når jeg flytter ut. Gjerne før om foreldrene mine endrer mening.

Dette er da ikke en hvilken som helst katt, men en Hellig Birma. Det er den vakreste katterasen jeg kjenner til og de ligger på rundt 7000kr. De er hvite, med en mørkere farge i ansiktet, på ørene, på bena og på halen. Den møkere fargen varierer fra katt til katt, samme gjør mengden på den. Jeg har hatt lyst på denne katten i over et år nå og jeg har til og med funnet ut for lenge siden at jeg skal ha en jente og at jeg skal kalle henne Zelda. Jeg klarer ikke vente til den dagen jeg endelig skal kjøpe henne, og jeg håper virkelig ikke det blir lenge til. Her kan du se hvordan rasen ser ut:

Jeg har til og med funnet ut flere ting jeg vil kjøpe til lille Zelda, og jeg vet hvor jeg får tak i alt og hva det koster. Ja, jeg er langt på vei. Sannheten er at jeg er helt gal etter å få tak i denne katten og jeg føler jeg elsker henne selv om hun mest sannsynlig ikke er født enda.

Jeg har lest ufattelig mye om katter og har lært mye. Ut ifra det har jeg funnet frem noen passende ting jeg skal kjøpe. Grunnen til at jeg ikke har valgt en av de store klorestativene med flere huler som ser så fancy ut, er fordi jeg leste at hvis en katt har en slik liten hule å gjemme seg i, så kommer den til å løpe dit med en gang den føler seg truet og klore til om noen kommer for å trøste. Så de skal altså helst ha åpne steder å sove/ligge, og gjerne plassert litt høyt opp, slik at katten føler at den har utsikt over hva som foregår. I tillegg har jeg valgt ting som ser bra ut i en leilighet eller hus.

Ble nok et ufattelig kjedelig innlegg for dere som har 0 interesse for katter, men dette er virkelig en av mine største interesser, så det måtte rett å slett deles på bloggen :)

Miau ♥

- Amanda

 • 4

 • 02.07.2014 // KL. 12:00
Sommer!

Vi fikk endelig litt fint vær i dag, så jeg bare måtte ut å ta noen bilder.

smil

- Amanda

 • 1

 • 01.07.2014 // KL. 21:20
Trenger du hjelp med bloggdesignet?

Jeg vurderer å starte å legge ut hjelpekoder til bloggdesign, men jeg vil vite din mening først. Jeg lager alltid designet selv på bloggen min og har hjulpet flere andre med designet på bloggen deres. Alt jeg kan har jeg har lært av å søke rundt på diverse blogger, og mange av dem har vært til utrolig stor hjelp. Nå ønsker jeg da å hjelpe deg på samme måten, slik at du kan designe bloggen din akkurat slik du vil. Jeg tenker å lage en egen kategori i bloggen hvor jeg legger ut koder, og forklarer hvordan de fungerer. Det gjør det lett for dere å finne igjen gamle koder og å kunne be om ønsker til koder når som helst.

Skriv gjerne i kommentarfeltet om du ønsker dette på bloggen min og hva DU ønsker koder til.

Om det er noen koder som er veldig vanskelige å få til, så skal jeg prøve å få til videoblogger hvor jeg viser dere hvordan det fungerer.

Bildene er fra en liten photoshoot jeg hadde i dag. Du kan se mer av den her :)

Og foresten, så avslutter jeg 30 days challangen, var ikke i nærheten av så kjekt som jeg trodde. Det kommer kanskje noen innlegg som hører til den senere hvis jeg går litt tom for ideer.

- Amanda

 • 4

 • 01.07.2014 // KL. 21:13
hits